אז מה העונה האהובה עליכם עד כה?

shaharEB

New member
ומי הדוקטור האהוב
? אני חושבת

שהעובדה שהאנג'לס חזרו בעונה 5. די הרס את כל ההוויה שלהם

אני אוהבת את המלאכים, והם אולי היצור האהוב עליי מכולם. אבל מופאט התחיל את זה ומופאט ריסק את זה איכשיהו

אהבתי את הפרק של וינסנט מאוד
וגם הפרק הראשון היה חמוד. חוץ מזה, באמת לא היה משהו מלהיב במיוחד בעונה 5. ממש ממש לא לדעתי

timetraveler900

New member
אני לחלוטין מסכימה איתך לגבי פרקי המלאכים

בעונה 5. גם עליי זה אחד הסיפורים האהובים ביותר בכל הסדרה. הייתי נפעמת אחרי שני הפרקים האלו.
כמו שאמרו, גם וינסנט והדוקטור היה פרק מעולה ובהחלט אחד הטובים ביותר.
אני חולקת על דעתך בנוגע לרורי. הוא לא מיותר, הוא הכרחי ומוסיף כל כך הרבה. קודם הוא נותן לדמות של איימי נפח, דבר שני הוא כמו מראה מול הדוקטור. הוא מראה לו בלי הרבה גינונים מיותרים למה הוא גורם וזה לא הרבה אחרי שהוא פגש אותו, אלא "רק" אחרי שהוא ידע עליו מגיל 8. הוא הבין מה הוא עשה לאיימי ונותן ראיה אחרת על כל השגרה הפרועה של הדוקטור, שבכל הכנות היא די חסרת אחריות, ובגדול גורם לו לנחות ולהרהר קצת (לא שהוא לא עשה את זה קודם).
חוץ מזה שרורי הוא בן אדם מדהים והלוואי שהייתי מכירה מישהו כמוהו. לאיימי יש כל כך הרבה מזל..

הנה למשל משפט שמוכיח עד כמה הוא מדהים: "I don't care that you got old. I care that we didn't grow old together."

מצטערת על ה"התפרצות" הזו.. רורי הוא נקודה חלשה אצלי..

ailag

New member
רורי הוא שטיח יפה
(
ים ל6?)

(הופה גרמתי לך להפסיק להקשיב עם הפרובוקציה שלי. אופס. טוב, נעלה גם טיעונים)

אין לי (כמעט) שום דבר *נגד* רורי. הוא סבבה. אבל אני מרגישה שהוא לא עושה מספיק, שאין לו מספיק תוכן. גם בתיאורים שלך אותו - זה איך שמסתכלים עליו, איך שהוא מסתכל על דברים, אבל לא מספיק מעבר לדעתי.
אז מנסים בכוח לעשות לו קטע כמו where. is. my. wife? שבו הדוקטור מלביש אותו כמו בובת ברבי ובעצם כנראה הוא מפוצץ את הסייברמנים.

הוא עושה הרבה דברים בשם האהבה, ולכן דוקא ב the girl who waited עליי לפחות כל קטע של aww התפספס כי נמאס כבר. יש גבול כמה פעמים הפאנץ' של קטע יכול להיות "כי הוא כל כך אוהב אותה".
אפילו סיפור הרומאי שחיכה 2000 שנה, שזה חזק, זה "כי הוא כל כך אוהב אותה" ומה שהוא עשה זה לחכות וזהו. ולדחוף את הפנדוריקה פעם בכמה מאות שנים (כאילו שהיא היתה נשרפת אחרת)

יש הרגשה שניסו בכוח לעשות כאילו הוא סמרטוט שנהיה גבר, אבל לטעמי הוא יותר מדי פסיבי עם הבלחות קטנות כמו ב rebel flesh / almost people (שהוא די דופק דברים אבל לפחות עומד על שלו, קצת, בצורה חביבה כזאתי)

השחקן מצוין. הדמות נחמדה. אבל לא קורה איתה מספיק. הוא יותר מדי פרווה.

לכן אמרתי בעבר שהלואי שהוא יתגלה בתור איזה נבל בתחפושת בעונה הבאה - זה יהיה איזה בום שיתן לו חוזק ונפח, ויגדיר מחדש בדיעבד את כל מהות ה"אני מתוק בשביל האהבה" שיש לו עד כה.

