_ גם אני מקווה... אבל לא בגלל מה שאני אצטרך לעשות סתם כי בא לי לראות את התגובות
D dsol New member 5/4/06 #23 ../images/Emo6.gif_../images/Emo189.gif גם אני מקווה... אבל לא בגלל מה שאני אצטרך לעשות סתם כי בא לי לראות את התגובות
../images/Emo6.gif_../images/Emo189.gif גם אני מקווה... אבל לא בגלל מה שאני אצטרך לעשות סתם כי בא לי לראות את התגובות
D dsol New member 7/4/06 #38 את יודעת..._../images/Emo189.gif השלב הראשון בכדי לפתור את הבעיה היא להודות שיש לך בעיה
D D i s o r d e r New member 7/4/06 #39 חחחחחחחחחחח נפטרתי מצחוק! לזכותי יאמר, שמעולם לא עשיתי יוגה...
D dsol New member 7/4/06 #40 זה מה שאת אומרת..._../images/Emo189.gif איך נדע שאת לא עובדת עלינו ? טוב נו........ מה הדבר הבא ברשימה ? |דודי מזוכיסט|
זה מה שאת אומרת..._../images/Emo189.gif איך נדע שאת לא עובדת עלינו ? טוב נו........ מה הדבר הבא ברשימה ? |דודי מזוכיסט|
D D i s o r d e r New member 7/4/06 #41 תצטרך פשוט להאמין לי. ו.... אני כבר חושבת על המשימה הבאה... רק חבל שאף אחד חוץ מאיתנו לא משתתף... שבת שלום דודינ'קה.
תצטרך פשוט להאמין לי. ו.... אני כבר חושבת על המשימה הבאה... רק חבל שאף אחד חוץ מאיתנו לא משתתף... שבת שלום דודינ'קה.
D dsol New member 7/4/06 #44 שבת שלום גם לך מתוקה ../images/Emo9.gif_../images/Emo189.gif שיהיה לך רעיון תיידעי אותי
D D i s o r d e r New member 8/4/06 #45 אתה צריך להעביר משימה עכשיו. לאורטל. קדימה, להפעיל מנועים במוח. היכון הכן - צא.