אז מה אתם חושבים על האלבום החדש?

Glusiking

New member
וואו....

את זה לא ידעתי... זה די הופך לי את המשמעות של.... אמממ... כל השירים בערך? .... חחחחח..

Apoca1ypse

New member
סתם לידע כללי

לפני איזה שנה או משהו ראיתי כתבה בקטן על ילדים בבריטניה, מתחילים לעשות את זה בגיל 11... בסדר, נחשבת אולי למדינה המפותחת ביותר (טכנולוגית) יחד עם יפן וכו' רק ששם יש פחות מוסר לא מפתיע שהדברים משתלשלים בצורה כזאת

LightbuIb sun

New member
../images/Emo41.gifהביקורת שלי על הדיסק

יש שאומרים שכגודל הציפייה- מידת האכזבה.... ואלוהים יודע- הייתה לי המון ציפייה לדיסק הזה.... אבל מה, זה בא לי בהפוך על הפוך. אני חושב שהדיסק מצויין, השירים יפים, וטובים. יש חלקים שקצת פחות זורמים, ושמרגישים קצת מיותרים (וכן, יש גם חלקים שבהם יש ציפייה לקטע שלא בא), אבל באמת...אני כל-כך הופתעתי מהאלבום הזה. (אחרי שכבר חשבתי שאני אתאכזב.) אהבתי את זה שסטיבן שר בצורה לא אופיינית בחלק מהשירים, ושהוא מחדש לנו קצת... אגב אני אוהב את Sleep together, לא מבין מה כולם יורדים על השיר הזה.

Musedol

New member
Sleep togheter

זה השיר שאני הכי אוהבת באלבום. FOABP יותר מדי מזכיר את Deadwing ובSentimental יש קטע שממש מזכיר לי את Trains.. ולדעתי זה לא משהו. אם כבר אלבום, אז קצת מקוריות..

handlessman

New member
חח נזכרת לגבי הקטע עם Trains?

כבר היו פה כמה הודעות על זה... בכל מקרה, זה די קופי-פסט מה שעשו שם... מעין מחווה לעצמם או משהו

Glusiking

New member
חחחחחחחחחח...

כל כך מצחיק אותי שאתם מתווכחים כמו ילד וההורים שלו, שיש כזה מתח בבית, ועוד שנייה זה יתפוצץ.. גם אם תרדו קצת למטה בעמוד, תמצאו וויכוח שמשתרע על גבי כמה הודעות... אתם לא מרגישים קצת מפגרים כשאתם מתוווכחים ככה? שימו לב לתמונה, לזה אני מתכוון...

handlessman

New member
בטח שכן...

כדי לא להעצים את מה שאמרת אני לא אתחיל להיכנס לקטעים המפגרים האלה של "אני בכלל לא רוצה לריב"... אבל... אמממ זה נכון, אני בסה"כ כותב הודעות ותמיד יש למישהו משהו להעיר, שזה לא טוב או שמישהו חושב שאני מנסה לקטול אותו אז הוא קוטל בחזרה... תינוקות

יאללה, סולחה!

בואו נשתדל להשאר פורום מגובש ונחמד.

handlessman

New member
תתביישי לך! ישראלית שלא אוהבת חומוס

עכשיו היא תגיד גם שהיא מתעבת טחינה ויש לה בחילה מפלאפל

למעלה