אז מה המטרה פה?

ItzikCO

New member
אז מה המטרה פה?

אז מה המטרה פה? וכשאני אומר מטרה אני לא מתכוון לנקודה מסויימת שאליה יש להגיע, אבל, השאלה שלי היא האם יש בשיח הפוסטמודרניסטי איזשהי שאיפה לאיחוד רעיוני? שיוביל לתשובה מוחלטת שהיא לא נקודתית אלא פרקטאלית- שתוכל להתרחב סביב הסימטריה של עצמה ושתהיה כפופה לה? או שהכל בעצם אנקדוטות על האנטרופיה? ואיך בפורום פוסטמודרניזם לא הזכירו את מטריקס?

אלי 00

New member
המטרה הגלוייה, היא לא להגיע למטרה

העניין הוא המטרות הסמויות. לא אוכל לפרט לך את המטרות הסמויות, כיוון שמעשה הגילוי נחשב כעבריינות חברתית. איחוד רעיוני? כמו שמתקיים בין חברי קואופרטיב אגד? מעניין, לא חשבתי על זה, מה דעתכם? או איחוד רעיוני כמו הופעה נוספת של משינה? מעניין, לא חשבתי על זה, מה דעתכם? "שיוביל לתשובה מוחלטת שהיא לא נקודתית אלא פרקטאלית- שתוכל להתרחב סביב הסימטריה של עצמה ושתהיה כפופה לה?" שאפו! אחלה משפט (תגיד, אתה לא בכיתת מחוננים במקרה?). אנקדוטות על אנטרופיה? נהפוכו, אנטרופייה של אנקדוטות! נכון, זה לא בסדר שלא הזכרנו את מטריקס כבר הרבה זמן. נדמה לי שנאו ממונה על מטריקס. תפנה אליו. אני כאן רק מחכה למשהו. לא, לא זה בסדר. אני רגיל לחכות בעמידה. לא! אין לי סיגרייה. לא, גםלא שקל! אני לא תורם בפרינציפ! למה יש לך כל כך הרבה שאלות?

neoM

New member
מה פת´ום אני ממונה על מטריקס?

רפרם תביא משכורת ואתמנה על מטריקס

אלי 00

New member
זה לא אתה ממונה על מטריקס?

הי, חברה תהיו רגע רציניים, מי כאן ממונה על מטריקס? באה לכאן דמות ומעלה טענה שאנו לא מדברים כאן על מטריקס, מישהו צריך לטפל בכך. עד שיימצא הממונה, אני אומר את דעתי על מטריקס. ראיתי את הסרט, חלקים ממנו אפילו פעמיים. אני זוכר באופן כללי (וגם זה כי בכל מיני פורומים החליטו לדון בסרט הזה) שהוא מעמיד מציאות קולנועית שבה אדם חווה את המציאות כמציאות, על אף שזו הזייה (נידמה לי אגב שכל סרט הוא כזה, לא?, כלומר סרט פיקשן). לא מבין מה יש כאן לדון. זה הסרט, זה הנושא ויאללה ביי.

neoM

New member
´תה לא פייר

אחרי שכבר "קרעתי" את הסרט וגוניתי באמצעות סקס סמים ואנג´ילנה רוסי..

ItzikCO

New member
הלוואי

הלוואי שיגנו אותי ככה

אלי 00

New member
מה מפריע לך להיות מגונה בסקס, סמים

ואנג´לינה רוסי (מי זו אנג´לינה רוסי, זו אחותו של השחקן כדורגל הזה שדומה לננסי ברנדס?). הלוואי עליי גנות זו.

ItzikCO

New member
ג´ולי

ג´ולי אלי, ג´ולי, אולי כדאי שתצא מהשירותים מדי פעם או שאתה גר עם לא מעשנים ורק בשירותים אתה יכול לגלגל

אלי 00

New member
טוב נו, אני יוצא לרגע

הי ילד! מי זו אנג´לינה גולי? לארה קרופט. אהההההההה, אז תגידו. (עשיתי אאוטינג אסור ועכשיו ייתלו אותי במבושיי בכיכר רבין על השפיץ של האנדרטה של תומרקין? הידעתם שאאוטינג זה מעשה שמאפיין משטרים דכאניים אפלים?).

וואלה, לא יודעת...

למה אתה מקנא בניאו? תכתוב משהו מדהים - ואשים גם אותך בטאגליין (ואם לא - תמיד קיימת האופציה לתלות אותך בכיכר...
).

אפיפני

New member
או לחילופין

לשים טאג-ליין של תומרקין . משהו עם שפיץ. ומודרניסטי.

אלי 00

New member
לא. אני אפילו לא יודע מה זה ז´סטן

של רועי. למעט מקרים מאוד נדירים, אני כותב אך ורק תחת שמי (כמובן, אני אחראי רק לדמות הכותבת ברגע זה).

כדאי לך

להיכנס לפורום אמנות, ושם גם תתעדכן לגבי ז´וסטין, וגם תראה לאן אפשר להגיע עם דמויות בדויות. (אגב, מילה חזרה)

אלי 00

New member
אה, אולי את מתכוונת לרועי קופר. לא,

אין לי כל קשר אליו. אני אותנטי

למעלה