אז מה זה אומר בחיי היום יום שלכם?

Weirdi

New member
הוצאת לי את המילים...

מהפה. אני מסכימה איתך במאה אחוז. ויותר אפילו. אני באתי לפורום הזה בהרגשה שוואלה- הנה אנשים עם ערכים טיפה יותר גבוהים מהאנשים שאני פוגשת ביום יום. אנשים שלמים, אנשים טובים, אנשים שלפחות מנסים להגיע ל...מממ.... אין לי איך להגיד את זה... a higher plain of peace זה ציטוט מספר וזה הדרך היחידה שלי להגיד את זה. התאכזבתי מרוב האנשים פה. מה לעשות? אתם עוד קבוצה של אנשים רגילים כעם מחשבות רגילות, ריבים רגילים, ואותה אינטרסנטיות ואנוכיות שאפשר למצוא בכל מקום. אני לא באה להאשים אף אחד , ואני לא מכלילה את כולם. אני לא מזכירה שמות כי אני לא מישהו שבא לפה כדי לריב או לתקן את הדרכים של אנשים אחרים. פשוט באתי להגיד שהתאכזבתי, וחבל.

L e s t a t

New member
אז בקיצור

לא, אני לא היפי

ebonyW

New member
לדעתי....

אני חושבת שהגישה הזו לא כ"כ ריאלית. פגאנים הם קודם כל בני אדם, וכמו כל בני האדם יש ביניהם אנשים טובים יותר ופחות, אנשים אינטרסנטים יותר ופחות וכו'. את לא יכולה לצפות שכל הפגאנים יימצאו חן בעיניך בדיוק כמו שלא כל האנשים "הרגילים" שאת מכירה מוצאים חן בעיניך. אני מניחה שיש ערכים משותפים לפגאנים כמו אהבת הטבע למשל, ואפשר להתייחס לזה כאל ערך טוב שלא תמיד נמצא אצל לא פגאנים, אבל אין פה דברים מוחלטים. את אומרת שהתאכזבת מרוב האנשים פה. על סמך מה? אני חושבת שכולנו אנשים רגילים ועם זאת כל אחד מאיתנו הוא מישהו מיוחד זה היה מאוד נחמד אם היינו מתחברים עם כל מי שסביבנו, אבל זה לא ככה. גם אני לא מתחברת לכל האנשים בקהילה, אבל זה לא גורע מההנאה שלי מאלו שאני כן מתחברת אליהם. אני חושבת שהאכזבה שלך נובעת מתפישה ראשונית מוטעה. לא כל הפגאנים הם אנשים טובים בדיוק כמו שלא כל עו"ד הם נחשים
וזה בסדר גמור. זו התפלגות טבעית לחלוטין. יש אכזבות אמיתיות בחיים, למה למצוא אותן במקום בו הן לא מחויבות המציאות? שיהיה לך יום קסום
אבוני

suki da yo

New member
אולי..

סביר להניח שהגישה שלך חכמה יותר,אבל אני לא שולטת על התחושה הזו במילא. והעניין לא היה של לחבב את כל הפאגאנים. אין ספר שבכל מקום יש אנשים שאני אחבב פחות או יותר. זה עניין של מחוייבות ורצון אישי לתרום.

