אז....... מה חשבתם על האלבום

limors2

Active member
אז....... מה חשבתם על האלבום../images/Emo35.gif

אני מניחה שרובנו (אם לא כולנו) כבר הספקנו לשמוע אותו בדרך כזו או אחרת, עכשיו הגיע תור הביקורות! מה חשבתם עליו, בצורה כללית, ומה חשבתם על כל אחד מהשירים? לנוחיותכם: Marry The Night Born This Way Government Hooker Judas Americano Hair Scheiße Bloody Mary Black Jesus - Amen Fashion Bad Kids Fashion of His Love Highway Unicorn (Road to Love) Heavy Metal Lover Electric Chapel The Queen You and I The Edge of Glory

Nens333

New member
האמת היא ש...

אני מחכה שכל השירים יעלו ליוטיוב, מה שבינתיים לא קורה

בכללי אהבתי מאוד את האלבום..

ולאמא שלי כבר נמאס מרוב שחרשתי עליו חחחח אהבתי במיוחד את השירים האלה Scheiße you and i the edge of glory hair judas Electric Chapel marry the night

UnderTHE Bridge

New member
אומייגאגא.

האלבום הזה כל כך גורם לי לאהוב את כל העניין של הגאגא החדשה, רצף של רצועות מפוצצות אחת אחרי השנייה ובאמת שאהבתי הכל. באלוהיי שאין לי מושג למה הוא נקטל הרבה יחסית, אבל זבשכם, זאת יצירת אמנות. את גאברמנט הוקר,שייסה, בלאדי מרי, בלק ג'יזס, הבי מטאל לאבר ואלקטריק שאפל אני בשמחה אשים בחתונה שלי בלופים. כל שאר השירים גם מדהימים, הדבר היחידי שקצת הפריע לי, זה שכבר בשמיעה הראשונה הכרתי קרוב לחצי מהשירים מהאלבום. אז נקודה למחנה ליאורה (אה וסיימתי מתמטיקה לכל חיי!!!!1111אחאדחאד)

Nens333

New member
מה עם מועד ב'? לא מתכוון לשפר ציון???

כי אני כן |מלקק את הפצעים שעשה לי טופס 005...|.

UnderTHE Bridge

New member
בעקרון נחנתי ביכולות על במתמטתיקה..

אני במסלול מואץ כזה של מוחות גדולים, אז סה"כ אני דיי בטוח שהציון שלי יספק אותי ^^" בהצלחה לך שיהיה

Nens333

New member
מקנא בך... מתמטיקה זה השטן בשבילי!

מקווה שציון יספק אותך! ותודה!

GM1988

Well-known member
התחברתי מאד לאלבום של הליידי../images/Emo45.gif

יש בו מכלול של כל מיני צדדים מעניינים שגאגא חשפה בשירים החדשים. חלקם נשמעים כמו דברים שהובאו מהניינטיז במהדורה משופרת ועדכנית לימינו . חלקם אפלים ומלוכלכים בסיגנון היותר דיפ של גאגא . מארי דה נייט - אני שמח שהוא פותח את האלבום, כי הוא בין השירים הפחות ממלאים אותי בחשק לרקוד או להשתולל לצליליו, ולכן הוא טוב כפתיחה לאלבום ומשאיר את שאר השירים לעשות את העבודה האמיתית שנשמעת בו
בין השירים האהובים עליי עוד מהשמיעה הראשונה ועד עכשיו אלה הרצועות: 2-3-4-5-6-7-9-14-17
אמריקנו הוא הברקה מדהימה והשיר הכי טוב נראה לי באלבום הזה, הוא פשוט מדהים ביופיו
מאד נהנה להאזין לשירים החדשים, היא עשתה עבודה נפלאה באלבום

chyio

New member
אז אני אצא קצת פלצנית.

