אז מה דעתכן על השמלה הזאת?

שירי71

New member
מאד מתוקה, מתאימה כמטבן רק לרזות

ואצלך זה לא בעיה...! השקוף מאד אהבתי וגם את זה שהבד מתחת לא יהיה מבריק. תגידי, סגרת כבר עם מקום לשמלה?

*שיר

New member
תודה. גם החתן מגדיר את זה "מתוק" ../images/Emo9.gif

דרך אגב, הבד מתחת יהיה כנראה משי פראי. עוד לא סגור. ואני עושה את השמלה אצל טל בק (המעצבת שנסעתי אליה כדשדיברנו..)

שירי71

New member
ניסית לבדוק את עניין המשי?

אם אינני טועה מדובר בבד שהוא כאילו כזה מקומט? אז תנסי לראות משהו דומה או אפילו בחנות הבדים לפני התפירה, שימי את הבד השקוף על המשי הפראי ותבדקי איך זה מסתדר, דווקא כי יש לו את הקימוטים הללו.

*שיר

New member
ניסיתי וזה נראה נהדר!! ../images/Emo23.gif

גם אני רציתי בהתחלה שמלה מסאטן לבן (כמו של כלות, את יודעת), אבל אז טל הציעה לי למדוד חצאית מבד משי פראי, ומה אני אגיד לך, זה נראה פשוט מדהים! הסתכלתי על עצמי במראה בהשתאות. זה אמנם לא כלתי-סטנדרטי, אבל זה בהחלט נכראה מיוחד וגם קצת נסיכי..

שירי71

New member
עוד מחכה. רק שהיום נתקפתי לי חרדה

אחרי שראיתי את ההזמנה ההיא עם השושנים חשבתי לי מתי אני אצטרך להתחיל להזיז עניינים של הזמנות שמלה צלמים וכו´ ואז עשיתי לי בראש לוח זמנים והבנתי שהשלושה חודשים הקורבים הולכים מה זה לטוס לי! והכי מפחיד זה שכל עוד זה היה רחוק יכולתי לדלג לי אל חנויות ולמדוד ולומר טוב יש לי עוד זמן והמוכרים היו מכייחים בהסכמה אבל עכשיו יש רק עוד 3 חודשים ובאמצע יש מעבר בית, חגים, סיום חובות לימודיי, התחלת מקום עבודה חדש כשבוע טרם החתונה, וגם כל יתר ענייני החתונה שהוזכרו לעיל... אני בהתקפת חרדה והפכתי למשותקת (מלבד פעולת הכניסה לפורום שהפכה אוטומאטית)

*שיר

New member
זה באמת טס כמו טיל

עצתי היא להתחיל להכין רשימות מסודרות של מטלות עם פירוט טלפונים. כל ענייני הצלם וההזמנות וכו´ גם דורשים הרבה זמן, אז כדאי לעשות את זה כמה שיותר קודם.

הילית*

New member
אז אני מציעה לך להתחיל בחיפושי

השמלה באופן אמיתי. תראי שאחרי שתסגרי עליה הרבה יותר תרגעי מהלחץ.

שירי71

New member
כן זה מה שחשבתי לי היום

שאני אקבע אם אמא שלי איזה יום שתבוא לי מירושלים ונלך לחפש. כל היום חשבתי לי על זה... אגב גם הפחתתי כבר יותר מחצי ממה שהתכוונתי להוריד עד החתונה! אז באמת נתחיל לחפש אולי שבוע הבא.

*שיר

New member
וואו! כל הכבוד!! זה ממש יפה!

ואם לא בא לך על הסלוני כלות ועל המחירים המפוצצים, אז אני ממליצה על טל. אבל אם את בעניין של כלה מהאגדות וכו´ אז לכי על החנויות שבדיזינגוף. האמת, שבכל מקרה אני ממליצה לך לעשות סיבוב כדי לקבל רעיונות גם אם בסוף תלכי על משהו אחר.

שירי71

New member
תודה! לא, אני לא מהאגדות, אני יצור

חי ונושם וככה מתכוונת להיות גם בחתונה, לא מבריקה מידי, משהו יפה ושקט כי זו אני. משהו סולידי יכול להיות גם יפה, לא? שיר, את יכולה שוב להזכיר לי איפה זה טל בק?

