כן.
אני בסך הכל סיימתי שנה א' לגבי אילן פפה, אם אני אגיד את דעתי עליו זה יבוא במילים שהדף לא מסוגל לסבול, אז עדיף שלא אכתוב אותו, בקיצור ניתן להגיד שאני מתעב אותו ואת שכמותיו, הוא הביא לחרם על אוניברסיטת חיפה שהיה בשנה שעברה, כל פעם שהוא קורה משהו הוא ישר הולך לעיתונים בחו"ל ומשמיץ את ישראל שמה, מבחינתי, כאדם הוא ייצור מאד קטן ומאד שפל. חוץ מזה, כן, השמאל הקיצוני האירופי סלחן לטרור, הוא עושה רציונליזציה לטרור, מתיימר להבין אותו ואת מניעיו וקונה את הלוחמה הפסיכולוגית שלו כ"הסברים מלומדים", האמת היא שאין לו טיפת הבנה של הטרור, ההבנה שהוא מנסה לגבש היא לא יותר מסייענות לטרור עצמו. לגבי טענת הירוקים: זה מאד פשוט, היתה הצעה באו"ם ב47', היא התקבלה, ישראל קיבלה אותה על פי שלדעתי היא היתה מאד עלובה ומשפילה (לא אומר שלא הייתי מקבל אותה אם הייתי שם), הערבים ואני מכליל בתוכם את הערבים מבפנים ומבחוץ ורואה את כולם בהתאם לקונטסט הזה כמקשה אחת לא הסכימו, לא רק שלא הסכימו הם גם פתחו במלחמת שמד נגדינו, הם הפסידו ועכשיו הם מתבכיינים. אז העובדה שהירוקים רואים בישראל כלא לגטימית לא באמת מזיזה לי מאחר והם מפלגות שוליות ביותר ומאחר ואנחנו היום עובדה והם לא יכולים לעשות דבר נגד זה. כאשר צד אחד מרוויח הצד השני מפסיד, הערבים הפסידו והם צריכים ללמוד לחיות עם זה, אם הם מוכנים לסיבוב שני, סבבה, גם אני מוכן.