האמת שהוא ממש מאולתר
לרוב אני לוקחת 2 כוסות קטניות: אורז, חיטה, בורגול, גריסים, קינואה, עדשים מכל מיני סוגים - מה שבא לי באותו יום.
קוצצת בצל ומטגנת עד להשחמה קלה.
מוסיפה גזר או שניים מגורדים וממתינה לריכוך.
מוספיה את הקטניות ומעקבבת.
מוסיפה 2 כוסות מים רותחים ומתבלת במה שבא לי, לרוב: מלח, פלפל, כורכום וכמון. לפעמים מוסיפה קצת פפריקה.
ממתינה לרתיחה ומכסה את הסיר.
הבישול בהתאם לקטניות. באזור ה-40 דקות.
יוצא טעים ובריא
