אז מה את\ה שומע\ת עכשיו...?

Slim Jim

New member
לא משהו, לא השיר ולא הלהקה.

יש ללהקה יציאות (בודדות) יותר טובות. להלן: dance of eternety a change of seasons שיר הפופ המגניב finally free וכמובן nightmare cinema וזהו! כל השאר זה ממוצע.

dsol

New member
ואהה לא

Dream Theater -As I Am אחד השירים הטובים ביותר ששמעתי בכלל אני אוהב את הלהקה הזו יש להם ממש שירים מצוינים לא הכול אבל יש הרבה

dirty boots

New member
אה,

הדיסק Metropolis Pt.2: Scenes From A Memory של Dream Theater. לא שמעתי אותו מלא זמן וקצת שכחתי כמה אני אוהב אותו

Slim Jim

New member
NP: shostakovich - symphony #14, op

shostakovich - symphony #14, op.135 - wdr sinfonieorchester, rudolf barshai

Slim Jim

New member
NP: shostakovich - symphony #14, op

shostakovich - symphony #14, op.135 - wdr sinfonieorchester, rudolf barshai

Slim Jim

New member
כן... לא!!!!!

אני מסיק שאתה לא שומע מוסיקה קלאסית. במה ששמעתי מקודם של שוסטקוביץ' זה ממש הזוי. ממש!! גבר עם קול בס ששר ברוסית ואפילו אומר יא טפויומט. בקטע אחד. ממש בראש של אינפקציה

N1ce guy

New member
דווקא שומע...

ויותר מנגן מאשר שומע אבל לא שוסטקוביץ', ובכלל אני מעדיף רק מנגינה, בלי שירה. ואם כבר רוסים, אז רחמנינוב

Slim Jim

New member
אתה צודק.

אני בעצמי לא יכול לסבול אופרה אבל מתענג על מוסיקה קלאסית, כמו באך, צ'ייקובסקי ורחמנינוף. בעיקר באך... הפוליפונר הגדול ביותר מאז ומעולם. אבל בשוסטקוביץ' לא שמעתי מוסיקה שמתקרבת להישגים של המלחינים הנ"ל והדווקא בסימפוניה ה14 שלו הדבר המרכזי זה השירה, ודווקא אותה אהבתי. מצטער שזלזלתי. אני לא מצפה מחברים בפורום אינפקציה לשמוע מוסיקה קלאסית ואפילו לנגן קלאסית.

למעלה