אז מה היה לנו השבוע ?

Zack DA

New member
אתה לא מבין משהו

גם אם ערביי יש"ע יעזבו - ערביי ישראל יהפכו לרוב בתוך דור.

invalid user

New member
אין כזה דבר ערבי ישראלי

יש פלסטינאצי עם אזרחוז ישראלית לתקופה מוגבלת (עד שנעיף אותו מפה)

זה יקח להם קצת הרבה יותר מדור.

מה שעלינו לעשות בנושא הזה הוא קודם כל לא לספח אלינו שטחים שיש בהם ערבים (כמו השטחים הכבושים, או ירושלים המזרחית), ובנוסף להשקיע הרבה בחינוך במדינה, כולל של הערבים, שכן, ככל שאוכלוסיה יותר משכילה, כך היא יולדת פחות ילדים בכל משפחה בממוצע. (ולפי מה שקראתי בעיתון, ככל שמשכילים יותר, כך גם יורד אחוז ההצבעה לליכוד... - לאו דווקא עוברים לשמאל, אבל פשוט מצביעים למפלגות אחרות, כמו האיחוד הלאומי או המפד"ל)

Zack DA

New member
הרבה פחות מדור.

תוך 15 שנים. כבר היום: הם 33% מהנוער.

פריפטס

New member
לא

אבל ברגע שישארו רק הערבים הישראלים יהיו הרבה פחות בתוך המדינה.

invalid user

New member
לפי השקפת עולמך, למה לא לתת להם את

למה לא לתת להם את הגליל והמשולש?

Zack DA

New member
אז נהפוך למיעוט תוך דור !!!!!

מה התוכנית שלך, אני חוזר על השאלה !

פריפטס

New member
למה שזה יקרה?

רוב הערבים יעברו למדינה משלהם. אגב, מה ההצעה שלך? אפרטהייד?

Zack DA

New member
יעברו ?

איפה אתה חי ? לא שמעת על הקשר החזק בין ערבי לאדמתו ? נהפוך למיעוט תוך דור. תבדוק את הדמוגרפיה. תיקח מחשבון. תדוק מה מצב הנוער. -------------- כל דבר עדיף, מאשר שנאבד את המדינה.

פריפטס

New member
רגע...

ועם ה"קשר החזק הזה" של ערבי לאדמתו- אתה באמת מצפה שהם יסכימו לטרנספר- מרצון או לא מרצון? לפי הסטטיסטיקה, ככל שרמת ההשכלה גבוהה יותר אצל אוכלוסיות מסויימות- כך מספר הילדים שהם מולידים קטן. מדינת ישראל אחראית לחינוך של כל תושביה- תסיק את המסקנות.

Zack DA

New member
אתה לא מבין שזה לא יעזור ?

רובם מולידים הרבה ילדים וחיים חיי עוני מתוך בחירה. אנחנו נפסיד את הרוב היהודי בתור דור. אם כדי למנוע את זה צריך טרנספר - אני בעד.

פריפטס

New member
זה פשוט לא נכון

אף מטורף לא ירצה לחיות חיי עוני מתוך בחירה- זה טיפשי אפילו לומר את זה. איזו סיבה אתה יכול לראות שבן אדם ירצה לחיות חיי עוני מתוך בחירה כאשר יש לו אפשרות לחיות חיים טובים יותר?

Zack DA

New member
מן הסתם.

החרדים כיום הם עניים מתוך בחירה. חוץ מזה, אתה חושב במושגים מערביים, אתצל הערבים זה לא כך. הם יגיעו ל- 50% תוך דור. ואני ואתה נרצח !

למעלה