האלבום לא משהו בכלל, לא נראה לי שאני אקנה אותו אפילו. אחרי ששמעתי את רוב האלבום השירים ממש עצבנו אותי. עכשיו אני מבינה כמה ג'ודאס ובורן דיס וואי יותר גאגאיים לעומת כל השאר למרות מה שחשבתי עליהם בהתחלה! השיר הכי חביב ששמעתי היה אמריקנו. גם את יו אנד איי אני אוהבת אבל הוא לא ממש חדש.

Nens333

New member
ממש לא פלצנות...!

דווקא בגלל שאת אוהבת אותה, את יודעת ומצליחה לבקר אותה גם בצורה פחות מחמיאה... לדעתי להעריץ (או לאהוב) מישהו זה דווקא לא לפרגן לו על כל מה שהוא עושה כל הזמן, אלא לדעת להגיד את האמת, בלי לפחד, להגיד מה שבאמת מרגישים. אני אולי לא מסכים עם כל מה שרשמת (לדעתי האלבום נחמד), אבל סחטיין על הכנות

עדיין לא קיבלתי את הדיסק

שמעתי רק את השירים שיצאו , החלטתי שאת שאר השירים אשמע רק כאשר יגיע אליי האלבום. ( הזמנה מאמזון ארצות הברית ). JUDAS ו- BORN THIS WAY הם הלהיטים הגדולים מהאלבום הזה כנראה , אבל אני כאמור מחכה לשמוע את האלבום במלואו , ואז תהיה לי תמונה ברורה ומדויקת יותר. אני גם קורא כתבות ומאמרים רבים על האלבום , וברובם הם כותבים ביקורות טובות ומשבחות עליו. יש כמובן גם ביקורות לא אוהדות , וגם את זה צריך לקבל בהבנה. מוזיקה היא עניין של טעם , ולא כולם אוהבים את אותו הדבר. אני מקווה שהאלבום יצליח בגדול , ושהליידי תבוא אלינו בסיבוב ההופעות הבא שלה.
דרך אגב: מישהו מכיר אתר שבודק נתוני מכירות של אלבומי מוזיקה? ראיתי בויקיפדיה שהאלבום הקודם שלה מכר 12 מיליון עותקים. אבל לפעמים אי אפשר לסמוך על ויקיפדיה. ולכן אני מנסה לחפש אתר אחר שבודק את הנתונים.

avivs

New member
בגדול התחושה חיובית.

יש שם לא מעט שירים טובים. היא נשמעת טוב ויש לפניה אפשרויות לשחרר שורת להיטים מנצחת. הבעיה היא שהאלבום נשמע בשלב מסוים כמו אוסף להיטים, וזה מעייף. נראה לי שזה מסוג האלבומים שמתלהבים מהם בהתחלה, אבל די מהר מניחים בצד. אין שם עומקים או מורכבות שצריך זמן בשביל להבין ולעכל. נחמד שיש לה מסרים וכל זה, אבל הדרך שבה היא מביעה אותם היא די ילדותית ופשטנית. אין ממש מה לקרוא בין השורות, ובשירים שאין לה איזשהו מסר המילים עצמן די ילדותיות ובנאליות. היא הייתה צריכה להכניס עוד שירים שקטים, לשבור את רצף הלהיטים והדאנס. גם חלק גדול מהשירים מופק יתר על המידה, עם תחושה שהמפיקים באולפן פשוט לחצו על יותר מדי כפתורים. היא עדיין מעולה והאלבום הזה בגדול כן טוב, אבל במקרה הזה נראה לי שהרצון להיות מספר אחת גרם לה להתרכז יותר בפן ההצלחה במצעדים, ופחות מדי בצדדים אמנותיים ומאתגרים יותר.

Nens333

New member
טוב, אז האלבום הועלה רישמית ליוטיוב!

