אז מה אם זו ילדה ראשונה שלי?

הילדים שלהם גם ישנו לילה שלם מגיל

חודש והם גם מביעים תימהון שאלמה קמה לאכול והכי מוצלחים זה אלה שמקנחים ב- היא קמה כי היא יונקת. ומתה על הדודות הזקנות (שלו יש לציין) שממש מתאכזבות כשאני אומרת שהיא ילדה ממש טובה ונוחה - מה היא לא בוכה הרבה? את בטוחה? אבל בלילה היא בטוח לא נותנת לך לישון נכון? נשמות טהורות

"אתם צריכים לתת לו לבכות - רק כך

הוא יפסיק לקום כל שעה בלילה"
אני יכולה לירות במי ש"מייעץ" לי עצות כאלה. בלינקה - לסנן, לסנן

ה ו ב י ט

New member
גם אני מתעצבנת מהמעירים

והמתערבים למיניהם (בעיקר מהחותנת...). ולא, זה לא עוזר שאני אומרת לעצמי לא להתייחס, לא להתעצבן, שיכנס מאוזן אחת ויצא מהשניה. אני יודעת שכך צריך להתמודד איתם אבל אין לי את כשרון ההתעלמות והניפנוף (אפשר לעשות הזמנה שלהם יחד עם המסנן?
). החלמה מהירה!

זה מה שהרבה אמהות עוברות את זה

והשיטה שלי להתמודד היא להמציא תשובות מתוחכמות לשעת צרה. תתחילי להתאמן בזה ותראי, שאנשים סותמים ברגע שעונים להם ככה. וכמובן
ותרגישו טוב!

ה ו ב י ט

New member
אפשר לדעת איזה תשובות?

יש לך "בשלף"? אני גרועה בתשובות עוקצניות ומהירות לכל הקרציות. תני כמה טיפים לחבר'ה...

"עדיף להיות היסטרית איתו -

מאשר רגועה איתך" (נניח במקרה של בלינקה) -"לא קר לו?" ואני: "רגע תני לי לבדוק. לא, הוא עוד לא כחול, זה בסדר". ויש עוד כמה...

דוגמא לתשובה - בשנה שעברה אשה

אחת שאלה אותי אם לא קר לנועה (זה היה ערב נעים מאוד בחודש יוני). היא היתה כל כך בלחץ שחלילה לא קר לילדה. אז עניתי לה שאני לא יודעת ושאלתי את נועה - מתוקה שלי, קר לך
(נועה היתה בת עשרה חודשים בערך). האשה התחילה לגמגם מרוב מבוכה, ואז פתאום שמה לב שיש לי שמיכה מקופלת בעגלה.

הבת שלי עוד מעט בת שנתיים וחמתי

עדיין יכולה להגיד לי: "אולי היא אוהבת את זה ככה"ץץץ על כל מיני דברים. השבוע כבר אמרתי לה שאני מכירה את הבת שלי מספיק טוב היא יכולה לסמוך עלי

לי אומרים את זה כשאני מתלהבת ממשהו

שלוטן עשתה או אמרה. מה, אנשים עם יותר מילד אחד לא שמחים מדברים קטנים שהילדים שלהם עושים? כבר לא גאים בהם?

Arfilit

New member
להרגיעך - ../images/Emo140.gif

אחותי - אם גאה לארבעה, מתחילה כל שיחה בינינו מההברקה האחרונה של הקטנה בת השלוש וחצי. ותאמיני לי - היא מבריקה. ושוב - כפי שאמרתי בתגובה למציקים לבלינקה: "יאללה יאללה".

אלינה12

New member
לאנשים תמיד יש מה להגיד...

אני מה זה מתלהבת מכל דבר שבועז עושה והוא ילד שני. אז אנשים אומרים שזה בגלל שיש לי הפרש גילאים גדול בין הילדים ואני כבר לא זוכרת איך זה... אני פשוט שמה פס

Arfilit

New member
גרררררר......

מתה. מתה מתה מתה על כל ההורים הנהדרים האחרים שיודעים תמיד יותר טוב ומצקצקים בלשון מתנשאת. התגובה העניינית היחידה שיש לי לאלה היא: "יאללה יאללה..."

למעלה