ebonyW

New member
סוקי... ../images/Emo24.gif

אל תעלבי, אבל לא לכולם יש מספיק זמן פנוי, גם אם יש רצון לתרום. אני למשל מגיעה הבייתה מהעבודה ב - 18:00, והיום שלי רחוק מסיום. יש לי בע"ח לטפל בהם, בית שצריך להחזיק במצב סביר, משפחה שרוצה לראות אותי מדי פעם וכמובן גם חבר...
וקבוצת מכשפות מקסימה שאני עובדת איתה. אז אני משתדלת להגיע לרוב המפגשים ואני מתכננת לכתוב כמה מאמרים ברגע שיהיה לי קצת זמן פנוי ולא מזמן גם העברנו טקס פתוח בהתנדבות, אבל מעבר לזה, אני ממש לא מספיקה, עם כל הרצון הטוב. אני מאמינה שיש עוד אנשים במצב הזה. אפשר פשוט להחליט שכל אחד יתרום כמה שהוא יכול. מי שרוצה לתרום יותר, יבורך, אבל בתנאי שזה יהיה מרצון טוב, ובלי לעשות חשבונות כמה האחרים תורמים. רוצה, תתרמי, לא רוצה, גם טוב. ואם את באמת רוצה, את יכולה לעשות רשימה של נושאים שלדעתך צריכים טיפול, ואז יהיה אפשר לדבר תכלס' ולא באוויר. שיהיה לך יום קסום
אבוני

suki da yo

New member
צודקת..

אני יודעת שאת צודקת, ואני יודעת שתיכף גם לי לא תהיה שניה פנויה לתרום. ולמרות שאני בכל זאת בדיעה שאם מחפשים זמן, מוצאים (אחרת לא היתי שורדת בחיים את כיתה י"א, שבה עשיתי את 90% מהבגרויות שלי, עם חבר, ועם קהילה, ועם אמא שלי, הגיבנת על גבי). אבל את צודקת. בעיקר, תודה על החיבוק.

טוב, אני אתחיל בתקווה שזה יעורר גל

עצום של תרומה ועשייה. אני לא יודע לאן אני אמור לשלוח את זה - אבל אני מצרף בזאת את המאמר שלי על עצים קדושים בישראל לפירסום באתר הקהילה.

suki da yo

New member
תודה.

אני רוצה להיג דתודה, קודם כל לרובין:) על המאמר המקסים. ואח"כ לאבוני, שאמרה את מה שכנראה הייתי צריכה לשמוע. ולווירדי. ובעיקר בעיקר לאנשים שלא שייכים לקהילה או לפורום אבל שכנעו אותי לא לוותר ולא לברוח ולתת לעצמי להתקרר והזכירו לי שאטני פה מהרבה סיבות. אז זה לא מושלם, ואני אמשיך להרגיש לפעמים כאילו הכל רע, אבל עכשיו, לפחות אני רואה תא הדברים באופן קצת יותר טוב.

Unblessed

New member
...

אני חושבת שמה שקורה בפורום הוא טבעי לגמרי בהתחשב בעובדה שרוב האנשים דואגים קודם כל לתחת שלהם ולא לקהילה. אם כל אחד פה היה מחליט שהוא נותן כל מה שהוא יכול אז גם אם אחד נופל מדי פעם (בעצבים או ביציאות שלא במקום) תמיד יהיו את האחרים שינערו אותו. אבל מכיוון שרובנו (אני מכניסה פה גם את עצמי) אינטרסנטים ואגומניאקים אז שום דבר לא יצא מזה. את כל הריבים ברור שאף פעם אי אפשר יהיה לפתור, אבל אם לפחות אנשים היו מתנהגים בהתאם למה שהם מתיימרים להיות, או לפחות שהיו מתנהגים בכבוד הדדי מינימלי לאנשים באותה הקהילה דברים היו נראים אחרת. אני מזכירה פה שקהילה ]גאנית באץ היא לא חלום של בנאדם יחיד והרבה אנשים רואים אותה בצורה שונה ומקווים ממנה לדברים שונים. אף חלום (כנראה) לא יתגשם בצורה מלאה אז בואו ננסה להגיע להסכמות. אני מודעת לעובדה שאני לא מהתורמים בפורום ולא מגיעה למפגשים ובעצם לא תורמת לקהילה בכלום חוץ מבמספר שלי (יש לי את הסיבות שלי ואני לא מתכוונת להסביר את עצמי, לא כאן ולא עכשיו), אבל בכל זאת הגשתי שהייתי חייבת להעיר. זו ביקורת בונה ואני מקווה שתתיחסו אליה בצורה כזו.

למעלה