אז מה אתן עושות בשבועות?

יעל י

New member
אז מה אתן עושות בשבועות?

אניחנו מחר (כלומר היום למעשה) חוגגים ערב חג עם המשפחה המאד מורחבת מצד בעלי שזה אומר כ 100 איש אם לא יותר לא כולל ילדים למחרת מוקדם בבוקר הולכת לבקר את סבתא שלי ברמת השרון ואחרי זה עוד לא ידוע

עמית@

New member
אנחנו מנקים, מאמצע הלילה תמר מקיאה

כל עשר דקות בממוצע, ובוכה בין לבין, זוועה, עכשיו היא מנמנמת על הספה ואני מנסה להשיג תור לרופא, FUN FUN FUN חגשמח

boringvered

New member
לצערי אנחנו במצב דומה

אמנם לא הקאות כל 10 דקות, אבל מספיק ואנחנו בכוננות ספיגה... הילדה גם עם חום גבוה... ואין לי מושג אם יש לנו רופא היום בכלל... ואני גמורה גמורה. אוף!

אור100

New member
שהבנות יהיו בריאות וההורים יחזיקו

מעמד

ו שתי

New member
בריאות.

גמנחנו זכינו בביקור של הוירוס הנ"ל לפני שבועיים. גם אלה, וגם אני. לשתות עד כמה שאפשר, ולהוריד את הראש עד יעבור זעם.

nubi

New member
../images/Emo24.gif

הוירוס הזה לא שוכח אף אחד! מדהים איך כולם נדבקו בו (גם אנחנו, לפני שבועיים כמעט נהרגנו ממנו).

אני אוכל עם המשפחה (כרגיל...)

ולמרבה הצער הבעל נסע לעבודה מה שמעמיד בספק את הכנת הבלינצ'ס שהבטחתי. אולי נגייס את אחותי לשעת ביביסיטר ונגמור עם זהו. מחר אני הולכת להבאת ביכורים בקיבוץ לראות את חברה שלי מציגה את ביכוריה (יפהפיה קטנטונת
) ככה שצפוי לי חג מענג בהחלט.

אצלינו

כרגע הילדים עוד אוכלים ארוחת בוקר האיש עדיין ישן אני כאן. אוטוטו הולכת לקנות דברים אחרונים לקראת מחר - יומהולדת לטלטל בבריכה בקיבוץ עם 40 איש +-. אח"כ צריך להתחיל להכין את האוכל למחר (4 פשטידות, עוגה ולחם) ואחה"צ - ניקח את הילדים לחוף קיסריה - קצת לים ואחר כך התרוצצות בעתיקות של קיסריה עד שהם "מתעלפים" מעייפות. מחר יומהולדת לטלטל בבוקר. ואם יהיה כוח או לא יהיה חם מידי אז נלך לחגיגית שבועות בקיבוץ.

עינבלית

New member
אנחנו נהיה בירושליים../images/Emo158.gifעיר הקודש

מיום שני, נטייל לנו ונתארח לכמה לילות בעיר האבן הקרה. הערב ארוחת חג משפחתית.

מעיןבר

New member
היום אנחנו מארחים את כל המשפחה

ותופסים שתי ציפורים: חג + היומולדת של אדוה מחר כנראה ניסע עם חברים לקיסריה בבקר ונשתדל לחזור לפני הפקקים

daldan

New member
נוסעים לחגוג את שבועות אצל ההורים

בקיבוץ. ומחר את ארוחת הצהריים החגיגית אצל חמי וחמתי (לא מוותרת על הקוסקוס שלה ואנחנו זוכים לו רק בשבועות ובסוכות...)

sael

New member
אני עם עמית אצל הוריי

בעלי בחו"ל אז אנחנו בלעדיו, אבל נהיה בחג אצל הוריי (כולל לינה) וגם אחותי תהיה שם, ואחי מגיע לארוחה (גם לבד כי אשתו בחו"ל) אז יהיה שם שמח.

yaelia

New member
גומרת את העבודה שלי

הערב אנחנו אצל ההורים של ש. ומחר הללי ואבא שלו מכייפים ואני גומרת את העבודה שלי ונחה.

ו שתי

New member
אנחנו?

הערב אצל אמא שלי מחר? בבית. אולי נזמין קומץ חברים, למשהו בלתי פורמלי ובלתי מפונפן על הדשא. אחה"צ היום- ים.

מחר ארוחת high tea אצל ההורים של ד'

אני מכינה עוגת גבינה ופשטידת תירס. חוצמיזה - שקט ושלווה, רק אנחנו והילדודים. חגשמח לכולם

למעלה