אז מה היה לנו היום

נופר30

New member
לי יש את המיקסר של קנווד

ובעצם שניהם טובים קיצ´ן אייד וקנווד רק שלכל אחד יש יתרונות בתחום אחר אורן אמר לי פעם שאם היה לו כסף היה מחזיק אחד מכל אחד בכל מקרה מצאתי מקום שמוכר קיצ´ן איד במחיר של קנווד אז אם תרצי פעם לקנות תגידי לי ( לי כבר יש וגיליתי את זה אחר כך )

Hadar p

New member
תודה אני אזכור את זה../images/Emo24.gif נראה לי

שכרגע עדיף לחפש מחיר "טוב" למעבד מזון של מג´מיקס

נופר30

New member
מג´ימקיס המציאו את המוצר שנקרא

מעבד מזון וזה מה שבעצם את מחפשת מעבד מזון ( רק של חברת מגימ´קס ) בכל מקרה את יכולה לעשות איתו הכל עוגות בחושות ( עם הידית פלסטיק ) בצקים פריכים ( עם הידית ברזל ) קציצת ירקות / פירות / בשר לחתוך לפורוסות / רצועות / וגם פומפיה להקיף ביצים וכל זה רק עם החלקים הבסיסים שלו ובלי תוספות כמובן שאת יכולה להוסיף את ה מסחטה החשמלית , מסחטת מיצים קשים , פומפיה גסה יותר ודקה יותר ממה שיש ועוד ועוד

נופר30

New member
אכן כן המיקסר חגג אצלי תקופה

מסויימת עד שעברנו דירה ולקח זמן עד שהתקינו לי מטבח חדש וקצת ירדתי בנושא העוגות ועוד כל מיני דברים אבל הוא יחזור לעבודה ובגדול ( במיוחד כשאני אפסיק להתעצל ואשתמש גם במטחנת בשר שלו ) בכל מקה אני הולכת להכין עוגות היום ( שיהיה לאורחים ) אז אני אשתמש בו אבל אם צריך להחליט בין המג´ימיקס והמיקסר הייתי קונה קודם כל את המג´ימקס ( ואת המקורי של מג´ימקס ולא התחליפים ב500 ש"ח ) הוא חיית עבודה ( לאמא שלי יש כבר 25 שנה ) ותמיד אפשר להוסיף לו חלקים )

נופר את ואני כתבנו להדר אותו הדבר

בדיוק באותה הדקה. אגב, אפשר להקפיא את עוגות השמרים וכשמוציאים מהמקפיא כאילו אפית עכשיו גם בלי לחמם

למעלה