אוקיי.. אז...הביקורת המלאה שלי ../images/Emo9.gif
Marry The Night - פתיחה ממש טובה לאלבום לדעתי. הוא לא שיר מדהים או "ענקי", אבל בהחלט שיר טוב, כיף לשמוע אותו
גם המילים דיי מצאו חן בעיניי, שזה עוד פלוס.
ציון 8.5 מתוך 10
Born This Way - אוהו, בורן דיס וואי... לדעתי צריך בכלל לקרוא לו
בורן דיס גיי
השיר הוא כ"כ המנון גיי, ובכלל המנון לקבלה עצמית. בקשר למוסיקה עצמה, שוב - לא אחד השירים הגדולים של גאגא לדעתי, כיף לשמוע, שיר טוב וכו'. עושה חשק לרקוד
ציון 8 מתוך 10
Government Hooker - אחד השירים שהכי ציפיתי להם באלבום. קשה לי לתאר אותו.. הוא שיר דיי מיוחד, לא דומה לשאר השירים של גאגא, שזה טוב. הוא גם אפל - והצד האפל והכבד של גאגא תמיד עושה לי את זה. אני אוהבת אותו, הוא נשמע לי כמו בלאגן אחד גדול שמתחבר לשיר שמדבר על נושא חשוב ונשמע מדהים. הייתי שמחה אם הוא היה קצת יותר מהיר, הקצב קצת איטי לדעתי. הקולות רקע של הצחוק ממש מוסיפים לשיר מסתורין וצד אפל וקצת מפחיד שכזה. ב30 שניות האחרונות, אם תקשיבו טוב טוב, תשמעו קולות רקע שגאגא עושה, כמו אופרה שכזאת, שממש מוסיפים לצד האפל של השיר. לסיכום - אחד השירים האהובים עליי של גאגא.
ציון 9.5 מתוך 10
Judas - ג'ודס ג'ו ד-דאס
אחד השירים הטובים באלבום. אני ממש שמחה שהוא יצא כסינגל, הוא כ"כ קליט, כשהוא יצא לא הפסקתי לשמוע אותו. הוא פשוט שיר כיפי וממכר, יש לו קצב טוב שעושה חשק לרקוד, והקול של גאגא נשמע מצוין
אני גם אוהבת את הרעיון שמאחורי המילים של השיר. הקליפ בכלל היה
בקיצור - הסינגל הכי טוב מהאלבום הזה, לדעתי.
ציון 9 מתוך 10
Americano - קצת קשה לי להגדיר אותו
החלק של ה"להלהלהללהה" דיי מצחיק אותי, אני חייבת להודות..בהחלט שיר מוזר, שדיי מתאים לגאגא - היא מוזרה בעצמה
הבתים קצת חלשים לדעתי, מה ששומעים בהם זה בעיקר קצב וחסר לי משהו. החלקים האהובים עליי בשיר הם ה"א- א- א-א,אמריקנו" - הם מלאים כאלה ודיי ממכרים, גורמים לי לרצות לשיר עם גאגא. אני ממש אוהבת את הדרך שבה היא שרה בחלקים האלה
חוץ מהחלקים האלה, השיר דיי בינוני לדעתי.. אני פשוט מרגישה שחסר לי משהו. שיר טוב, אבל לא מהטופ שלי באלבום. אולי דעתי עוד תשתנה, אבל בנתיים
ציון 7.5 מתוך 10.
Hair - אני ממש אוהבת את הסקסופון
שיר משמח שכזה, דיי קליט - אבל אחרי כמה שמיעות הוא מתחיל להמאס. הוא קצת עמוס. יש לו קצב טוב, הוא יכול להצליח במועדונים וכאלה
בסך הכל שיר טוב - לא מהטופ שלי באלבום אבל בהחלט טוב.
ציון 8 מתוך 10
Scheiße - דיי ציפיתי לשיר הזה, ות'אמת שהוא אכזב אותי. הוא יותר מידי שיר מועדונים לדעתי, נשמע יותר כמו רמיקס מאשר שיר. דאנס הוא לא הסגנון האהוב עליי, אני מעדיפה פופ - והשיר הזה ממש ממש נוטה לדאנסי והרבה פחות פופי. לא מהאהובים עליי, בקיצור. הוא קליט אבל לא אשמע אותו שוב ושוב
ציון 7 מתוך 10.