אגיד את דעתי באופן מאוד כללי, ממש שמיעה ראשונה או שנייה של חלק מהשירים,
לשירים שאהבתי ו
לשירים שפחות אהבתי:
Marry The Night - יש לשיר הזה סוג של קסם, משהו מעורפל כזה... הפיזמון דיי ממכר...! בכללי, מהאהובים עליי ביותר באלבום.
Born This Way - שיר הנושא של האלבום לא מבייש את מעמדו, אבל גם לא עולה מידיי על הציפיות, נחמד פלוס פלוס.
Government Hooker - חמוד ביותר, אפל כמו רוב האלבום. הצד הדירטי של גאגא.
Judas - בשמיעה הראשונה ממש כעסתי על גאגא, היה נשמע ממש טיפשי, אבל עכשיו אין לי ספק שזה אחד החזקים באלבום. ואי אפשר שלא לומר שזה היה נשמע לי ועדיין נשמע כמו הצאצא של באד רומנס ואלחנדרו, ממש שילוב של השניים, אבל לי זה לא מוריד ממנו.
Americano - אויש, כשגאגא עושה מבטאים אני נמס... אבל חוץ מה"גימיק" הזה של מבטא, שיר ממש טוב! פיזמון אדיר!
Hair - כאילו שיר יותר פשוט, ובהחלט נוגע איפה שהוא. לא עלוב ולא מדהים, אבל אם כבר אז יותר בכיוון של מדהים.
Scheibe - עוד מבטא של גאגא! מרגיש לי כמו שיר עם פוטנציאל אדיר, רק... הפיזמון קצת לא ברור לי, לא כל כך מתחבר לשאר השיר, אבל הוא חמוד בפני עצמו. זה לא מונע ממנו להיות גם כן אחד האהובים עליי האלבום.
Bloody Mary - שיואוווווווווווווו!!! עזבו אותי עכשיו! רוצה לשמוע עוד פעם!!! שיר שמראה לנו שכשגאגא רוצה, היא יכולה כל דבר! השיר הזה נשמע לי ממש כמו המצאה של ז'אנר מוזיקלי חדש! אנד איי לייק איט! לא הזכיר לי שום דבר ששמעתי לפני זה! יש מצב שיוכתר אצלי השיר האהוב ביותר באלבום...! פשוט הפצצה של גאגא לתוך פרצוף שלי.
Black Jesus - Amen Fashion - נייס! אולי לא מהחזקים ביותר באלבום, אבל ניסיון יפה של גאגא.
Bad Kids - אני יודע שהרבה אהבו אותו, אני לא התחברתי... אולי יחסינו ישתפרו עם עוד מפגשים אקראיים.
Fashion Of His Love - קצת בילבל אותי השיר הזה. הוא לא כל כך מחזיק את עצמו עד הסוף, וגם נשמע קצת ממוחזר מכמה עשרות שנים אחורה... לא חידש לי כלום.
Highway Unicorn (Way To Love) - מממ... השיר הזה לא ברור לי עדיין, לא שיר שמתעכל אצלי מהר. עד שהוא יתעכל, הוא לא משהו מיוחד.
Heavy Metal Lover - לא שמעתי שם את גאגא, אלא רק את התוכנה ש"משפרת" לה את הקול. וחוץ מזה שלא שומעים את גאגא, שיר לא כיפי בכלל...
Electric Chapel - היה יכול להיות גם יותר טוב, אבל בעיקרון טוב מאוד, כיף לאוזניים.
The Queen - קליט ומעניין! בהתחלה נשמע לי כמו שיר רגיל לגמרי, אבל תודו שיש בו משהו...
You And I - בהחלט הפתיע אותי. כשגאגא שרה אותו לפני יציאת האלבום לא התלהבתי בכלל (אולי בגלל שגרסאות שקטות זה לא הקטע שלי), ועכשיו אני מוקסם ממנו... פשוט יפה יפה יפה!
The Edge Of Glory - לא יודע איך כולם מרגישים את זה, אבל השיר הזה פשוט עושה טוב בנשמה...! אפילו מצאתי את עצמי בטעות מזמזם אותו במטבח, מה שאומר שהוא עשה לי את זה לפני שבכלל הספקתי להבין את זה. בכללי האלבום טוב, לא מוריד מגאגא (חוץ מכמה שירים שלא ברור לי איך נכנסו לשם). הייתי מעדיף אלבום פחות עמוס, ככה שההשקעה תתרכז בכמות שירים קטנה יותר והם ישמעו טוב יותר. קצת עצוב, אבל הייתי אומר שכמה שירים ממש יכולים להימחק מהאלבום... ובניגוד גמור לזה, יש לגאגא כמה להיטים שהשאירו לי סימן עמוק במוח... בקיצור- היה יכול להיות אלבום תמציתי יותר, אבל גאגא בחרה למרוח את אותו נוסח על כמה שירים פחות טובים, מה שקצת גורם לשירים להישמע דיי דומים בחלקם. אני בטוח שלא כולם יסכימו איתי בנושא הדעות על השירים, אבל אני בטוח שכולם יסכימו שגאגא זנחה קצת קצת את הפופ הרגיל, ועברה לפופ רוקיסטי אפל כזה, אמריקאי ישן משהו... שינוי חיובי, אבל היה אפשר להשאיר לנו קצת להיטים פופיים בסגנון טלפון ובאד רומנס לטעמי.

