אז מה המטרה פה?

cuckingfunt

New member
גרסה הוליוודית

לרעיון פילוסופי. לא התכוונתי שהסרט הוא גרסה לסרט אחר או משהו כזה. שתי הערות קטנות: אין לי בעיה עם התואר מחליא ואני מתנגד לדירוג כבינוני פלוס. זה הכל.

ItzikCO

New member
אנג´לינה ג´ולי

אנג´לינה ג´ולי היא תופעה פוסטמודרניסטית לא?

neoM

New member
למה "הייתי מת"

רגע היא לא אישה? מה בדקת באופן אישי?

Gatwork

New member
dog after the war

i have a calender on my wall. akshily i have two. but one of them is the point here. there is a picture, akshily a photo, of a lion or maybe a tiger in the calender. yet, other than bad dreams at night, i sleep peacefully, not been afraid of the tiger. or it is a lion. yea, i m afraid that u fail 2 distinguish between an image and a real thing. i think there is a difference. and a woman is not an image of a woman. at least i hope so. so no, i didnt check whether angelina july is a woman, yet no matter what i did n image of a woman didnt react or act as a woman to me. hopefully 4 u s well.

אבל האריה או הנמר

(ולמה אתה לא יודע להבדיל בין שתי החיות האלה?) קיימים באמת. הם באמת אריה או נמר. הם לא תופעה!!! מזה התחיל הדיון אם אנג´לינה ג´ולי היא אישה. ניאו אמר, שאנג´לינה ג´ולי היא אישה ולא תופעה.

neoM

New member
גופמן חושב, לדעתי

שאני מתייחס לייצוג של אנג´לינה, שהרי לא פגשתי אותה מעודי, כך שאין היא יותר מבחינתי מסה"כ ייצוגיה המוכרים לי. טוב, זה דיון די משעמם. האם בת זוגי זה 20 שנה היא סה"כ ייצוגיה או "הדבר לכשעצמו". אז איך אסביר לו שאנג´לינה מחרבנת, משתינה, קמה עם ריח רע מהפה בבוקר, חוץ מאשר להיות תמונה על קיר בחדר השינה - לא שלי אגב.

גופמן

New member
רלבנטיות

אם הדיון משעמם, למה הוספת את השורה השניה? וזו בדיוק הנקודה, שלגביך העובדה שאנג´לינה עושה את כל הדברים האלה אינה רלבנטית, בניגוד לזוגתף שתחיה שכל דברים אלה שהיא עושה רלבנטית במידה זו או אחרת לגביך. רלבנטיות לגבי התופס היא המפרידה בין רמות שונות של קיום.

neoM

New member
עולה מכאן

שאין מניעה לראות את אנג´לינה כאשה. וכן, דיון בייצוגים וייצוגי ייצוגים - מה אגיד לך, באמת משעמם, אלא אם כן הוא טיפ´לה אמיתי. לא אנג´לינה אלא למשל ייצוגי הישראלי עפ"י מספר המנדטים- את זה נראה מחרותיים. כמובן אפשר לדון בייצוג של הבחירות, שהן ייצוג של רצון - מחר בעשר בלילה שעון ישראל - מה אתה אומר גופמן?

Gatwork

New member
talking about boredom

election s more interesting than representation. u must b kidding me the most boring topic in the world.

neoM

New member
אז גמרנו עיסוק בייצוגים

הבחירות היו משעממות, פחד... אתה יודע מה מעניין - ההמתנה בתור לקלפי. היינו בקלפי שיועדה לנכים (יש מסלול גישה מיוחד לנכים בבנין עיריית מקום מגוריי), שני בתי אבות הובאו להצבעה.. זה לא היה משעמם.....

Gatwork

New member
so u c

2 things: since i m now, well not now, sitting in class that the teacher is very into studying the queue, i m not that excited from your excitment with queues. and s 4 representations, again since i m now try 2 write a paper about them, for me it is a pressing issue. s for the election. well there is not much 2 say, is there?

גופמן

New member
שטחי

כי אני שטחי. לכן אני לא מבחין בין אריה לנמר, שבדיה לדנמרק לשאר מדינות סקנדינביה, המדינות השונות באפריקה, הציפורים השונות העפות בשמיים, סוגי המכוניות השונות הנוסעות בכביש, סוגי האנשים השונים המסתובבים ברחוב, שטחי. או לחלופין, ומה חשיבות לי באבחנות אלה (מעבר לזמן שאני מעליב בו שבדים?), והרי מה אפכת לציפור שהים הוא עמוק?

Gatwork

New member
takhlit

nifla, english and latinization of hebrew at times create new meanings. there is no goal. that´s life. we r not the slayer with a goal and a mission. with a unification of ideas. things dont and shouldnt necesarily connect. unite. poaley kol ha´olam. when u say anakdotod and be´ecem u mean: just anecdotes. that´s the thing there is no just just. life is a great anacdote. and the goal is 2 tell them rak mesaper kedey lo leshaamem. i guess that for many people in this forum, kaveret is more relevant than the matrix. quality over quantity. mind over matter. love over gold. anithing over nothing. nothing over anything. put it differently, matarot yesh bemitvakh.

אלי 00

New member
הנה אני מזכיר את מטריקס

שידרו היום את מטריקס בערוץ 4. נזכרתי בשלגייה. אגב, כשאתה אומר "בשיח הפוסטמודרניסטי איזשהי שאיפה לאיחוד רעיוני? שיוביל לתשובה מוחלטת שהיא לא נקודתית אלא פרקטאלית- שתוכל להתרחב סביב הסימטריה של עצמה ושתהיה כפופה לה? או שהכל בעצם אנקדוטות על האנטרופיה?", זה שיח פוסטמודרניסטי. ואני לא מבין את השיח הפוסטמודרניסטי.

למעלה