Bloody Mary - דבר ראשון -
השיר הכי אהוב עליי באלבום! מדהים!!!!
אפל, מסתורי, מלא תוכן, מיוחד, מלא צלילים חדשים שעוד לא שמענו בשירים של גאגא.
פשוט גאוני, אחד השירים הכי טובים של גאגא איי פעם. הוא אפילו דיי עצוב הייתי אומרת, לא פעם אחת מצאתי את עצמי כמעט בוכה בזמן שהקשבתי לו. המילים מדהימות
אהבתי את החיבור לבלאדי מרי. הקולות רקע הגבריים מוסיפים כ"כ הרבה לשיר. כל כלי המיתר
אין לי מילים, בקיצור
אני שומעת בריפיט כל הזמן.
ציון 10 מתוך 10.
Black Jesus - Amen Fashion - קצב טוב, אבל קצת מבלבל לדעתי. המלודיה בכלל קצת מבלבלת, הבתים והפזמון לא נשמעים לי קשורים במיוחד
אני אוהבת את הבתים, הם דיי שנות ה-80 וממש קליטים. הפזמון לא עובד לדעתי. בתור שיר שלם, הוא פשוט לא מתחבר לי ביחד. לא שמעתי אותו יותר מידי פעמים, אז אולי דעתי תשתנה, אבל בנתיים -
6.5 מתוך 10.
Bad Kids - בהתחלה לא ממש אהבתי אותו, אבל עכשיו אני חושבת שהוא טוב למידי. הוא לא משהו מיוחד, לא אחד הגדולים של גאגא - אבל בהחלט קליט וכיפי לשמיעה. הפזמון ממכר
ציון 8 מתוך 10.
Fashion of His Love - השיר הזה נשמע לי ממש ממש מוכר
לא בטוחה למה....אולי כי הוא כ"כ שנות ה-80! הוא מאוד פופי וקליט, הקצב שלו טוב - והפזמון פשוט חמוד
לא שמעתי אותו הרבה כי עוד רק קניתי את הגרסה המיוחדת של האלבום - אבל שיר טוב, אחד הטובים באלבום לדעתי פשוט כי הוא כיפי, קליל, טיפשי וחמוד כזה
כמו ה 'Eh Eh' של האלבום הזה.
ציון 8 מתוך 10.
Highway Unicorn (Road to Love) - עוד שיר שהוא פשוט.. גיי
אני יכולה לדמיין את גאגא רוכבת על חד קרן במעלה קשת בענן עם השיר הזה ברקע
הבתים קצת חלשים לדעתי, הפזמון ממכר ברמות ופופי לגמרי
שאגיד שנות ה-80 שוב? אני אוהבת את הקול של גאגא בשיר הזה, יש חלק בשיר שהקול שלה נשמע מחוספס וסקסי שכזה
בקיצור - שיר טוב, לא ענקי אבל טוב.
ציון 8 מתוך 10.
Heavy Metal Lover - בהתחלה הוא דיי לא מצא חן בעיניי, אבל עם הזמן דיי התאהבתי בו
אחד השירים השונים באלבום. הפזמון שלו תקוע לי בראש
שוב, הבתים קצת משעממים - והפזמון מפציץ. הרבה סינטיסייזרים, קצב טוב, שיר שהוא גם שיר מועדונים וגם שיר פופ. עושה לי מצברוח טוב וחשק לרקוד
אחד הטובים באלבום לדעתי.
ציון 8.5 מתוך 10.
Electric Chapel הרשו לי שוב -
. השיר השני הכי אהוב עליי באלבום. שונה מכל מה שגאגא עשתה עד עכשיו, יש לו צליל חדש ואפי שכזה
. הוא משלב רוק (הרבה גיטרות ברקע
), פופ, סול ודאנס. פשוט גאונות לשמה
שיר קצת כבד, וקצת אפל. הסולו גיטרה והקולות שגאגא עושה בזמן הסולו הם פשוט...
. שיר נשמה - בגלל השירה של גאגא בחלקים מסויימים לקראת הסוף. יש בו הכל מהכל! אחד הטובים של גאגא
ממכר!!!
ציון 9.5 מתוך 10.
The Queen - עברנו לשנות ה-90
. שיר קליט במיו