אמנם עשיתי מיני מרתון של שעתיים אצל ניב הגדול, אבל קובי... אין עליו. מוסיקה הכי טובה והבחור מביא אותי לרמות דופק שאף מדריך אחר לא מצליח + צחוקים ובדיחות (הרוב על פולנים ופולניות). ואני אראה אותו רק ביום שני בערב ואז אני מניחה שגם אנחנו צפויים לסיפורי הסופגניה
. מה שקובי אולי לא מספר זה על אהבתו לשוקולד פרה ואיך הוא היה שמן בשלושים ק"ג כשהיה עו"ד. אגב, השבוע הוא ייצג מישהו בבית משפט ולאחר שיעור לבש בגדי עו"ד - פשוט גדול ... בקיצור אני מקנאה, כי הייתי מסבה את השעתיים בשעה של קובי. האם אפשר להגיע ל"שיעור ניסיון" בשבת בבוקר אצל קובי בהרצליה???
הטימטום ממש לא מצטבר אבל הוא בא לפעמים במצב צבירה... יש הבדל! במצב צבירה של מוצק דחוס, הוא עלול ליצור חסימה בעורקים ראשיים בקטע שבין אצבעות הידיים למוח ואז... אז מקלידים שטויות ... אל תגיד לי שזו פעם ראשונה שאתה נתקל בזה מקרוב
לא לפני שעצרנו במסעדה אמריקאית אייכותית שם שתינו סוף סוך קולה אמיתית ואכלנו סנדויץ עם חזה עוף שאין שני לו ... עכשיו הולכת לישוןןןןןןןן מישהו חייב להשלים את שעות השינה החסרות מכל השוטטות והמסיבות ... וכמובן למזער את נזקיי הג'ט לג . מתנות? מה נראה לכם עכשיו ? קריצמיס?
היה מעולה!!! ירון בן משה ועוד מדריכים מקומיים שעשו כיף גדול ומילאו את האולם באנרגיות מדהימות. למערכת הסאונד נוספו שני מתופפים שהוסיפו לקצב ותופפו שני סשנים מעולים לספרינטים מטורפים. בקיצור, מרתון מהסרטים. בשבוע הבא, מקווים, מיני מרתון בקאנטרי מגדלי ת"א...