אז מה אתם אומרים, לחזור?

דנה^^

New member
אז מה אתם אומרים, לחזור?

מכירים את זה שהייתם חלק ממקום כלשהו במשך זמן רב, ואז סוג של עזבתם לתקופה ארוכה, ואז קיימת ההתלבטות אם לחזור..? כי מצד אחד, זה מקום מוכר, שנחמד לכם בו, והכרתם שם אחלה אנשים, וזה שהייתם שם תקופה ארוכה תרם לביסוס מעמדכם בו כוותיקים מצד שני, אחרי תקופה ארוכה של היעדרות- כל כך הרבה אנשים התחלפו, ומעט מאוד מהאנשים הטובים והמוכרים נשארו.. וזה שהייתם ותיקים כבר לא עושה רושם על אף אחד, כי רוב האנשים כבר לא באמת מכירים אתכם. עכשיו העניין הוא שכל אלו לא באמת חשובים. מה שחשוב הוא שלא נכנסת משכורת כבר כמה חודשים, ואיפה עוד אמצא עבודה שאוכל לעבוד מה מס' מצומצם של משמרות? ומנגד- אם אין משכורת- על מי אני עובדת כאן? אני בכל מקרה לא באמת עובדת... אז אם הייתם סטודנטים שכספם הולך ואוזל, אבל בכל זאת הייתם רוצים לשמור על סיכוי לעבור בהצלחה את הסימסטר(ים), מה הייתם עושים? (אני יודעת שיש כאלה שלומדים-עובדים-לומדים סביב השעון, לי חסרה היכולת המופלאה הזו לא לישון ולתפקד, אע"פ ששעות השינה שלי הצטמצמו פלאים)

דנה^^

New member
ושאלה נוספת-

אפשרי בכלל לחזור למקום שמעולם לא באמת עזבתם? ומה דעתכם על דברים שנגמרים ללא סוף? זה קורה לי יותר מדי לאחרונה

דנה^^

New member
אני חושבת שהכינוי שלי עונה על השאלה הזו.

כעת יש לך תשובות לשאלות שלי?

דנה^^

New member
../images/Emo6.gif

אחח, כמה טוב לצחוק קצת רגע לפני שאני ממשיכה לשבור את הראש על תרגילים אלו ואחרים.. איך עבר החופש?

Handy Alley

New member
באה אישה, בת 109, רוצה לתקשר עם העולם..,

תן לה כבר לתקשר, ריבונו של האח הגדול!

למעלה