אז מה אתם אוכלים השבוע?

אז מה אתם אוכלים השבוע?

חוץ מהלב... מתכונים קלים יתקבלו בנואשות! כמה מצה-ברייט אפשר לאכול .../tapuzforum/images/emo178.gif
 

שרונס21

New member
מצה מטוגנת אוכלים?

אם כן,אני ממלאה אותה בתפוא וביצה או בנקניקיה(מעין משה בתיבה).בתאבון לכל המעונין!
 
אני אסביר לך איך מכינים:

לוקחים מצות, מרטיבים אותן טוב, ואח"כ מייבשים במגבת (הן צריכות לצאת גמישות) לאחר מכן חוצים כל מצה ל2, שמים בצד 2 כפות מתערובת כל שהיא שאת מכינה (אני למשל הכנתי תפו"א מבושלים+בצל) מגלגלים לרוחב, מטגנים בשמן עמוק, כדי שזה לא יפתח - צריך שהחלק המובלט, יהיה כלפי מטה. בתאבון
 
איך הופכים אותן לגמישות?

מרטיבים במים? בחלב? את יכולה להעריך את כמות הנוזלים פר מצה? ממש אתגרתן אותי....
 
את שמה אותן מתחת לברז 2-3 דקות מרטיבה טוב

ואז מיבשת במגבת, ואחרי היבוש הן אמורות להיות גמישות לא יודעת להגיד כמה מים למצה, כי אני כל פעם לוקחת כמה מצות(5-6 מצות) ומרטיבה אותן ביחד.
 

עלה קטן1

New member
אז ככה

אתמול רק בעלי ושתיים נסעו על האופניים לים היום נפשנו עם חברים בפארק נחנו והילדים שיחקו היה מאוד כיף מחר אנחנו הולכים לגן חיות (ובתיקים א. צהרים) ואח" כ לחוף הים לסעוד ליום חמישי יתקבלו הצעות ...
 

עלה קטן1

New member
אצלי המטבח בפריחה../images/Emo6.gif

אצלינו לא אוכלי כמעט כלום . אוכלים דברים ללא תעשיה. וירקות מקולפים בלבד זה חג שיש בו הרבה מן הדמיון מתחילת החג ועד היום הכנתי קטשופ,שניצל בציפוי שקדים טחונים, דג סלמון - מדהים, דג דניס - ללקק את האצבעות עוף ביין, בשר ביין, פשטידת קישואים, ירקות מאודים מרק עוף מחר אני יכין סטיק אנטריקוט בתנור
 
וואו! איזה הספק, רק מלקרוא אני מריירת ../images/Emo99.gif

וכל זה את עושה ללא תבלינים? או שתבלינים אתם כן אוכלים? אפשר בבקשה את המתכון לפשטידת קישואים?
 

עלה קטן1

New member
אין לי כמויות מדויקות כמו שציינתי חג מהדמיון|

קישואים תפוח אדמה לא מבושל תפוח אדמה מבושל ומרוסק בצל מלח פלפל שחור 2 בייצים מגרדים בפומפיה דקה את כל המצרכים היבשים מוסיפים את שאר המצרכים מעט שמן ואופים בתנור שחוממם מראש על 180 לשובע
 
א. ../images/Emo51.gif

ב. זו בדיוק הנקודה- לא התארגנו על כל הדברים הקטנים שעושים את ההבדל בין היכולת להכין אוכל- ללאכול תפוצ'יפס בוקר-צהריים-ערב... כמו: פותחן שימורים, קולפן, פומפיה וכדו'......
 
למעלה