רורי.כן ולא

קודם כל ולפני הכל אני חייבת לציין שארתור דרוויל שחקן מצויין ובאמת הקצת מהות ותפקיד שנותנים לו באמת נעשית בצורה מושלמת.
אני מאוד אוהבת את הדמות מפני שהוא אנדרדוג ומאוד קל להתחבר אליהם.אבל אני מסכימה לחלוטין ומודה שהיית שמחה לקצת יותר מהעניין שהמהות היחידה שלו היא איימי ואהבה שלו אליה.

בקיצור לא הוספתי הרבה. אבל עדיין אני מאוהבת ברורי הוא נסיך:)

רורי קדוש מעונה... נו די כבר... אז תשאר בבית

לי אישית הוא לא מוסיף אלא קוטר פרטי פופר כזה
האהבה שלו באמת ראויה לציון <בכל זאת הסנצ'וריאן האחרון> אבל למה להצטרף למסע ולסבול?
למשל הוא לא יכול להיות כמו בעלה של Gwen Cooper מטורצ'ווד שנאמן ואוהב (וגם סמרטוט) אבל נשאר בבית ?
חוצמזה הבמאי אוהב כנראה גירל פוואר וגברים חלשים (בבלינק בן הזוג גם היה חלשלוש
וגם הבחור החמוד עם הכתם בתקרה שאחר כך היה בפרק נוסף עם התינוק שלו הוא סוג של לוזר חלש)
כמעט תמיד הנשים מצילות את המצב (לא בדקתי סטטיסטית אבל זו תחושתי...)

ailag

New member
דוקא המלאכים בעונה 5

לדעתי היה צריך להחליף אותם באויב אחר. הם ניסו למצות אותם יותר מדי, תו"כ הריסה של האפקט הפסיכולוגי (מה קורה לך אם מעבירים אותך לעבר? איך החיים משתנים?? אם הייתי רואה את זה בגיל 8 לא הייתי מצליחה לישון בלילה. עכשיו הם סתם הורגים אנשים. מוות זה רע אבל בטלויזיה זה סתם נפוץ) ובהזדמנות השתרבבו להם כמה באגים. חוץ מהם הפרקים טובים, אבל אולי היו צריכים להחליף אותם באוטונים או משהו כזה.

וזה שאפשר להגיד על הפרק "אולי היה צריך להחליף את הגזע המרכזי שם באחד אחר לגמרי" וזה הגיוני כבר אומר עליו רע, כי אם אפשר בקלות להחליף אלמנט אחד באחר אז האלמנט הזה מיותר.
(למשל לא היית יכולה להחליף את איימי ברוז.. ופרק שבו כן אפשר הוא פרק בו איימי לא משולבת טוב מספיק)

שזה חבל כי הרבה קטעים *מסביב* למלאכים היו שם טובים.

לגבי שאר עונה 5, אני דוקא אהבתי. לכל עונה יש פרקים טובים ורעים, מהותיים וסתמיים, וקטעים שבא לי לראות פרק ממנה ובאלימינציה אני פוסלת את כל העונה.

11th Hour לדעתי מצוין. ראיתי אותו 4 פעמים (שזה המון בשבילי) ולא רק שהוא עדיין מעניין, יש קטעים שאני צוחקת בהם למרות שידעתי מה הולך לקרות. וכמובן Why did you say five minutes?
שני הפרקים של סיום העונה הם זהב טהור של כתיבה.
וינסנט, שאני צריכה לראות שוב בצורה נורמלית.
וכל פעם שריבר סונג על המסך.

את הביקורת שנותנים על עונה 5 אני נותנת על עונה 1, אבל למרות הביקורת עונה 1 אחלה. אז באמת אני לא מבינה מה מלעיזים על עונה 1 ומצד שני מצביעים חסינות לפרק שבו אנשים מחקים זומבים, העלילה צפויה ודי בנאלית בו, יש בדיחה אחת נחמדה שנמתחת כמו מסטיק אבל דייויד טננט חמודי שם. ושאר הפרק סתם. בכל עונה יש את הלטס קיל היטלר שלה ואת הנייט טרורס שלה.

למעלה