אז מה דפוק בדירה שלכם?

yossibark1

New member
אמממ...

השכנה הישישה מלמעלה משקה את העציצים שלה בצינור וכל המים ניתזים מלמעלה למרפסת שלנו (על הבגדים המתייבשים שעל החבל כביסה), בנוסף היא לא נותנת לשותפים האחרים לעשן נרגילה במרפסת שלנו (היא פשוט צועקת על כל הבניין -"תפסיקו לעשן את החשיש שלכם" :) )...
בנוסף יש דוד חשמלי ולא דוד שמש (דבר שמקפיץ לנו את חשבון החשמל במאות שקלים)...
והדבר הכי גרוע זה שעוד כמה חודשים מתחילים תמ"א 38 בבניין מולינו אז ככה שלא יהיה יותר שקט השנה :(((

mad alot

New member
אולי המצב שלי לא כזה גרוע

אוי אבל אתם חייבים לשמוע כמה השותפה שלי סתומה.

אז השותפה שלי, חושבת שיש לנו דוד שפועל רק על שמש ולא על חשמל.
במילים שלה: "נמאס לי להתקשר לחברת אחזקה ולהגיד להם שיש לנו רק דוד שמש ישן ולא דוד חשמלי"
ויש לנו דוד חשמלי בלבד.
המצחיק הוא, שהוא עדיין מדליקה את הכפתור, בלילה!
כאילו, מה היא חושבת שקורה בלילה שאין שמש? ולמה בכלל היא צריכה את הכפתור!?

al19

New member
פשוט עניין של חוסר הבנה אני חושב,

לא צריך לקרוא לה סתומה...
אני אם השותף שלי היה קורא לי סתום הייתי עובר דירה.
יש דודים חשמליים שפועלים רק על חשמל. ויש דודי שמש.
יש כאלה הפועלים רק על חשמל.
יכול להיות שרצתה להבהיר את העניין שזה דוד חשמלי.
אז מה עם היא מדליקה את הכפתור בלילה ?
אולי במקום להגיד פה כאלה דברים תנסה לעבודה איתה ביחד כדי שתצליח לראות את הדברים מהעניים שלך.
כלומר תסביר לה שיש לכם דוד שמש, ואין צורך להדליק אותו במשך הלילה שזה מבזבז חשבון חשמל ששניכים משלמים.
אולי היא אוהבת להתקלח בבוקר עם מים רותחים בגלל שמיים קרים על הבוקר זה הורס לה את כל היום ? ואין לה כח לחקות חצי שעה שהדוד יתחמם (אפילו יותר אם זה דוד ישן)...
לפעמים צריך לראות גם דרך העניים של השותף. במיוחד בוויכוחים.
בהצלחה בשותפות.

EdisonGirl

New member
אולי הכפתור מדליק את השמש

תחשוב על זה, היא דווקא גאונה! הכפתור יוצר תקשורת עם השמש כשהיא מאירה את הצד השני של כדוה"א, וככה המים מתחממים!

חשבת להסביר לה?

mad alot

New member
ליסטן:)

לא קראתי לה סתומה מולה, אני והשותפה השניה הסברנו לה שזה רק חשמלי, וזה מבזבז מלא חשמל (כל השיחה התחילה כי היא מדליקה בויילר 3 שעות). ולא צחקנו, באמת, אנחנו נהדרים :)

מה שכן, קצת הקנטתי אותה אחר כך על הקטע שהיא חושבת שזה מדליק גמדים בבוילר שעושים אור שמש, אבל היא קיבלה את זה בהבנה

AlabamaW0rley

New member
הדירה שלי

באמת שהיא טובה בכל-כך הרבה מובנים, רק שיש לה דפיקות מוזרה ממש:
הארון בזק (כנראה) שולח זרמי חשמל חלשים למקלחת, כך שאם אני מתקלחת ונוגעת בראש הדוש עובר בי קצת חשמל. כן, מלחיץ משהו, אבל זה בטיפול.

למעלה