Nens333

New member
מסכימה בדיוק מילה במילה??? ../images/Emo6.gif

בטח יש לך משהו אישי יותר לומר על האלבום...! חווי את דעתך האישית!

Nens333

New member
תיקון לאחר כמה שעות שמיעה...

אז כן, רוב הזמן שהייתי ליד המחשב טימטמתי את מוחי בלופים חוזרים של כמעט כל השירים... והפלא ופלא דעתי השתנת קצת: * מארי ט'ה נייט לא מהאהובים עליי באלבום, אפהשהו באמצע... ועדיין, שיר לא רע בכלל. * אמריקאנו זה חתיכת יהלום באלבום הזה, פשוט יצירה אדירה! מהאהובים ביותר עליי. * גוברמנט הוקר גם לא קיבל אצלי מספיק כבוד בשמיעה הראשונית, אז הנה, הרבה הרבה כבוד לעוד שיר שזכה לתואר "מהאהובים עליי ביותר". ט'ה קווין לא כזההה מדהים, בסך הכל שיר סבבה וזהו. זהו! מקווה שדעתי לא תשתנה שוב בקרוב...! ואם כן אל תדאגו, אני אדאג שלא תפספסו שום מחשבה שעולה לי בראש, אתם תצתרכו לקרוא עוד הרבה הודעות ממני...! מוחעחעחע!!!

Nens333

New member
וכמובן שכחתי * לפני התיקון האחרון...

שמישהו יברר לי אם פרפקטציוניזם זה מחלה נפשית, אני חייב לדעת מה הסיפור שלי

limors2

Active member
אני צריכה לשמוע אותו כמו שצריך ועוד הרבה.

בנתיים ההתרשמות שלי מחצי שמיעה לא הייתה חיובית במיוחד, חיבבתי רק כמה שירים שלא יצאו כסינגלים. אם הוא היה של אמן אחר לא הייתי קונה אותו

