צפניה בן שבתיאל
New member
אז מה הגברים עשו השנה - סיכום.
לאחר סיכום התוצאות הנה סקירה קצרצרה של ארבעת הפיינליסטים לתואר "זמר השנה", אולי זה יוכל לעזור לכם להחליט יותר טוב לקראת הגמר הגדול, בואו נתחיל :
רובי וויליאמס- הבחור החביב הזה שזכה בחמישים אחוז בסיבוב הראשון הוציא לקראת סוף השנה שעברה את supreme הענק והמשיך אח"כ עם let love be your energy המצוייר (והדי מעצבן), אחרי תקופה קצרה הוא הוציא את eternity ובו הראה לכולם מי יודע לשחק גולף ולהיכן נכנס הכדור בביליארד, במקביל הוא הוציא גם את the road to mandalay אבל זה לא זכה לקליפ, ממש ממש עכשיו הוא נחרש לו בגלגלצ עם we are the champions ובמקביל לקליפ ה...מממ..אבירי הזה הוא הוציא לפני כשבועיים את דיסק הקאברים שלו לאולדיז ומתוכו שוחרר כסינגל ראשון הדואט שלו עם ניקול קידמן (המהממת) something stupid שכבר זכה לחוות דעת כאן בפורום.
לני קרביץ- מממ...הוציא את again והראה לכולם את התחת שלו...הסינגל הזה ליווה את אלבום האוסף הטוב שלו (שחסרה בו רצועה ראויה if you can´t say no) שקט שרר בגזרה ואז הוא חזר עם סינגל חדש ש...אוי וויי (מבטא פולני) שכחתי מה שמו...(נו טוב, גם ככה זה לא קריטי).
אמינם- הבחור המשפחתי הוציא את הלהיט המזעזע שגובל בכמעט התמוטטות בכל פעם שאני מקשיב לו ואני מדבר על התמוטטות חיובית stan (כן, גם לשם דידו נדחפה, נו..אתם יודעים), ארגן את הפרוייקט הדי מפוקפק D12 כמה חבר´ה שהכיר מדטרויט והם מוציאים כל מיני שירים שבהם הם מקללים, צוחקים מראים קליפים שלהם ומראים אנשים מעוותים, זכור (לרעה?) הסינגל purple hills.
וייקלף ז´אן - אולי הזמר שהכי לא קשור לכלום כרגע, איך הוא העפיל לגמר ? תשובות לאלוהים, בימים אלו כל "אוהבי המוזיקה" משמיצים אותו על שהעז לחדש את wish you were here של פינק פלויד, אני דווקא אהבתי ! הוציא לקראת סוף השנה הקודמת את הדואט המהמם (!) עם מרי ג´יי בלייג´, אושיית סול בפני עצמה 911 ובמהלך השנה הראה לנו את התגלית החדשה, הופ בסינגל (המעצבן !) perfect gentleman.
לאחר סיכום התוצאות הנה סקירה קצרצרה של ארבעת הפיינליסטים לתואר "זמר השנה", אולי זה יוכל לעזור לכם להחליט יותר טוב לקראת הגמר הגדול, בואו נתחיל :