אז מה אתם עשיתם השבת? ספרו למען אלו

P u s s i c a t

New member
תגיד לי...

יש מילים שיכולות לתאר את הדבר הזה? את הפנומנה שאתה עוד לא הצלחתי להגדיר
אבל בהחלט - לראות אותך ואותו ראש בראש .... אמרתי לך היום - בקרוב ראש בראש אמיתי. רצח בעיניים

ahuvaw

New member
מקנאה

אמנם עשיתי מיני מרתון של שעתיים אצל ניב הגדול, אבל קובי... אין עליו. מוסיקה הכי טובה והבחור מביא אותי לרמות דופק שאף מדריך אחר לא מצליח + צחוקים ובדיחות (הרוב על פולנים ופולניות). ואני אראה אותו רק ביום שני בערב ואז אני מניחה שגם אנחנו צפויים לסיפורי הסופגניה
. מה שקובי אולי לא מספר זה על אהבתו לשוקולד פרה ואיך הוא היה שמן בשלושים ק"ג כשהיה עו"ד. אגב, השבוע הוא ייצג מישהו בבית משפט ולאחר שיעור לבש בגדי עו"ד - פשוט גדול ... בקיצור אני מקנאה, כי הייתי מסבה את השעתיים בשעה של קובי. האם אפשר להגיע ל"שיעור ניסיון" בשבת בבוקר אצל קובי בהרצליה???

Gspin

New member
רגע....

קובי יחסית נמוך עם שיער שחור ובד"כ עם כובע?

ahuvaw

New member
אתה טועה

קובי אפלבוים הוא גבוה קירח ללא כובע. לא ברור למי אתה מתכוון, אבל קובי הפולני הזה מאמן בהולמס הרצליה, הולמס עזריאלי, רשת שייפ אוצלנו באינשייפ.

tigra1

New member
הוו כמה טוב שיש שבת.......

ובשבוע הבא 8 שעורי ספיניניג......

Tami661

New member
../images/Emo6.gifזה מה שעושה ספינרית עם תסמינים

של חסך בסיבובי רגליים
לא לדאוג... מחר זה כבר יעבור לי

Gspin

New member
G למד שלא משנה

כמה מטומטם אתה חושב שבן אדם יכול להיות, אם יש לו חברים מטומטמים - הטימטום מצטבר והוא יכול להיות מטומטם יותר!תהנו, נראה שזה עבר את הביקורת
.דרך אגב, אני גם אוהב נשים.

Tami661

New member
G למד כנראה אצל המורים הלא נכונים..

הטימטום ממש לא מצטבר אבל הוא בא לפעמים במצב צבירה... יש הבדל! במצב צבירה של מוצק דחוס, הוא עלול ליצור חסימה בעורקים ראשיים בקטע שבין אצבעות הידיים למוח ואז... אז מקלידים שטויות ... אל תגיד לי שזו פעם ראשונה שאתה נתקל בזה מקרוב

dandana20

New member
התחיל לדבר בגוף שלישי הליצן...

אגב,יש מטומטמים שנולדו מטומטמים..כמוך.. ותדחף את הבטא קרוטן אתה יודע לאן..to your ass

Tami661

New member
היי דנה... אני אמורה לברך אותך על

הצטרפותך או שנמתין ש... תירגעי קצת?

P u s s i c a t

New member
../images/Emo6.gif

ולשאלתך הראשונה... בהסתמך על ההוכחות שהביא כבודו - צוות המושבעים נוטה לקבוע כי אין גבול

נשבעת שאת משרשרת?...

לא כי לא כל אחת יודעת לשרשר וגם אלו שכן לא מגיעות לזה כל יום הכרתי נשים בחיי

shiri 80

New member
חזרנו ארצה

לא לפני שעצרנו במסעדה אמריקאית אייכותית שם שתינו סוף סוך קולה אמיתית ואכלנו סנדויץ עם חזה עוף שאין שני לו ... עכשיו הולכת לישוןןןןןןןן מישהו חייב להשלים את שעות השינה החסרות מכל השוטטות והמסיבות ... וכמובן למזער את נזקיי הג'ט לג . מתנות? מה נראה לכם עכשיו ? קריצמיס?

avivl

New member
מרתון ספינינג בקיסריה

היה מעולה!!! ירון בן משה ועוד מדריכים מקומיים שעשו כיף גדול ומילאו את האולם באנרגיות מדהימות. למערכת הסאונד נוספו שני מתופפים שהוסיפו לקצב ותופפו שני סשנים מעולים לספרינטים מטורפים. בקיצור, מרתון מהסרטים. בשבוע הבא, מקווים, מיני מרתון בקאנטרי מגדלי ת"א...

למעלה