אז מה היה לנו היום...

לירוי25

New member
מצטער מאי, אבל יציאות דרמטיות

שייכות לאוחצ´ות מוסמכות ודראג קווינס בלבד!

skeep

New member
ההרשמה בעיצומה

ואני מבקש להעביר לי בדחיפות המירבית את שמות המשתתפים בכנס הישראלי-פלסטיני "מתרוממים לשלום" בחסות המכון האיסלאמי בפלסטין. "אגד" בניסיון להתחנף לקהל היעד שלנו, מוכנה לספק אוטובוס מסובסד, בתנאי שתתחייבו להימנע מאורגיות מטורפות שעלולות לגרום לכתמים בריפוד החדיש. כמו כן מומלץ להביא למארחים הפלסטיניים שלנו מתנות. אני רכשתי בובת ערבי מתנפחת, מתנה ליושב ראש לאשתו סוהא, ולילדה המקסימה שלהם זוויא.

ביג דיל

New member
אלוהים אדירים...

דרך אגב, איזה פשע צריך לבצע כדי להגיע לידי השב"כ? הגברים שם, אני אומר לכם...

לא יודע איזה פשע צריך לעשות

אבל אם אתה מגיע לחדר החקירות שלהם, תבקש את ויקטור פותח הגרונות (לא עם סכין, אלא עם משהו אחר )

אגב

לפני איזה שבועיים היה חיסול של עבריין בקריות במסגרת מלחמות הכנופיות שם (לא נורא, תמיד טוב שיש פחות אחד). הקטע הוא שהכינוי של המנוח בקרב חבריו היה "הגורילה הפסיכופת"
. נו, עם שם כזה הוא לא שווה חיסול (עם או בלי ווזלין)?

campari

New member
ברכות ואיחולים על העיצוב החדש../images/Emo65.gif

דבר גדול אחד כן קרה היום - תפוז החליפו לוגו!!! אמנם היה ללוגו תפוז הישן איזה חן לואו-טקי מיושן, בסגנון העטיפה של "טוויסט", אבל העיצוב החדש והשבטי הרבה יותר מגניב (והומואי, אם יורשה לי להסחף לרגע).

MARMELAD

New member
גם לדעתי זה נראה אחלא

קחו בחשבון שבגלל השינויים במערכת יהיו כל מיני פאדיחות בזמן הקרוב. פונטים יגדלו ויקטנו, צבעים יתחלפו, עמודים יעשו בעיות.... אבל אחרי שהמערכת תסתדר יהיה לנו תפוז משודרג. וקשה להאמין - אבל הפורומים שפעם היו הכי טובים בארץ - הם יותר טובים היום.

skeep

New member
ההרשמה לטיול השלום של המתרוממים

לשלום לא משהו עד עכשיו, וצוות העמותה שוקל לבטל את כל הטיול הזה. לא ניתן להבטיח ליושב ראש ולשייח יאסין שיגיע אוטובוס מלא ב"מתרוממים לשלום" ושבסוף יגיעו רק עשרה חברה, וגם הם דו מיניים בלבד. סיטואציה כזו עלולה לסמן אותנו כמטרה לחיציהם של אלה, וזה לא בדיוק מעודד. אז אנא מכם, ח"י שקלים וזה כולל חומוס בחומוס בר של פואד ברפיח!!! אגב, הכסף יועבר למען משפחות ההומאים המתאבדים הפלסטינים שהרסו את ביתם למען השלום.

למעלה