אז מה ומי מסתתר מאחורי כל שם וניק?

אז מה ומי מסתתר מאחורי כל שם וניק?

אז לאחר שנחשפנו עם כפות הידיים, ולאחר מכן גלשנו לניתוחי אופי, הייתי רוצה לדעת עד כמה אתם יכולים להיחשף ולספר על מה מסתתר מאחורי הניק שלכם...
לא תמיד אנחנו מודעים לעובדה שהניק מושך וקורץ ומעורר תהיה לגבי האדם העומד מאחוריו. אנחנו ננסה לבדוק את התעלומה ולדלות עוד קצת פרטים על הגולשים המאכלסים את הפורום

למה פוסידון? למה הנרי ווטון? למה סתם רינתי ולמה דווקא דאגרוטיפ?
למה סתם אפוסטרוף ולמה אנה בגינס? למה אשת שמש אדומה ולמה דווקא לילוש באה לביקור?
למה סתם ארונסון ולמה סתם אילנה? למה פומה למה?
בקיצור, מתגובות שקיבלתי בעבר, חלק מהבחירות נעשו סתם בהיסח הדעת כאשר נרשמו לתפוז והתבקשו לרשום כינוי, בחרו בפרי שבדיוק אכלו, כמו מישהי שבדיוק אכלה אפרסק ואז קראה לעצמה 'אפרסק חינני' או 'תפוח עסיסי' וכן הלאה וכן הלאה. היו כאלה שבדיוק קראו איזה ספר מרתק והחליטו לכנות עצמם בשם הגיבור והיו כאלה שבדיוק היו תחת השפעת סרט מעניין וקראו לעצמם בשמו, כמו לדוגמא 'הלוחש לסוסים' וכו'.
על פניו לכאורה זה נראה פשוט, אבל אני טוענת שמאחורי כל ניק משהו זועק - אני כאן. בהמשך ניתחתי כל שם וכל ניק והגולשים היו המומים ולא הבינו כיצד ידעתי וניתחתי את אופיו של כל אחד ואחד למרות שלא היכרתי אותם מעולם, אלא רק על פי הניק שפורסם ובהתאם להסבר שנתן...

אז מאיפה באה יחפה בפארק?
היא באה מכך שהיא הולכת יחפה כל היום כדי להרגיש את המרצפות הקרות תחת רגליה.
בנוסף לכך אני אוהבת מאוד את הסרט 'יחפים בפארק' סרט שמסמל עבורי תקופה. אני חושבת שיחפה זאת אני. בילדותי הייתי יחפנית. בקיץ, בסתיו ובאביב הייתי מסתובבת בשדות ובפרדסים יחפה וחוזרת הביתה עם מיליון קוצים.

עכשיו, תורכם

לא הזכרתי עוד הרבה אחרים ואני מקווה שאף אחד לא נעלב מכך
מעניין שדווקא על הניק שלך חשבתי הרבה. לא יודעת למה. ניסיתי אפילו לקרוא אותו משמאל לימין כדי למצוא אולי משמעות, אבל לא מצאתי כלום:) עכשיו גם ברור לי למה. אני אין לי מושג בצמחים ולא יכולתי לדעת מה זה בכלל

ובכל זאת, האם חשבת כשהענקת לעצמך שם של צמח ממסטל חתולים, למה דווקא את הצמח הזה? את מי בדיוק את רוצה למסטל?
בכל אופן, זה יופי של ניק ומסקרן מאוד...

Doctor Goblin

New member
אז ככה

ראשית זו שאלה מצוינת ונושא מענין.
שנית, אני משוכנע שסיפרתי זאת פעם, אבל אין לי בעיה לספר שוב.
שלישית, אשמח אם תתני כוחך בניתוח הניק שלי

אז "דוקטור גובלין" הוא שם "עתיק" שלי. השתמשתי בו לראשונה בפורומים של דימונס לפני 14 שנה. מאז גם היו לי כל מיני כינויים אחרים שבהם אני משתמש פה ושם, אבל אני תמיד חוזר ל"דוקטור גובלין".

