אז מה היה לנו היום...

skeep

New member
אז מה היה לנו היום...

לא היה הרבה, אומנם הדולר זינק לשמיים (וכנראה שהוא יגיע גם לחלל), אבל חוץ מהפגזה מעפנית בשטחים המעפנים, לא היה שום דבר מרגש. אפילו לא פיגוענצ´יק. מה קורה לחבר´ה של ערפאת??? הלו, להתעורר... נדמה לי שלמען השלום, צריך לארגן הפגנה של הומואים ולסביות ברחובות עזה ורמאללה, שיצעקו "די לכיבוש!". לעמותה נקרא "מתרוממים לשלום". מישהו מוכן לקחת את זה על עצמו? אני מוכן אפילו לארגן את לוח הזמנים של הביקור. בהתחלה נתאסף חברי "מתרוממים לשלום" במחסום חיזמה שבירושלים, משם נמשיך באוטובוס פלסטיני ממוגן ירי(סכנה מהמתנחלים)ללשכתו הנצורה של ערפאת. בלשכתו נשמע על אלף הומואים פלסטינים בדרך לאל אקצה, ועל מלחמתם של ההומואים הפלסטינים ביהודים (דרך הרחם). אחרי ארוחת עשר, נמשיך לרצועת עזה, לפגישה עם השיח אחמד יאסין. על פי התוכנית אמור יאסין לגנות את הפיגועים האחרונים בישראל, ואת הרדיפה השיטתית של ההומואים והלסביות בישראל. אחרי ארוחת צהריים נשמיך ללשכתה של חנן עשראווי שתנסה לשכנע אותנו במופע סטרפטיז חושפני שאנחנו בעצם סטרייטים. אחרי מנוחה קצרה נצא לבאר שיקי של הומואים ולסביות בג´באלייה. כך נכיר טוב יותר את שכנינו ואולי אף יווצרו קשרים חמים לעתיד... היום המרתק הזה בחסות עמותת "מתרוממים לשלום" יעלה לכל משתתף ח"י שקלים. הנסיעה מסובסדת על ידי משרד העבודה והרווחה. ד"ש סקיפ.

לירונר

New member
איזה באסה ~../images/Emo70.gif~

למה כולם יוצאים לטיול ואני לא? אני ימני קיצוני תשאלו את אלי פלס....

ניתוח ארגונים

לא לשכוח שיש בשטחים מספר רב של ארגונים הומו-לסביים: כוח 17 (סנטימטר) חם-ASS PLO - Palestinian Lesbian & Omos (מה לעשות, הם לא חזקים באיות) בכל מקרה, ח"י שקלים נראה לי מוגזם בימי מיתון אלה. מה דעתך על תשלום פרוגרסיבי : שקל לס"מ (אחותינו יאלצו לשלם את המחיר המלא - אין לי רעיון לתעריף מיוחד עבורן. אורך הדילדו???)

.m

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

ולא לשכוח: * אישור חתום מההורים * כובע * מימיה * ומצב רוח טוב

.m

New member
וזלין???

מי משתמש בווזלין? זה יכול לגרום נזקים לקונדום... עדיף KY, או הג´ל השני על בסיס מים, ששכחתי את שמו של דורקס. (אני כ"כ לא צריכה לדעת דברים כאלה...) mai

.m

New member
נו...

וככה זה פחות מזיק ל
???
mai

סליחה

אבל לעשות
עם
זה כמו לקנות סטייק עסיסי וללקק את הניילון שעוטף אותו (ואני כמובן לא קורא לאף אחד לעסוק במין לא בטוח. רק הבעתי את דעתי על סטייקים)

.m

New member
אם תמשיכו ככה

אני אשעה אתכם מהטיול! זה מה שאתם רוצים???

ביג דיל

New member
את מאיימת עלי?

את מאיימת עלי? לא, כי אני לא רואה פה אף אחד אחר, אז את בטח מאיימת עלי. אני תיכף מרים טלפון לטוני סופרנו. יש לו הרבה חברים שיידאגו לך, אם את מבינה למה אני מתכוון...

.m

New member
סליחה...

אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה? mai (מסתובבת, ויוצאת באלגנטיות עם האזיקים והשוט....)

למעלה