אז...מה התוכניות לשבוע זה

בובסטר

New member
מחר סקירת מערכות... איזו התרגשות!

אומנם גם עשיתי מי שפיר וסקירה מוקדמת כך שהבדיקה הזו אפילו קצת מיותרת, אבל אני מתגעגעת לראות את הקטנה...

איזו התרגשות../images/Emo70.gif

והבדיקה בהחלט לא מיותרת. אמנם סביר שהכל הכל תקין, אבל חשוב לראות מה שלום הגברת ולוודא שהיא גדלה כמו שצריך. תעדכני

p i n o k y o

New member
סקירה מאוחרת זה כייף

הייתי ביום שישי האחרון. בתלת מימד הפינוקיו נראה כבר כמו בובון אדם אמיתי. רק חסר לו עוד קצת בשר ושומן להעלות על העצמות והוא מסודר. אני מפחדת להסתכל על הדיסק עוד פעם, לא יודעת אם אפשר להתאהב בו יותר ממה שאני כבר מאוהבת... שיהיה לך בהנאה!

בובסטר

New member
הכל בסדר אבל היה קצת מאכזב...

גם כך אני עושה כל שבועיים אולטרסאונד, אומנם קצרצר - אבל מספק מבחינת ההצצה בקטנה. בסקירה המוקדמת כל כך התרגשנו, וגם בזו ציפינו להתרגש. הדבר הנחמד העיקרי היה שהתברר שלקטנה כבר יש שיער על הראש! לא נורא, פיצינו את עצמנו בארוחת בוקר במסעדה (היו פקקים איומים אז החלטנו לחכות שהם יגמרו והגענו מאוחר לעבודה...).

מירב8

New member
וואו, השבוע יש לי סקירה ../images/Emo13.gif

ביום שישי יש לי סקירה מוקדמת אצל ד"ר תדמור בירושלים מקווה לטוב
נגלה גם את מן העובר איזה התרגשות יש לי ילדה מהממת בבית (פשוט נסיכה) ובא לי עוד אחת כזאת אבל לא אכפת לי אם זה בן... ביום שישי נגלה אח"כ בששון ושמחה אני אפגש עם חברות שלי מהצבא חוץ מזה הכל רגיל שבוע טוב לכולן

טוש3

New member
היי גם אני אצל ד"ר תדמור- אבל ביום

חמישי ולשקיפות עורפית, חבל היינו יכולות להיפגש שם.

מירב8

New member
תחזיקו לי אצבעות, היום הסקירה

חשבתי שאני לא מתרגשת או בלחץ אבל פתאום התעוררתי ב-5:00 ולא הצלחתי להירדם חזרה מרוב מחשבות

למעלה