מה מקור הכינוי? ובכן, קומיקס. כצעיר (וכמבוגר) מאוד אהבתי את חוברות הקומיקס של ספיידרמן. לקחתי את שמות שני הנבלים האהובים עלי: The green goblin (שאפשר להציג בתור גרסה מרושעת של ספיידרמן עצמו) ודוקטור אוקטופוס (שאפשר להציג כגרסה מרושעת של פיטר פארקר - מאחורי מסכת הספיידרמן) וחיברתי אותם לכינוי אחד - דוקטור גובלין.

לעיתים, כשאני מתנהג ברשעות אמיתית אני מחליף את הכינוי ל"משלים" של שמות הארכי נבלים הללו וקורא לעצמי "תמנון ירוק".

רינתי77

Active member
למה רינתי?

כי זה היה או "רינתי" או "סנאית חושנית"...סתם, סתם.
הסיבה לבחירת הניק ה"מקורי" כל כך היא פשוטה מאד- אני
אדם ממש לא יצירתי וחסר דמיון ולא עלה אפילו בדעתי לטרוח
למצוא ניק מקורי יותר.

Doctor Goblin

New member
תחליפי ל"סנאית חושנית"

אבל אל תתפלאי אם תיבת הדואר שלך תוצף בהודעות משבורי לב למינהם

ענק!

לא. לא חסר לך דמיון. את כל כך שלימה עם עצמך שלרגע לא עלה על דעתך לפנטז על זהות אחרת. את בסיסית מלאת הומור והגינות. לא רועה בשדות שהן לא שלך. ככה על רגל אחת

רינתי77

Active member
תודה, יחפה!

אני אנסה להצדיק את המחמאות.
אגב, כשכתבת ש"..לא רועה בשדות שהן לא שלך.",
לא התכוונת לרמוז משהו על המשקל שלי, נכון?

את כל פעם מצחיקה אותי מחדש
אין לי מושג איך את נראית בכלל... אבל עושה לי רושם שאת אוהבת את הטריטוריה שלך

דפקט פוסט המאפיין את מה שאנחנו

אוהבים בך!
אקדים לומר שאני אוהבה את הניק שלך, לא בכדי אני מכנה אותך יחפנית
על כל שתארת בצעירותך ועוד בעיניי רוחי.

הממ, זה לא סוד שהניק שלי קשור בעולם האמנות.
ואם לדייק בצילום:
http://he.wikipedia.org/wiki/דאגרוטיפ

וכן, את צודקה יש לזה משמעות נוספה מעין בחירה
שלי להנציח אדם אהוב וקרוב במיוחד
שנפקדותו מחיי בשל אובדן
היא ההנכחה הגדולה ביותר.
היתה לה תשוקה לשני דברים עיקריים בחייה הקצרים:
גלישת גלים וצילום אמנותי.
בין הדברים שחסרים לי מכל הם אותן שיחות
על אהבת הצילום שלה וההתפעלות מצילומיה.
קיים גם טאטו שקשור בה שקעקעתי בפרק ידי.

היתה לי הרגשה

שמדובר באקט של הנצחה. כי בזמנו כאשר התוודעתי לשם דאגרוטיפ והבנתי את משמעותו, ניסיתי להבין למה בחרת בו. חשבתי בכיוון של הנצחה אבל לא ידעתי כמובן על מי מדובר. תודה שסיפרת. אני רואה כאן כמה דברים שאת מכילה בערבוביה שלימה שהופכים אותך למה שאת. אם תרצי אפרט יותר בפרטי. את מהדמויות שהכי מרתקות אותי.

כל כך מיוחדה ששתיכן לא ראיתן שהתעלגתי?

דפקט פוסט? וואו, אין ספק שאני מוכשרה.
גרציה לשתיכן, באמת.

יחפנית, את מרגשת אותי.

את לא באמת רוצה לדעת.

היה לי ניק אחר, אבל בגלל שחשפתי זהות של איזה גולש שגנב זהות מאתר של כלות אוקראיניות למכירה, חסמו אותי, פתחתי את הניק לילוש באה לביקור כי באמת חשבתי שאני אבוא רק לביקור ואחזור לניק הקודם, אבל אז אנשים אמרו שהם אוהבים יותר את לילוש אז נשארתי.

למעלה