אז מה היה לנו השבוע ?

Zack DA

New member
אז מה היה לנו השבוע ? ../images/Emo13.gif

אי אפשר שלא להנות מהתככים במלגת העבודה. פשוט מדהים. איזה כיף. כמה נחמד לראות חבורה של אנשים שדורסים אחד את השני ובעיקר את המלגה שלהם. ואגב, אני תומך בדליה איציק. היא המועמדת הכי כריזמטית שלהם.

SuB D

New member
אני עדיין בהלם מההתפטרות של מצנע

חבל חבל, היחיד שבאמת היה יכול להרוס אותם. סמלים לא זורקים, עמרם מצנע לעולמים!!!

פריפטס

New member
בקשר לחתימה שלך

"במדינת ישראל יש 3 דברים טובים: צה"ל, סאבלימינל והצל, ומכבי חיפה." אני מבין שהדמוקרטיה לא נחשבת, נכון? ובקשר למצנע- הם יהרסו את עצמם בלעדיו. היחיד שהצליח להבין לאן העבודה צריכה ללכת.

בשנתיים האחרונות

היא נהפכה לליכוד ב', בראשות בן אליעזר. בגלל זה כל השמאל אכל אותה, שכן לא היתה אופוזציה משמעותית ולכן התקשורת לא התעסקה מספיק במחדלי הממשלה הרבים.

Zack DA

New member
?

שים לב שאתה מתחמק. מה בדיוק ההבדל בין העבודה (כפי שהיית רוצה לראות אותה) לבין מר"צ לבין, נאמר, חד"ש ?

פריפטס

New member
שאלה זו

אתה צריך להפנות לתומכי העבודה. כל מי שהוא לא תומך של מפלגה מסויימת היה רוצה לראות את אותה המפלגה נעלמת כאשר המפלגה שלו מקבלת את המנדטים.

Zack DA

New member
אבל בכל זאת ?

מה ההבדל בין העבודה כפי שאתם רוצים לראות אותה (=שתהיה) לבין חד"ש של היום ?

invalid user

New member
ההבדל

רוב החכ"ים של העבודה יהודים, (או לפחות ככה הם טוענים) חד"ש הם פשוט פלסטינאצים.

פריפטס

New member
אין בכל זאת

אתה רוצה לשאול- שאל אותי על מרצ. אתה לא יכול לשאול איך אני רוצה שמפלגה שאני לא מסכים עם דעותיה תראה- מין הסתם אני אגיד לך שאני רוצה שתהיה בדעות שלי. כנ"ל אם תשאל לגבי חירות, הליכוד, המפד"ל, דע"ם, עם אחד וכו'...

Zack DA

New member
אני אנסח מחדש

במה דעותייך היום שונות ממצע חד"ש של היום ?

אני נגד "זכות השיבה"

אני לא מוכן לחזרת פליטים או צאצאי פליטים לתוך גבולות מדינת ישראל, וחשוב לי שישראל תהיה מדינה בעלת רוב יהודי.

invalid user

New member
עצם העובדה שאתה מעלה את הנושא

רק מראה שאתה רואה את זה כסוגייה

פריפטס

New member
ואם אפשר להוסיף

אני גם לא קומוניסט אלא סוציאל-דמוקרט. ואני לא סובל את טיבי.

Zack DA

New member
פריפטס ושיר:

ובכן האם אתם רואים, בניגוד לחד"ש, את מדינת ישראל כמדינה בעלת צביון יהודי ולא מדינת כל אזרחיה ? שיר, אמרת שאתה בעד רוב יהודי. כיצד אתה מציע לשמר אותו, אם כבר היום 33% מאזרחי המדינה בגילאי הגן אינם יהודים ?

פריפטס

New member
צחי

אני רואה, בניגוד לחד"ש, את מדינת ישראל כמדינה בעלת צביון יהודי. הבעיה היא שההגדרה שלך לצביון יהודי וההגדרה שלי לצביון יהודי שונות מאוד.

למעלה