אז מהם בעצם חנונים?

אז מהם בעצם חנונים?

טוב אז הגעתי לסוג מסויים של מסקנה לגבי החנונים אבל לפני כן חשוב לי להגיד לכם - אני לא אוהבת לקטלג אנשים, אני משתמשת הרבה פעמים בסטיגמות ושמות כדי שיהיה קל להבין את הכוונה אבל אני לא באה לשים אף אחד תחת כותרת מסויימת אז בואו נחשוב רגע מה הוא פריק? נכון שיש עולים לכם בראש אלה עם השיער הארוך, עם הפס השחור בעיניים, הרוק, המטאל, הגיטרות החשמליות, ועוד ... בואו נחשוב לרגע מה הוא הפרוש של פריק ? - שונה, מוזר, למעשה אחד שהוא לא כמו החברה, ולכן החברה לא מקבלת אותו הרבה אנשים שאני מכירה הם חנונים אבל למעשה שומעים רוק. ולכן אני שואלת - האם יכול להיות שאדם המכונה "פריק" הוא תוצר של מה שהיה פעם חנון אבל עבר שדרוג
נכון שיש את אלה שנסחפו ועשו מליון חורים ופרסינגים וקעקועים... אבל אני בטוחה שיש אחוז לא קטן מהם שבעברו היה חנון, מנודה ופשוט הלך עם הנידוי עד הסוף הרי רובכם פה שומעים רוק לא? יכול להיות שבעתיד או אפילו כבר אתם לובשים תמיד שחור וכאלה.. כי למעשה הפריקיות היא המפלט של החננות כולם שם שונים ומוזרים ולא מקבלים אותם בכל חברה (פאקצות, ערסים וכדומה) והפריקים שהם כבר מוזרים לא יפריע להם עוד אחד מוזר בחברה... ומה המסקנה פה ? |הגדש|א שעליכם להזהר שלא תהפכו לפריקים בסוף ... חח ב |סגדש| שאולי חלקכם הוא פריק |הגדש| ג שבכל פריק מסתתר חננה
ועכשיו - אחרי כל הכתיבה המרובה והמושקעת שלי - הביעו נא את דעתכם תודה

../images/Emo6.gif

"הרבה אנשים שאני מכירה הם חנונים אבל למעשה שומעים רוק." ממתי רוק הוא לא מיינסטרים?... אם נלך מאחורי ההגדרות, מאחורי הרבה גותים יש חנונים, כאשר גותי זאת צורת לבוש (ומוזיקה) וחנון זה בתחומי עניין. אבל זה לא מחייב. משעשע שאת מגדירה את כלל האוכ' בתור ערסים ופקאצות... עדיף שתיהי פריקית מאשר מה שכולנו חושבים שאת...

יש משהו בדברייך

רק שלדעתי, המפלט של החנונים מהערסים למיניהם הוא לא בקרב הפריקים אלא בעיקר בקרב אלה שלפעמים בטעות קוראים להם פריקים - שומעים רוק, מנגנים על גיטרות, הולכים עם פס שחור בעיניים וחולצות גזורות אם הם בנות, לעיתים אוהבים לקרוא, לומדים בכיתות עיוניות, ויש להם הרבה חברים בתנועות נוער, או שהם עצמם חברים בהן. במקרה הזה לא מדובר ב"אחוות מנודים" אלא באנשים התקבצים יחד בגלל תחומי עניין משותפים, והיו כל-כך הרבה מהם שלא היה ניתן לומר שהם מנודים. או לפחות ככה זה היה בבית-הספר שבו אני למדתי.

noname202

New member
רגע...

אז לפי השקפת העולם שלך, פריקים זה איכסססססססססססס?

נראה לי שיש משהו שאת לא כל כך מבינה

החנונים לא באים בתחינות ובתחנונים להתקבל ע"י שליטי החברה הנעלים הפקאצות והערסים. כמו כן, גם הפריקים הם קבוצה של אנשים, שכמו שאת קוראת לפריקים פליטי החברה את יכולה לקרוא גם לפקאצות או לערסים כך. לפי אותה תבנית ניתן גם לומר כי אנחנו, החנונים, הם בעצם אותו דבר שאת קוראת לו "חברה" ואנחנו לא מקבלים את הערסים, הפקאצות וכו' ולכן הם יצרו לעצמם קבוצות ומקום בו השונה, הפקאצה, הערס וכו' יוכלו להתקבל בלי שיצחקו עליהם ב"חברה". אני אישית שומע רוק, האם זה עושה אותי פריק? מהו פריק? שונה ומוזר הם סה"כ תארים התלויים בפרספקטיבה.

וואלה

אתה גם צודק
אבל חנונים וכמו גם - רוב הפריקים (אני לא מדברת על הנסחפים ביותר) לא מחפשים צומי, או ריבים וכאלו ערסים לדוגמא כן מחפשים כאילו יש הרבה דומה בין פריק לחנון

חנון זה עניין יחסי. מול תיירים

אירופאים חנון עלול לגלות שהוא ערס וכו`. חנון=``ילד טוב ירושלים``, ``מתורבת`` עד כדי שהבעת הפנים שלו ושפת הגוף משדרים חולשה שתגרום לערס(אדם ברבארי (-; ) לנצל את החנון, פריק=חולה נפש או אדם שמחפש תשומת לב בניסיון לחזק את הדימוי העצמי . ואני, עוגי=אדם מחושל וטוב שלא מודאג מערס אפס או פריק אפס ומאחל לחנונים להתחשל קצת במנגנוני ההגנה העצמית המילולית והפיזית. שלכם, עוגי הקוואצ`ר המהולל :)))

noname202

New member
למה לבזבז זמן

במקום השעתיים שבהן הקלדת את ההודעה הזאת היית יכול פשוט לכתוב: "אני דביל חש", יותר קצר, תמציתי, מדוייק - וחוסך זמן :]

זה היה הומור עדין. אני לא מקלל

חנונית בת 14 שאמרה לי ``דביל``. ומה הבעיה עם מה שכתבתי קודם לגביי חנון,פריק,ערס ? הכל אמת מתוך מילון-עברי-עברי.

MajorWinters

New member
אני מקווה שאת מצחיקה את עצמך...

את חיה בעולם די צר. ההגדרות שלך דלות. גם אני, למרות חוסר האהבה להגדרות לא נמנע מהם. אבל את משתמשת בהן בצורה פשטנית. מוזיקת רוק זו אמנות, זה לא דרך של חנונים לעבור שדרוג. את חייבת לצאת מזה. זה לא שמוזיקה שחורה היא המוזיקה הנורמלית, ושומעי הרוק הם המוזרים, ולכן הם שונים. זה לא שיש מוזיקה שהיא ברירת מחדל, והשאר שונים... את יותר מדי מקשרת מוזיקה למראה להתנהגות. את גם אדם נורא מתנשא. "להזהר לא לא להפוך לפריקים"? למה? כי מה?

ahbarfilez

New member
אני דווקא חולק עלייך,

מוזיקה כן משקפת בסופו של דבר אופי של בנאדם.

למעלה