5. חכמה עלק.
ש ש שפ שפי שפירית New member 29/10/06 #1 3,הידד לעילגותXD../images/Emo29.gif אבל זה רק כי אני טיפוס נורא אומנותי והומני!O-: [חחח ברור]
H HeNoOsH New member 29/10/06 #24 השנה הורידו אותי ל3 ואני מרוצהה...לפחות אני יודעת מה קורה בשיעורים.. ת'אמת אני לא מבינה מה עשיתי כל הזמן ב4 יחידות.. מחר יש לי מבחן במתמטיקה =\
השנה הורידו אותי ל3 ואני מרוצהה...לפחות אני יודעת מה קורה בשיעורים.. ת'אמת אני לא מבינה מה עשיתי כל הזמן ב4 יחידות.. מחר יש לי מבחן במתמטיקה =\
ה הדרייי1 New member 29/10/06 #27 3 וקיבלתי 100 במבחן ..היום המורה החזיר )) אולי אני יעשה 4 שנה הבאה (אני מקווה...)
C corali24 New member 29/10/06 #28 4 ההיתי בחמש .. ירדתי לארבע.. סתם עצלנות בתאכלס... הזכרתי כבר כמה אני עצלנית אני עכשיו אני הכי מתחרטת על זה שירדתי כי המורה של ארבעע היא מהמורות הכיי דפוקה בעולם אבל לא נורא בכל מקרה מקבלים 96 במבחן האחרון
4 ההיתי בחמש .. ירדתי לארבע.. סתם עצלנות בתאכלס... הזכרתי כבר כמה אני עצלנית אני עכשיו אני הכי מתחרטת על זה שירדתי כי המורה של ארבעע היא מהמורות הכיי דפוקה בעולם אבל לא נורא בכל מקרה מקבלים 96 במבחן האחרון
M Miss Independent New member 29/10/06 #30 3 וואלה,לא מבינה את הקטע של ה'מפגרים תמיד ב3 יח"ל' אנחנו הכי חכמים, שלא בחרנו ביותר מזה .
צ צטלע New member 30/10/06 #36 5 מואץ. עשיתי שנה שעברה שאלון אחד, הייתי אמורה לעשות השנה את השניים הנותרים ולסיים השנה, אבל בגלל שלא היה תקציב לביצפר שנה שעברה לא היו לנו מספיק שעות, אז השנה נעשה בקיץ את 006 ובחורף של יב' את 007. כבר חשבתי שאפטר מזה השנה
5 מואץ. עשיתי שנה שעברה שאלון אחד, הייתי אמורה לעשות השנה את השניים הנותרים ולסיים השנה, אבל בגלל שלא היה תקציב לביצפר שנה שעברה לא היו לנו מספיק שעות, אז השנה נעשה בקיץ את 006 ובחורף של יב' את 007. כבר חשבתי שאפטר מזה השנה