אז מה אתן עושות בשבועות?

בלינקה

New member
הערב אצל אבא של האיש

עם הרכב לא ידוע של משפחה נוספת מאותו צד בערך. מחר באים אלינו לבקר.

חושחושה

New member
אנחנו פה בבית, כל כך אוהבת לארח

פה, הוכנו: פשטידות בצל וגבינות, מן מאפה בלקני של עלי פילו משוחים בחמאה וממולאים בגבינות קשות, אני אחראית על הסלטים הירוקים והמרעננים (לפחות את זה מרשה לי בעלי ה
לעשות) עוגת גבינה גבוהה וטעימה, פוקאצ'ות, אני מכינה ממרחי חמאה בטעמים, מאמינה שיהיו לו עוד דברים של הרגע האחרון, לא מתערבת לו, שיהנה ויבושם לו, וזהו. מחכה לערב, ארוחה בגינה מסביב לשולחן עץ גדול, מאוד מאוד אוהבת את ביתנו החדש! שיהיה לכולנו חג מלא כל טוב והרבה הרבה מים!

אנחנו ב ../images/Emo82.gif לאיש יש מבחן חשוב

ביום שלישי והוא חייב ללמוד אליו חזק חזק. אני ביליתי את הבוקר, במקום אהוב עליי, בהאנגר בפ"ת ברכישת מציאות לי ולפצקולים. אח"כ נסעתי לחפש עוד מציאות ב"אימפריה" ובזבזתי עוד קצת כסף. קניתי דברים לעוגת גבינה, ואני ממש מקווה שאספיק לאפות. אני מאוד אוהבת לאפות, ולאחרונה פשוט לא הספקתי כלום. אז חג ביכורים שמח
.

עמית@

New member
אין כמו לקנות להם דברים ובגדים...

לראות כל דבר ולהגיד "זה בול על &^%%" ולדמיין אותם לבושים בבגדים וכולם מחמדים..

../images/Emo11.gifאוכלת

היום אצל הורי האיש וגם הורי באים. מחר אצל דודה שלו. הרבה אוכל, אוהבת חגים
ומחר אני גם בטח אבקר את סבתי

blue4u2

New member
אוףףףףף../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

רק אנחנו לא ממש יכולים לבלות ביום וחצי חופש של החג הזה כי הבעלול תפס וירוס קיבתי מ-ר-ג-י-ז
אז נצטרך לטפל בחולים פה

נונינקה

New member
הערב אצל המשפחה המורחבת במושב

שלי. מתכנסים משהו כמו 50 אנשים וזה קצת גדול עלינו לאור הלילות הקשים שאנחנו עוברים עם תינוקי, אבל אני לא מוותרת כי האווירה והאוכל מדהימים. מחר, השאיפה היא לנוח ולהתחיל ללמוד לבחינה, אבל גם התרגלתי לא לתכנן כי דברים בלתי צפויים לאחרונה שיבשו הכל. אולי ברגע האחרון ניסע להורים של האיש לקיבוץ, לראות ששום דבר בחגיגות לא השתנה גם הפעם. חג שמח לכולם.

אנחנו בבית, אולי אם יהיה משהו באזור

אז אולי נלך לראות. חוץ מזה אני משופעת/אלרגית למזג האויר ומרגישה חולה מאוד. האוכל מוכן ככה שזה לפחות מסודר.

rona25

New member
אנחנו מאחרים חברים לארוחה חלבית

ומחר כנראה נלך לים ליד הבית

nubi

New member
היום נצא קצת לטייל

טיול ערב. מחר ארוחת צהריים משפחתית אצלי-אחים וסבתא (ההורים באמריקה).

אנחנו חוגגים בקיבוץ../images/Emo172.gif../images/Emo171.gif

ובאים אלינו חברים טובים עם ילד בגיל של אדר. אחר כך יש ארוחה מסורתית גדולה במשפחה שלי ואחר כך - רק נקווה לישון בלילה
(גם אדר עם שיניים טוחנות שצומחות).

הדר לצ

New member
הדרמנו עד גן יבנה לארוחת חג

היה מאד נחמד. אתמול לא עשינו שום דבר. נחנו עד כמה שאפשר...

lulyK

New member
היה כל כך כייף בחג הזה.

נהנתי (כמעט) מכל רגע ומאד צר לי שנגמר.

למעלה