אז מה היה לנו - מגילה../images/Emo18.gif
שיעור ראשון אחרי שנתיים - הדיווח: כללי המקום: אבאדה בתל אביב, עירוני ט"ז. קרוב מאוד לבית שלי, ולכן
על מיקום. חבריי לכיתה: הילדים היו נחמדים, קיבלו אותי ושיחקו איתי יפה.
איזאק: כנ"ל. מחייך, עוזר. אמנם קשה לתהות על קנקנו של מאמן באימון יחיד, אבל בינתיים נראה ש
. השיעור מתחיל...: חימום קצר ותמציתי יחסית למה שהייתי רגילה ב CDO, אני מניחה שהשרירים שלי לא יאהבו את זה - וגם שאצטרך להתחיל לעבוד על מתיחות לבד בבית אם אני מתכננת לחזור לגמישות של ימי העבר הנוסטלגיים. אז החימום
השיעור עצמו: היה אחלה. סיקוונסיה קלילה למדי של מעברים בסיסיים, עבודה בזוגות על הפלה ויציאה ממנה, בסה"כ דומה למה שהיה ב CDO. (ואולי אפילו קצת פחות, למען האמת, אבל במצבי הנוכחי זה עדיף לי בהחלט מאשר שיהיה קצת יותר). אז שוב, אין לשפוט על פי שיעור אחד, אבל עד כה
ההודה: יהיה לי קשה להתרגל לבלאגן הזה של כניסה פנימה באנרכיזם מוחלט. וגם את השירים לא הכרתי. רוב הזמן הייתי היחידה שמחאה כפיים וזה היה די מתסכל. קצת מייבשים על כלי הנגינה. והצורה המעגלית... נו, לא ממש נשתמרה.
המשחקים בהודה: נחמדים. גם פה, אני חושבת שהרמה (מבחינת מגוון תנועות ותקשורת אחד עם השני וכו') קצת קצת פחות ממה שזכור לי ב CDO, אבל זה זניח.
(הסיבה לציון הנמוך תגיע מיד...) השמועות: אבאדה ממש לא אלימים יותר. טוב, נו. אולי רק אחד מהם שהזריק לעצמו יותר מדי טסטוסטורון לפני השיעור, ורוב המשחקים שלו נגמרו בסטירות, כאפות, בעיטות לבטן, בעיטות בבן הזוג כשהוא על הרצפה (!), ואלימות בוטה באופן כללי שהמשיכה גם כשאיזאק כבר עצר את ההודה. אני עטיתי מבט מבוהל, אבל חזרו ואמרו לי שזו פעם ראשונה שקורה כזה דבר, וזה מאוד לא אופיני לקבוצה ולבן אדם. גם איזאק נתן הרצאה לא קצרה שאלימות כזו ממש לא לעניין ולא מקובלת ושאין לזה שום קשר לקפוארה וכו'... אז אני מקווה שבפעם הבאה אני אקבל רושם אחר ויותר ידידותי למשתמש. ואם כבר נימה ביקורתית, אז כמובן גם על עצמי: השרירים: הייתי פעם בכושר? נסיעות אופניים יומיומיות לאונ' תיחזקו את הסיבולת לב ריאה, ותודה לאל על זה כי לפחות לא התנשמתי. (יותר מדי). אבל השרירים... כבר בדרך הביתה הרגשתי אותם מתכווצים ומסרבים לשתף פעולה. שבוע התאוששות, מ-עכשיו. העור ברגליים: התחיל להתמרד גם הוא. ניצלתי בזכות סרט דביק ממישהי, אבל ייקח לי זמן לפתח את עור הגמל הסקסי של הקפואריסטה. השיעור: עמדתי בזה די יפה, למרות שהרגשתי מאוד חלודה בקטע של תגובה מהירה ודיוק בתנועות, אבל אני מניחה שזה יחזור. ההודה: המשחק הראשון היה מעבר לחלוד. בשני כבר הרגשתי הרבה יותר טוב, הוצאתי יותר תנועות, השתלבתי יותר טוב עם מי שמולי. התסכול העיקרי הוא שבראש יש לי את התנועות שאני מכירה, אבל השרירים והגמישות לא שם... ואני מתחילה תנועה, ובאמצע מתרסקת, או מרגישה את הגב מתקפל בכיוון הלא נכון. זה הציק לי יותר מהכול, התחושה שאני יכולה לעשות תנועה כלשהי כי אני מכירה אותה מתוך שינה, והגוף פשוט לא מצליח לבצע.יש הרבה מקום לשיפור... בסה"כ -
עושה רושם שבינתיים אמשיך. נהנתי, וזה מה שחשוב, כי זו המטרה העיקרית שלי בחזרה לקפוארה. סוגיית המחיר שחרדתי ממנה כל כך - 230, שירדו ל 200 אחרי שהסברתי שאני סטודנטית מהסוג העני ביותר. מקווה שאצליח לעמוד במינימום הזה, וברור שלא יהיו מותרות כמו מכנסיים וחולצות וכו'. אני אאלץ להמשיך להופיע עם בגדים של CDO
קצת מביך, אבל נתגבר...
שיעור ראשון אחרי שנתיים - הדיווח: כללי המקום: אבאדה בתל אביב, עירוני ט"ז. קרוב מאוד לבית שלי, ולכן