אז מה היה לנו כאן...

kraps

New member
להטוטים לקינוח

גיל בווילי וצוראל בסטופי קִיטֵעַ ("צוראל סטייל")

avitzurel

New member
שימו לב...

אני רוכב על כלי הרכב הכי אהוב עלי אך ברקע מופיעה לה בגאווה מכונת הטיפוס האימתנית שלי. ככה פריריידרים מטפסים מנוע 1600 122 כ"ס אחלה מכונת טיפוס.
לילה טוב

kraps

New member
באני-הופ "קטן" ו... יאללה, הבייתה.

אביעד חולף מעל סלע.

avitzurel

New member
רשף ידידי

אחלה תמונות, אחלה סיפור רכיבה היה באמת מצויין צריכים לעשות את זה שוב בקרוב... אחרי שאחלים בצורה מלאה אני מבטיח לך תמונות מלאות בדרופאין טוב. ולא רכיבות נטולות דרופאין כמו היום. אבי צוראל

kraps

New member
לא יודע מה איתך, חביבי, אבל

המצלמה שלי היתה מפוצצת מדרוֹפָּאִין היום. (והחבר'ה בהחלט סיפקו את הסחורה) קח בחשבון, שבימים רגילים אני מתרגש מאבנים קטנות של חצי מטר. תנוח עליך דעתך והחלמתך. הדרופים לא בורחים לשום מקום.

aviadbns

New member
אני חייב להתרעם על פורום הבוטניקה

ממתי הפך להיות הפורום הנ"ל פורום לחברי בוטניקה??? מי מזהה את החמציץ הזה ומי שמע על הרדוף הנחלים ההוא... חוצמזה אני רוצה להודות לרשף על התמונות הנהדרות שהוא צילם.. היתה רכיבה נהדרת, אשמח לראותך שוב.

timon1

New member
לא מבין מה בדיוק הבעיה שלך???

יש כאלה שמחפשים דרכים אומנותיות לשבור עצמות ומפרקים אקזוטיים בגופם ויש כאלה שאוהבים פרחים, זה בסדר וזה בסדר וחוצמזה, יש פרחים ש"יעיפו" אותך יותר גבוה מכל דרופ שתקפוץ אי פעם בחייך...

kraps

New member
אביעד, לידיעתך

גם אני תרמתי לפורום לא מעט פרחים (וגם עוף דורס אחד) בעת האחרונה. בגלל זה התפוצצתי מצחוק כשהתחלת לקטר, שם מאחור, על המגמה הפרחונית. אני שמח שאתה מרוצה מהצילומים. אני נהנה לצלם יותר ויותר מאז הצטיידתי במצלמונת הדיגיטלית. אני לא מתכוון להפסיק לצלם כל מה שיפה ומעניין בעיני (פרחים, חיות, עופות ו"הולנדים מעופפים"). תשלים עם זה.
~אם אתה רוכב מהר מכדי להבחין בטבע, אתה מפסיד חלק ניכר מחווית הרכיבה~

למעלה