LilyKat

New member
אוקיי.. אז...הביקורת המלאה שלי ../images/Emo9.gif

Marry The Night - פתיחה ממש טובה לאלבום לדעתי. הוא לא שיר מדהים או "ענקי", אבל בהחלט שיר טוב, כיף לשמוע אותו
גם המילים דיי מצאו חן בעיניי, שזה עוד פלוס. ציון 8.5 מתוך 10
Born This Way - אוהו, בורן דיס וואי... לדעתי צריך בכלל לקרוא לו בורן דיס גיי
השיר הוא כ"כ המנון גיי, ובכלל המנון לקבלה עצמית. בקשר למוסיקה עצמה, שוב - לא אחד השירים הגדולים של גאגא לדעתי, כיף לשמוע, שיר טוב וכו'. עושה חשק לרקוד
ציון 8 מתוך 10
Government Hooker - אחד השירים שהכי ציפיתי להם באלבום. קשה לי לתאר אותו.. הוא שיר דיי מיוחד, לא דומה לשאר השירים של גאגא, שזה טוב. הוא גם אפל - והצד האפל והכבד של גאגא תמיד עושה לי את זה. אני אוהבת אותו, הוא נשמע לי כמו בלאגן אחד גדול שמתחבר לשיר שמדבר על נושא חשוב ונשמע מדהים. הייתי שמחה אם הוא היה קצת יותר מהיר, הקצב קצת איטי לדעתי. הקולות רקע של הצחוק ממש מוסיפים לשיר מסתורין וצד אפל וקצת מפחיד שכזה. ב30 שניות האחרונות, אם תקשיבו טוב טוב, תשמעו קולות רקע שגאגא עושה, כמו אופרה שכזאת, שממש מוסיפים לצד האפל של השיר. לסיכום - אחד השירים האהובים עליי של גאגא. ציון 9.5 מתוך 10
Judas - ג'ודס ג'ו ד-דאס
אחד השירים הטובים באלבום. אני ממש שמחה שהוא יצא כסינגל, הוא כ"כ קליט, כשהוא יצא לא הפסקתי לשמוע אותו. הוא פשוט שיר כיפי וממכר, יש לו קצב טוב שעושה חשק לרקוד, והקול של גאגא נשמע מצוין
אני גם אוהבת את הרעיון שמאחורי המילים של השיר. הקליפ בכלל היה
בקיצור - הסינגל הכי טוב מהאלבום הזה, לדעתי. ציון 9 מתוך 10
Americano - קצת קשה לי להגדיר אותו
החלק של ה"להלהלהללהה" דיי מצחיק אותי, אני חייבת להודות..בהחלט שיר מוזר, שדיי מתאים לגאגא - היא מוזרה בעצמה
הבתים קצת חלשים לדעתי, מה ששומעים בהם זה בעיקר קצב וחסר לי משהו. החלקים האהובים עליי בשיר הם ה"א- א- א-א,אמריקנו" - הם מלאים כאלה ודיי ממכרים, גורמים לי לרצות לשיר עם גאגא. אני ממש אוהבת את הדרך שבה היא שרה בחלקים האלה
חוץ מהחלקים האלה, השיר דיי בינוני לדעתי.. אני פשוט מרגישה שחסר לי משהו. שיר טוב, אבל לא מהטופ שלי באלבום. אולי דעתי עוד תשתנה, אבל בנתיים ציון 7.5 מתוך 10.
Hair - אני ממש אוהבת את הסקסופון
שיר משמח שכזה, דיי קליט - אבל אחרי כמה שמיעות הוא מתחיל להמאס. הוא קצת עמוס. יש לו קצב טוב, הוא יכול להצליח במועדונים וכאלה
בסך הכל שיר טוב - לא מהטופ שלי באלבום אבל בהחלט טוב. ציון 8 מתוך 10
Scheiße - דיי ציפיתי לשיר הזה, ות'אמת שהוא אכזב אותי. הוא יותר מידי שיר מועדונים לדעתי, נשמע יותר כמו רמיקס מאשר שיר. דאנס הוא לא הסגנון האהוב עליי, אני מעדיפה פופ - והשיר הזה ממש ממש נוטה לדאנסי והרבה פחות פופי. לא מהאהובים עליי, בקיצור. הוא קליט אבל לא אשמע אותו שוב ושוב
