אז מה .. באים לפה הרבה?

Lady McBeth

New member
אני מוכנה להיות הפיליפינית שלו!!!

תגיד, אתה שפוי?!? יש אנשים שפשוט יש להם סקס אפיל. לא משנה באיזה גיל. ע"ע אקסל רוז, איגי פופ, ג'ורג' קלוני, ג'ון בון ג'ובי, כריס קורנל ובועז מעודה.

JamicaniT

New member
חח זה ההוא מכוכב נולד? הוא חמוד לאללה ..

אבל מה קשור האיגי פופ הזה. מכוער רצח.

G COP

New member
חחח אוקיי..

לפחות מצאת רעיון למשחק תפקידים קינקי במיוחד.... ! אני מקווה שיש לך מדי עוזרת-פיליפינית+כפפות גומי

הטRולית

New member
תודה על התיאור המעמיק... ../images/Emo5.gif

הטRולית

New member
נו, רשמתי, חצי, חצי..

ועד שלא תמציא לך כינוי קליט ונוח לשימוש (לא באתיות בשפה הזרה, האסורה לאיזכור הלילה), אתה תהיה הרוסי החדש. תנחומיי. הרוסי הקודם היה ויורי..

Lady McBeth

New member
לא לא..הכינוי שלו הגיוני..

ככה קוראים לשוטרי הסיור של ניו יורק אם אני לא טועה.. ראיתי פעם הרבה "חוק וסדר"

G COP

New member
נו אז אולי פשוט תקראו לי G?

והאמת תמי...שאין קשר לשוטרי הסיור של ניור יורק קראתי לעצמי בהתחלה ככה כתור ראשי תיבות של GREEN COP- יענו- שוטר ירוק-מג"בניק (מוכשר שכמוני) אל תצחקו זה בימים שהייתי צעיר מתלהב.. אבל כינוי נחמד לדעתי ואין לי כוח להמציא משו חדש...

Lady McBeth

New member
אה, נו..

ואני חשבתי שהגיעה קצת אינטיליגנציה לפורום....תמו תקוותיי. לך תחליף כינוי עכשיו. מה דעתך על G-SPOT?

G COP

New member
לאאא.... אני מי שאני! ואף אחד לא ישנה אותי

ותקראו לי פשוט איתי.... (ושום בדיחה על השיר המפגר הזה של קרן פלס..)

הטRולית

New member
איתי, לא מתעסק ברגשות יותר מידי...

לא, לא. איתי זה לא שם רוסי. נקרא לך איגור!!!

הטRולית

New member
זוג או פרד??

אבן נייר ומספריים, המנצח בין השתיים - 1 2 3... ואיפה ג'אן שיתקע את בדיחת הקפה 123

G COP

New member
חחחח נו מה

אתם לא רוצות לרדת מהקטע של הרוסי? אין בעיה.. אני אתחיל לכתוב בצורה מעוותת ומעצבנת כמו היבגני הזה ואפתח שישורים בנוסח: "אני עכשיו יש לי בעיה מפקד שלי לא רוצה לתת לי גימל עכשיו הוא יודע שזה לא חוקי עכשיו מה אתם מייעצים לי במשוחררים לעשות לו לקבול לא אני אוהב אותו לא כן?"

למעלה