אז מאיפה הכל הגיע?

LadySilkworm

New member
אמממ..

זאת הייתה התקופה שהכרתי את נייטוויש, לפני שלוש שנים בערך [בעצם, זאת השנה השלישית]. אני זוכרת שהסתובבתי ברחבי ישראבלוג וחיפשתי כל מיני להקות מטאל חדשות להכיר... ואז ראיתי הרבה את within temptation,אז החלטתי לחפש שירים ולהוריד, והשיר הראשון ששמעתי שלא ידעתי שהוא שלהם היה the gatekeeper והשני שבפירוש ידעתי שהוא שלהם היה ice queen. עד השנה לא חשבתי שהם להקה כ"כ טובה...ז"א חשבתי שהם די טובים, אבל עדיין חשבתי שיש הרבה יותר להקות טובות [לא לסקול.. תראו את ה"אבל"]. אבל[P:] השנה "השגתי" הרבה שירים שלהם והתחלתי לשמוע אותם יותר ועכשיו אני אוהבת אותם יותר... :)

danduuu

New member
המ

אני הכרתי אותם לפני כמעט שנתיים [
] והאמת זה היה דרך פורומים בתפוז, שאנשים סתם זרקו את השם ווית'ין טמפטיישן, וביקשתי מהסבא הטיבטי שלי, והשיר הראשון ששמעתי אני חושבת, היה אנג'לס ולא זוכרת מה שמעתי אחריו כבר
אבל מאז התאהבתי ישר, ובגלל שהתרגלתי לקול [המדהים] של שארון היה לי קשה להתרגל לקול של טאריה ולא יכלתי לסבול אותה XD ועכשיו אני מתה על שתיהן
קיצר חפרתי

Dave2D2

New member
איך אני הכרתי את ווית'ין

איפה שמעתם את וית'ין פעם ראשון? חברה של שמעה שירים בMP3 שלה אז גנבתי לה אוזנייה אחת, ותנחשו מה? ווית'ין. מי הכיר לכם אותם? אהם, חברה שלי, ליאו. איזה שיר זה היה? never ending story ומה חשבתם בשמיעה הראשונה.....? OMG! מה זה הקול הזה?! זה לא פייר, גם אני רוצה קול כזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה