אז מה היה לנו - פרידה!

חיובית ממש כואב לקרוא את מה שכתבת

למרות ה"סיקור" העובדתי שציינת והסתרת סערת הרגשות שבטח עוברת עלייך, אני מאמינה שאין יותר גרוע מכך... כל כך הצטערתי שהעונש הזה הגיע לכם אחרי כל כך הרבה זמן שבו היה נדמה ש"הנה זה קורה". אין לי מה לומר כי אף פעם לא נתקלתי במקרה כואב כשלכם ולכן הכל בטח יתגמד לעומת רגשות המציאות. בכל מקרה מאחלת לכם שימשיך להיות לכם הכח כי אולי הנס בכל זאת יקרה ביום מן הימים ושהאהבה שלכם לא תכבה לעולמים. בהצלחה ומצטערת עד כמה שאפשר שירלי

anat30g

New member
../images/Emo7.gifיונת ../images/Emo24.gif

עצוב כל כך... שולחת לך חיבוק ענק של נחמה מקווה שתשובי לפורום במהרה.

noam125

New member
משתתפת בצערך

הנחמה היחידה שאני יכולה לחשוב עליה היא - שאח"כ שוכחים. באמת. יעבור זמן, תיכנסי שוב להריון ובסוף הטוב כבר לא זוכרים את התקופה הנוראית הזאת (מדחיקים). גם אני עברתי כמה הפלות (אחת מהן בחודש חמישי) ובאמת שזה עבר , נשאר מאחורה. ממשיכים הלאה... אם תרצי לשוחח תשלחי לי מסר. שיהיה רק טוב...

שולחת לך חיבוק הכי חזק שיכול להיות

יודעת ששום דבר לא יכול לנחם .. ויש רק
ו-
... אבל את עוד תראי שיש אור שם בקצה החושך ..בקצה המסע הזה אני בטוחה שכולם-ן כאן יהיו מוכנות לעזור לך ..רק תבקשי ... שרוני

albi2

New member
כל כך עצוב!

יונת, אין לי מילים לנחם אותך. תהיה חזקה!

Agata

New member
משתתפים בצערכם העמוק../images/Emo7.gif

הלואי והיתה לנו דרך לנחם או לעזור. אנחנו יכולים רק להשתתף בצער שלכם ולנסות לחזק את ידיכם מרחוק, יחד עם שאר חברי הפורום הזה. אתכם באבלכם מושיק וחגית

../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif

מבין הדמעות אפשר להבחין בניצוץ של אופטימיות. עברתם כל כך הרבה, זה פשוט חייב להצליח מתי שהוא. בשביל לעבור את הכל ולהמשיך הלאה כמו שאתם עושים צריך להיות אנשים מיוחדים. מכל ה-
מאחלת לכם הצלחה ומחזיקה אצבעות שהיום המיוחל יגיע במהרה. מקווה לראותך כאן שנית בעתיד (הקרוב).

נירית1

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif../images/Emo14.gif

הלוואי ומילים היו יכולות לנחם

gingi101

New member
מתפללת למענך

שנסיונותיכם יצליחו ויהיה לך היריון נעים וממושך ובסופו ילד/ילדה/ילדים בריא/ים ומאושרים.

tsy

New member
פשוט כל כך עצוב

יש לי דמעות בעיניים ולא עולה לי אף מילה לראש כדי לעודד אחרי דבר כזה. פשוט תהיי חזקה. טל.

yamashita

New member
החסרתי נשימה - חיובית, מנסה להבין

את ההרגשה , אולי אחרי היאוש הגדול והאכזבה, כמובן לאחר שיעבור זמן ותוכלי להסביר לעצמך את עוצמת הכאב - תמצאי שוב את כוחות הנפש לחשוב אחרת ולהגשים את יעודך ולהפוך לאם. מותר לכעוס לבכות ורצוי להוציא את הרגשות החוצה כדי להתנקות ולעלות בחזרה..

יעל של 4

New member
לחיובית שולחת לך../images/Emo24.gif גדול

מאחלת לך שהפעם הבאה תהיה מוצלחת יותר. שיהיה לך בהצלחה ותהיא חזקה. בהחלט עברת הרבה, מקווה שנראה אותך פה בקרוב. יעל

פנינהט

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אני כלכך מצטערת

לשמוע שקרה לך דבר כזה נורא. ממש כאב לך. מתפללת בשבילך להריון נוסף ומהיר ותמיד תיהיה חזקה וחיובית!!!!עד כמה שאני בטוחה שזה קל להגיד וקשה לבצע.

למעלה