שירי71

New member
ועדיין יש לי עוד 7 ק"ג למטרה שהצבתי

לעצמי (להיות כמו לפני שנה) וזה עדיין לא שכיפה)

*שיר

New member
החנות בדיזינגוף מול פרג´

והסטודיו בשיינקין. אני ממליצה לך לראות את הבגדים שיש בחנות כדי לראות אם זה בכלל הכיוון שלך. כדאי גם לבדוק מתי טל עצמה נמצאת בחנות ולתאם איתה. הטלפון בחנות 5222833 דרך אגב, יש לך משהו בראש?

שירי71

New member
של מה שאני רוצה?

כבר לא אכפת לי כלום, כי אין לי כח לזה אבל כשהלכתי למדוד לפניחודש חודשיים אהבתי את כל החתוכים מתחת לציצי עם בד שיפון מעל משהו מתחת שלא יהיה בשום מקרה סאטן כי אני לא אוהבת שמבריקים לי את הבטן... כי היא שם! אבל ברור לי (ראה ערך בית שקנינו) שמי שיחליט לא יהיה אני (ראה ערך אמא)....

שרונס

New member
שירי, גם אני לא אוהבת בדים מבריקים

ואני לגמרי מסכימה איתך לגבי הסולידיות. רציתי להגיד לך, בתור בעלת בטן גם כן, ששמלה חתוכה מתחת לציצי לא מתאימה לנו. חתוך מתחת לציצי גורם לבד באזור הבטן להיות משוחרר וזה עושה תחושה של הריון או בטן גדולה שניסו להסתיר עם הרבה בד. לי תופרים שמלה שחתוכה באזור המותן ויורדת קצת מתחת בחצי עיגול. לא יצא לי הסבר טוב. עוד הפעם: התפר הוא לא ישר והוא נמצא באזור המותן בצדדים ומשם מתעגל ויורד קצת מתחת למותן בחצי עיגול. הבנת?... זו אמורה להיות גזרה שיותר מתאימה למלאות, בהנחה שיש לך מותן. מהמותן השמלה שלי תיפול בצורה די חופשית. היא תהיה תפורה באלכסון אז יהיו הרבה קפלים. שרון.

שירי71

New member
בקשר לשמלה שחתוכה

קודם כל תודה (אני מרגישה קצת זנוחה היום ומצפה לכל תגובה...) מדדתי כל מיני שמלות ואלה עם החתך במותן פשוט לא מתאימות לי, איך שהוא יוצא שאלה שחתוכות למעלה יפות יותר וקשה לי להסביר למה. אולי אין לי מותן? אני לא יודעת להסביר, אבל מתחת לחזה שאצלי הוא ההפך מקטן, חייבים שתהיה נפילה שתדגיש את ההבדל בהקפים. קשה לי להסביר את זה אבל זה ככה, ולא, זה לא נראה הריוני כל כך לדעתי. חוצמזה, כייף לראות עוד מישהי שבעד הלא-מבריקים... כבר התחלתי להרגיש שאני פשוט אהיה כלה לא חגיגית וזהו!

שרונס

New member
אז בטח שתלכי על מה שמתאים לך!

לי פשוט יש חזה קטן ולא מתאימות לי גזרות שנופלות מהחזה. אני לא מדדתי שמלות ואני מאוד מקוה שהשמלה שלי תתאים לי. יש לי מדידה מחר עם בד פשוט ונראה איך הגזרה מתאימה לי. למה שלא תהיי חגיגית? יש המון בדים לא מבריקים מאוד יפים. אני בחרתי בד משי עם קמטים קטנים בתוך הבד כך שהוא נראה מט וקצת קטיפתי, אך הוא מאוד דק ונופל. לפי דעתי הוא מאוד חגיגי וגם לפי דעתן של אמא שלי והתופרת שלא הצליחו להוריד מהבד את העיניים מהרגע שנכנסנו לחנות. לחלק העליון קנינו גם בד דנטל שעשוי מרקמה של עיגולים קטנים שיוצרים הרבה חצאי מעויינים. התופרת תתפור מהדנטל שרוולים והדנטל גם יתפר על החלק הקדמי של החלק העליון כם שזה יראה כמו רקמה על הבד של השמלה. נשמע חגיגי מספיק? אה, וגם תהיה קשירה עם סרט לאורך הגב בחלק העליון והכתפיים ישארו חשופות, כי זה החלק היחידי הרזה אצלי. חייבת לרוץ לטעימות! תרגישי טוב, חמודה! שרון.

למעלה