אז מה הולך להיות כאן בעצם

nunimon

New member
אז מה הולך להיות כאן בעצם../images/Emo35.gif

נתחיל מזה - שלא עוד קומונה חברתית. מזה יש לנו מספיק. אחרי שהפורום יתחיל לרקום עור וגידים לקהל האמיתי שלו - הברמנים והברמניות, יש תוכנית מגירה עשירה וענפה:
תחרות הברמן\ית הכי סקסי
תחרות הבר הכי נחשק במגוון קטגוריות
הקוקטייל הטעים ביותר (הזוכה יאלץ להכין כמות מכובדת לטעום את המקור...
)
פינת הטיפ השבועי
הצעות עבודה - דורשי ומחפשי עבודה
המלצת השבוע שהיה, ולקראת השבוע הבא עלינו לטובה
סקירה מכתבינו בשטח - לילימשי הבליין, D THE KID השתיין, וSHADOW של הפורום הרקדן. ועוד רבים וטובים... שווה לחכות. בינתיים - אתם מוזמנים להתעדכן בקוקטיילים חמים לקראת החורף הקר, בטאגליינס. תהנו
אורי
 

nunimon

New member
קוקטיילים חמים לחורף קר...

בעקרון קוקטיילים "חמים" מומלצים לבישול עדין על הגז או על פתילייה. כדאי בשבת חורפית, יחד עם הריח של הצולנט (חמין) להרים על הגז גם משקה חם ומהביל, שיעשיר את ניחוחות הבית.את הקוקטיילים החמים בעיקר מכינים בכמות ולא במנה בודדת. המשקה השבועי : בין המפורסמים - אם לא הכי מפורסם : הסנגריה על בסיס יין אדום. קצת חזק אבל אלגנטי ונעים. מחמם את הבית, את הורידים ואת הניחוחות בבית. מצוין עם ארוחת צהרים. ההכנה : (ל4-6 מנות) בכלי גדול מבשלים חצי בקבוק מיץ תפוזים, מומלץ סחוט טבעי, ובקבוק יין אדום על אש קטנה. נותנים לתבשיל להתחמם . לא להרתיח ! תהליך הרתיחה מאדה את האלכוהול. גם ככה המינון של האלכוהול נמוך. כשהתבשיל מתחיל להתחמם, מוסיפים 4\1 בקבוק יין לבן, 2 תפוחים מקולף ופרוסים לפרוסות עגולות (בלי החרצנים - זה יוצר מרירות) - זה נחמד לאכול תוך כדי השתיה, מספר מקלות קינמון לפי הטעם , 4 כפות סוכר (רצוי חום - מתבשל טוב יותר) ומעט (ממש מעט) ברנדי לא יותר מ3 כפות. בוחשים היטב בתנועות מעגליות איטיות ועדינות. סוגרים עם מכסה, ומנמיכים את האש. אחרי מספר דקות - טטטטאדם... יש לנו סנגריה. ניתן לצקת לכוסות ולהתפנק... שיהיה חורף חמים ונעים לכולם
אורי
 

sivan m

New member
אורי, קבל ח"ח על היוזמה ../images/Emo24.gif

אני לא בקטע של לרקוח, אבל אני מתנדבת לנסות מה שאחרים ירקחו
 

D the kid

New member
../images/Emo25.gif

נומי יא עגל
מה עשית לסנגריה
אל תשאל את סיון, כי היא לא שותה מתוק אז היא לא יכולה להעיד אבל אני מכין סנגריה של קיץ מהמתכון הסודי שנתנו לאבא שלי עוד מהימים של פעם בבריכה של הילטון. כשיגיע הקיץ, אולי נשחרר מתכון.
 

nunimon

New member
סנגריה לקיץ...../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

זה קר? או חם? וחוץ מזה - למה אתה שלילי? תטעם... תראה איך ייצא... אתה יודע מה? כשתעשה חמין - אני בא לבשל סנגריה.
 

D the kid

New member
../images/Emo124.gifההלללוווווווווו

בכל העולם שותים סנגריה בקיץ. דווקא לי חדש מרק סנגריה לחורף. ועדיין אתה לא רואה אותי שואל: סנגריה לחורף...
נכון
 

nunimon

New member
הבאת לי אחלה רעיון לסקר הבא...

כשיהיו יותר מביני דבר...
 

nunimon

New member
בכל מקרה - אני לא מכיר

סנגריה לקיץ ובגלל זה הופתעתי. ותהיתי (
) אם זה קר או חם...
 

nunimon

New member
איזו הפתעה... פששש....

תודה רבה מתוקה
מאיפה הבאת את השם הזה
 

nunimon

New member
../images/Emo45.gif קיבלת.

אתה מוזמן להעלות תמונות של ברים ממדינות שונות. ישבנים שיעטרו את הנוף יתקבלו בברכה. בהצלחה
אורי
 
למעלה