מי זו! תגגלי.
ה הטRולית New member 27/7/07 #2 אף אחד לא בא, וזה כבר מאוחר... ומצידי, אני אתאבד כבר מחר!!! עוד מילה אחת באנגלית, ואני יורה לעצמי ברגל. תודה, ויום טוב. אהה, כן, ג'מייקה, יש לך משהו טוב בשבילי, למחר?
אף אחד לא בא, וזה כבר מאוחר... ומצידי, אני אתאבד כבר מחר!!! עוד מילה אחת באנגלית, ואני יורה לעצמי ברגל. תודה, ויום טוב. אהה, כן, ג'מייקה, יש לך משהו טוב בשבילי, למחר?
J JamicaniT New member 27/7/07 #16 סתם. מחבט הכל מאהבה. והאמת שראיתי אותה באיזה ראיון לפני כמה שנים. והוא אמרה ש'מיטשל' זה גם בגלל ג'וני. וגם בגלל איזה ידיד שלה או משו כזה ..
סתם. מחבט הכל מאהבה. והאמת שראיתי אותה באיזה ראיון לפני כמה שנים. והוא אמרה ש'מיטשל' זה גם בגלל ג'וני. וגם בגלל איזה ידיד שלה או משו כזה ..
L Lady McBeth New member 27/7/07 #19 אולי בגלל ג'וני ווקר... לא מבינה מה הקשר בין השיר לבין ג'וני מיטשל. רק השם, כנראה. גם מיקה קרני צריכה להפסיק עם הסמים , כנראה. ג'מייקה - לכו לגמילה יחד. אולי תקבלו הנחה.
אולי בגלל ג'וני ווקר... לא מבינה מה הקשר בין השיר לבין ג'וני מיטשל. רק השם, כנראה. גם מיקה קרני צריכה להפסיק עם הסמים , כנראה. ג'מייקה - לכו לגמילה יחד. אולי תקבלו הנחה.
ה הטRולית New member 27/7/07 #26 באמת מי? חומזה, גברת קרני סתם סובלת מאלכוהוליזם. נא לא לערב בין השניים.
L Lady McBeth New member 27/7/07 #29 חחחחחח!!! חשבתי שאת טרולה!! טוב. אז תמי תלך עכשיו לישון ומחר יהיה יום חדש נפלא (ובלי מבחן). לילה טוב.
חחחחחח!!! חשבתי שאת טרולה!! טוב. אז תמי תלך עכשיו לישון ומחר יהיה יום חדש נפלא (ובלי מבחן). לילה טוב.
L Lady McBeth New member 27/7/07 #30 בואנה, גם הפסקתי לשרשר כמו שצריך ../images/Emo122.gif לישון. עכשיו.