אז מה ומי מסתתר מאחורי כל שם וניק?

הייי, קודם כל ברוך הבא

אני בטוחה שאתה מלא אנרגיות עכשיו לאחר שראית את הנכדים

אז כמו שאמרת, לגבי הניק שלך באמת שאין הרבה מה להוסיף כי אתה בעצמך אומר: האין הסבר יכול להיות מסובך יותר

בדרך כלל אנשים שעובדים עם ציבור או עם קהילה יישארו בשם האמיתי שלהם... לא יודעת למה, אבל סתם אינטואיציה שלי לגביך

הרבה אין מה להוסיף. ברוך הבא

תודה..בארה"ב הנכד

בארץ בצפון עוד שלושה...
מתחלק לשני בנים ושתי בנות.
היה כייף

היה ממש אבל ממש כייף

הנסיעה התחלקה לשלושה חלקים
הבת ומשפחתה בבוסטון, באתי, חיבקתי, אהבתי, נאהבתי... הנה תמונה עם הנכד שמרוב עייפות אני כבר לא זוכר אם שמתי אותה כאן.
(מראה לנכד את האוצרות שהאוקינוס האטלנטי פולט, צדפות, סרטנים ומה לא...) - ברקע העיר בוסטון
אחר כך אירוע מכוניות ענתיקות בפנסילבניה ( בין ניו יורק וושינגטון), באתי, התרגשתי, מיששתי, ראיתי, צילמתי, קינאתי ונהניתי
ובין לבין, שני ימי עבודה באוניברסיטאות בבוסטון ובוושינגטון (על איזה פרוייקט שאני ממוביליו), באתי, דיברתי, הקשבתי, הירשמתי, התרשמתי ובעיקר מילאתי שעות חסך עם חבר טוב מהילדות שעוזר לי עם הפרוייקט...

wish2

New member
אני מתה על התמונה הזו

מקסימה.
שלווה.
רגע של אושר.
לא איכפת לי שתעלה אותה שוב ושוב.

עכשיו...
מצאת לי גבר עם אלפא אדומה?

כשהיתי בבוסטון

נהגתי במוסטנג אדומה עם גג נפתח. היה ממש יופי. אף פעם לא חשבתי שאהב muscle car כזו.

wish2

New member
אני בחורה פשוטה בני

אני רוצה אלפא אדומה.
אני מוכנה לוותר על העקרונות הקיומיים שלי בשביל זה.

והנה באירוע הענתיקות, להתגלח על הדופן שלהן

עד כדי כך מבריקות שההשתקפות שלי ושל המשאית מאחורי, מושלמת...

כי כך בחרו הוריי

אילונה,הנצ'י,היתה אחותו של אבי ואני נקראתי על שמה וכך גם באתי לפורום,ללא כל כינוי,בשמי המקורי.
אני אוהבת יותר את השם אלונה,אבל שמי המקורי,אילנה
הגחתי למס' דקות אז כנראה לא אראה את ההסבר שלך להופעתי כאן בשמי המקורי.
ערב טוב

(נ.ב-מאד מאוכזבת שלפני כחודש נמחקו מכאן תגובה שלי וקישור של איזו קומונה שרציתי לפרגן לה,כשמאמינים בכוחו של פורום,לא חוששים לפרגן לאחר).

דווקא הבאתי לך להנחתה,יכלת להוסיף הרבה

זו עובדה שבפורומים רובם נמצאים בכינוי כלשהו ולא "נטורל" בשמם,אז הנה אני קוראת בכל-אני אילנה עם כל ה55555 ואני כותבת כאן ובכל מקום בו אחפוץ בשם שניתן לי ע'י הוריי

אבל את אמרת שממילא לא תקראי

או שסתם לא הבנתי אותך נכון...
תראי, בסך הכל אני יכולה לחזור על אותם הדברים שאמרתי לרינתי ואמרתי לאביעד. אנשים הנמצאים בפורום והם נושאים את שמם האמיתי, לא אומר לי הרבה מלבד העובדה שיש להם בטחון עצמי ולא זקוקים למסכות וטוב להם עם עצמם. בבחינת זה אני ואני חי עם זה בשלום, להבדיל מאנשים שבאופן תת הכרתי בוחרים כינויים שיכולים להעיד על שאיפות נסתרות או על דברים שהם לא יכולים להגשים בחיים ולכן הם משחררים את הפנטזיה דרך הניק וכבר נתקלתי בחיי בניקים הכי הזויים שיכולים להיות.
אפילו אני הייתי כותבת לפני שנים רבות, טוקבקים בשם 'מטאטא יורה' והייתי מקבלת תגובות כמו: "בחיים לא חשבתי שאסכים כל כך עם מטאטא"

כלומר, יכולתי לחלק לך סופרלטיבים על האומץ להוסיף לשמך עוד כמה 55555 כמו אומרת אני לא סתם אילנה אלא מחומשת

הרבה אגו הייתי אומרת...

צודקת..

אני לא כותבת מהמחשב שלי,אז לא חשבתי שאספיק לראות את תגובתך,אבל היי,הגבת ממש באון ליין

רק מאוחר יותר שמתי לב לתגובותייך אל מי שכותב בשמו.
לא באמת חיכיתי לניתוח מעמיק,ציינתי זאת בעיקר כהלצה("שהרמתי" לך להנחתה..)
ה55555 בא בעיקר כ
שיקרינו על כולם:)

אני לביאה במזלי וטוענים על אריות שיש להם טונה של אגו,אז כנראה את צודקת במשהו בניתוח על "רגל אחת";)

לילה טוב

רינתי77

Active member
לידיעתך אילנה, גם בפורומים של תפוז

יש כללי נימוס בסיסיים וקודים של התנהגות, ואלה אומרים
שלפני שמפרסמים פורום או קומונה, מבקשים רשות מהמנהל.
זה לא עניין של חוסר פירגון ולא עניין של אמונה בכוחו של הפורום.
את לא רואה פרסומת של "זארה" בחנות של "מנגו" לא בגלל
ש"זארה" לא מאמינים בכוחם. אני מקווה שהאנלוגיה ברורה.

אגב,שרשור נחמד בעיניי וידעתי שאת לרב יחפה..

יחפה מרצון,יכולתי ממש לראות זאת בעיני רוחי:דמות בדמיון לאסתר עופרים הולכת יחפה בפארק

למעלה