"שלושה מוסיקאים" בקוביזם
H HONKY TONK WOMAN New member 1/1/05 #27 לא סתם כשרונית 783 בפסיכומטרי כשרונית! דרך אגב, אתה יודע אולי למה פיקאסו צייר שתי גרסאות שונות לציור?
לא סתם כשרונית 783 בפסיכומטרי כשרונית! דרך אגב, אתה יודע אולי למה פיקאסו צייר שתי גרסאות שונות לציור?
ק קיר קמט New member 31/12/04 #15 לא לצייר על קירות ../images/Emo10.gif 1. איך היית מרגישה אם היו מציירים עלייך!? הא?! 2. זה מזכיר לי את זה שמזמן רציתי ציור ספציפי על הקיר, וזה עדיין לא קרה.
לא לצייר על קירות ../images/Emo10.gif 1. איך היית מרגישה אם היו מציירים עלייך!? הא?! 2. זה מזכיר לי את זה שמזמן רציתי ציור ספציפי על הקיר, וזה עדיין לא קרה.
ק קיר קמט New member 31/12/04 #16 התכוונתי להגיד שכלום ואז נזכרתי שיש מסיבת גיוס לחבר שלי, אז כנראה שזה. כן, זה עצוב, אבל לפחות לא מוציאים כסף
התכוונתי להגיד שכלום ואז נזכרתי שיש מסיבת גיוס לחבר שלי, אז כנראה שזה. כן, זה עצוב, אבל לפחות לא מוציאים כסף
F Falling Tears New member 31/12/04 #18 אנייי כנראה יצא עם עצמי.. וישלך לישון עם עצמי קיצור יום כיף עם עצמי אני אתנשק עם הכרית כנראה
D dilan angel New member 31/12/04 #20 כללוווווום אוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif../images/Emo110.gif חברות כבדות אין רעיונות אולי מישהו יציל אותי עד הערב..אבל גם זה בספק HAPPY NEW YEAR EVERYONE
כללוווווום אוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif../images/Emo110.gif חברות כבדות אין רעיונות אולי מישהו יציל אותי עד הערב..אבל גם זה בספק HAPPY NEW YEAR EVERYONE
B Baba Roy New member 31/12/04 #24 **רעיון בשבילך נשמה** שימי ריבוע ללשון ולכי למסיבה סילבסטר לפנים !!1