אז מה היה לנו היום

נופר30

New member
אז מה היה לנו היום

היו מוזמנים אלינו 20 מבוגרים ו10 ילדים ההתכנסות החלה ב 13:00 ועכשוו שלומי סיים עם החלפת המדיח האחרון ויושבים לנוח היה לנו שם פשטידת חצילים מבישולה ( הצלחה גדולה למרות שלא אכלתי ) פשטידת תירס פשטידת פיטריות מהסר מאפה מתוק מאפה מלוח של בני סיידא ( מדהים ) לביבות בטטה לביבות תפוחי אדמה סלט ירקות ענקי סלט תפוחי אדמה ( עם שמיר מדהים ) חומוס , טחינה ספינז´ והדבר הקנוי היחיד - סופגניות היה מדהים נגמר בדיוק ועכשוו אני הולכת לנוח

רחלילי

New member
כל הכבוד לך

או בעצם לכם שאתם מצליחים להרים אירועים קולינריים שכאלה ועוד כשאת בהריון! ושוב כל הכבוד. מקווה שהאורחים יודעים להעריך את מאצמים וההשקעה!

uti

New member
../images/Emo45.gif איזו השקעה כל הכבוד../images/Emo45.gif

נופר30

New member
יודעים להעריך

זאת מסורת ששלומי ואני התחלנו בה שנה שעבר הזדמנות חד פעמית לפגוש את כולם יחד עם הילדים ( כי כפי שאת יודעת כשיש ילדים פתאום אנשים קשה להם יותר לצאת בערבים ולפגוש אנשים )

fila

New member
נופר, כמה אנשים../images/Emo12.gif

אני עייפה רק מלחשוב על כל הטרחה שלך
כל הכבוד ושיהיה לך לילה טוב את בטח עייפה

נופר30

New member
דרך אגב FILA חשבתי עליך אתמול

כאשר אחת הבנות (טוב יש שם הרבה בעיות איתה ) החליטה שהשולחן שלי בסלון הוא דף ציור ענקי ( נזכרתי באירוח שלך ואך שהבית נראה אחר כך , מזל שאצלי זה היה הרוב בחצר ) המסכנה חטפה מאבא שלה ( מזל שזה ירד אחרת הייתי קצת מתבעסת)

fila

New member
לפחות לאבא היה אכפת../images/Emo6.gif

שהבת שלו מבצעת ונדאליזם, אצלי זה לא ממש היה ככה

Hadar p

New member
כל הכבוד../images/Emo24.gif מאיפה הכוח לעמוד

ולהכין כ"כ הרבה עם ההריון?

נופר30

New member
לא מרגישים עד שלא נחים

אבל בעיקרון את הלביבות עשיתי במחבת הפלא , פחות שומן ויותר לביבות פר מנה ואז אפשר היה לעשות קצר יותר לגבי לביבות תפוחי האדמה , תודה לאל על המג´ימקס ושלא הייתי צריכה להשתמש בפומפיה אני בכלל חושבת שהכלים עוזרים להקל על העבודה כנ"ל לגבי הבצק של הפשטידה , במג´ימקס זה 3 דקות עבודה תחשבי על זה שהתחלתי להכין את הכל ב 8:30 בבוקר בשעה 12:45 כבר נכנסתי להתקלח ולחכות לאורחים אז זה לא נורא כל כך ( חוץ מהפשטידת חצילים שהכנתי יום קודם )

Hadar p

New member
מג´מיקס הוא בהחלט כלי מטבח שאני

צריכה לקנות וגם מיקס כזה כמו שצריך...חוץ מהידני! כל הכבוד באמת! אגב טני הכנתי ביום שישי את הקונכיות בצק עם כבד! בהקלדה של המתכון כנראה פיספסת את עניין טיגון/ביושל הכבד....אבל אני הכנתי כבד כמו שאני יודעת, אפיתי את קונכיות הבצק ושילבתי בינהם! אגב אחת מהפשטידות שהכנת לא מכילה גבינות חמוצות או לבנות נגיד רק שמנת מתוקה לבישול או צהובה ......יש מתכון בשבילי?

נופר30

New member
הפשטידת פטריות

היא מכילה רוטב באשמל עם גבינת העמק ( חמאה , חלב , קמח , ביצים , גבינת עמק ) יכול להיות טובה לך ודרך אגב נשאר לי מעט מהרוטב באשמל והיה לי תירס מהפשטידת תירס ועירבבתי לפשטידה קטנטנה לאחד הילדים ויצא מדהים אם אני לא טועה כתבתי שם כבד מטוגן מטעמי כשרות אבל אני לא בטוחה

Hadar p

New member
את יכולה לרשום לי את המתכון של

הפשטידה? תודה מתוקה

הדר תקני רק מג´ימיקס של מג´ימיקס

ואם את קונה מיקסר אז רק קיטשנאייד. יש דברים שלא מתפשרים עליהם במטבח. אני כבר כמעט 20 שנה עם שניהם. של מג´ימיקס רצוי לקנות את הגדול ביותר ואז לא מפסיקים בפעולה באמצע סלט כרוב

נופר30

New member
ולי יש את זה עם הקערית הקטנה בפנים

ככה שאפשר להשתמש בו גם כשרוצים לעשות דברים בכמות קטנה ומתבעסים להפעיל אותו בשביל זה ( כמו לקצוץ בצל אחד או לעשות סלט ביצים קטן )

Hadar p

New member
מג´מיקס של מג´מיקס? יש דבר כזה?

מה מג´מיקס זה שם שנדבק למוצר כמו "פלאפון"??? קיצר אני אבדוק את הנושא לעומק! במג´מיקס אפשר לערבל גם עוגה? ז"א מרכיבים של עוגה? וגם בצק...נכון? ז"א שבמובן מסוים עדיף מג´מיקס על מיקסר כהתחלה טובה....לא?

אתי@

New member
מג´ימיקס של מג´ימיקס זה הכי טוב שיש

למרות שלי יש קנווד ועד עכשיו אני מרוצה. אני מסכימה איתך שעדיף להתחיל עם מג´ימיקס וכשאפשר, אז לקנות מיקסר. קיצ´ן אייד הוא מיקסר מעולה אבל יקר רצח. אבל גם המיקסר של קנווד מעולה. אמנם פחות, אבל האמהות של כולנו מחזיקות קת הקנווד כבר שנים ומרוצות.

Hadar p

New member
נכון גם לאמא שלי יש מיקסר של קנווד

כזה כחול ולבן.... והוא "יותר גדול ממני.."
אני אברר לגבי מג´מיקס

למעלה