ציון 7 מתוך 10.
Bloody Mary - דבר ראשון -
השיר הכי אהוב עליי באלבום! מדהים!!!!
אפל, מסתורי, מלא תוכן, מיוחד, מלא צלילים חדשים שעוד לא שמענו בשירים של גאגא.
פשוט גאוני, אחד השירים הכי טובים של גאגא איי פעם. הוא אפילו דיי עצוב הייתי אומרת, לא פעם אחת מצאתי את עצמי כמעט בוכה בזמן שהקשבתי לו. המילים מדהימות
אהבתי את החיבור לבלאדי מרי. הקולות רקע הגבריים מוסיפים כ"כ הרבה לשיר. כל כלי המיתר
אין לי מילים, בקיצור
אני שומעת בריפיט כל הזמן. ציון 10 מתוך 10.
Black Jesus - Amen Fashion - קצב טוב, אבל קצת מבלבל לדעתי. המלודיה בכלל קצת מבלבלת, הבתים והפזמון לא נשמעים לי קשורים במיוחד
אני אוהבת את הבתים, הם דיי שנות ה-80 וממש קליטים. הפזמון לא עובד לדעתי. בתור שיר שלם, הוא פשוט לא מתחבר לי ביחד. לא שמעתי אותו יותר מידי פעמים, אז אולי דעתי תשתנה, אבל בנתיים - 6.5 מתוך 10.
Bad Kids - בהתחלה לא ממש אהבתי אותו, אבל עכשיו אני חושבת שהוא טוב למידי. הוא לא משהו מיוחד, לא אחד הגדולים של גאגא - אבל בהחלט קליט וכיפי לשמיעה. הפזמון ממכר
ציון 8 מתוך 10.
Fashion of His Love - השיר הזה נשמע לי ממש ממש מוכר
לא בטוחה למה....אולי כי הוא כ"כ שנות ה-80! הוא מאוד פופי וקליט, הקצב שלו טוב - והפזמון פשוט חמוד
לא שמעתי אותו הרבה כי עוד רק קניתי את הגרסה המיוחדת של האלבום - אבל שיר טוב, אחד הטובים באלבום לדעתי פשוט כי הוא כיפי, קליל, טיפשי וחמוד כזה
כמו ה 'Eh Eh' של האלבום הזה. ציון 8 מתוך 10.
Highway Unicorn (Road to Love) - עוד שיר שהוא פשוט.. גיי
אני יכולה לדמיין את גאגא רוכבת על חד קרן במעלה קשת בענן עם השיר הזה ברקע
הבתים קצת חלשים לדעתי, הפזמון ממכר ברמות ופופי לגמרי
שאגיד שנות ה-80 שוב? אני אוהבת את הקול של גאגא בשיר הזה, יש חלק בשיר שהקול שלה נשמע מחוספס וסקסי שכזה
בקיצור - שיר טוב, לא ענקי אבל טוב. ציון 8 מתוך 10.
Heavy Metal Lover - בהתחלה הוא דיי לא מצא חן בעיניי, אבל עם הזמן דיי התאהבתי בו
אחד השירים השונים באלבום. הפזמון שלו תקוע לי בראש
שוב, הבתים קצת משעממים - והפזמון מפציץ. הרבה סינטיסייזרים, קצב טוב, שיר שהוא גם שיר מועדונים וגם שיר פופ. עושה לי מצברוח טוב וחשק לרקוד
אחד הטובים באלבום לדעתי. ציון 8.5 מתוך 10.
Electric Chapel הרשו לי שוב -
. השיר השני הכי אהוב עליי באלבום. שונה מכל מה שגאגא עשתה עד עכשיו, יש לו צליל חדש ואפי שכזה
. הוא משלב רוק (הרבה גיטרות ברקע
), פופ, סול ודאנס. פשוט גאונות לשמה
שיר קצת כבד, וקצת אפל. הסולו גיטרה והקולות שגאגא עושה בזמן הסולו הם פשוט...
. שיר נשמה - בגלל השירה של גאגא בחלקים מסויימים לקראת הסוף. יש בו הכל מהכל! אחד הטובים של גאגא
ממכר!!! ציון 9.5 מתוך 10.
The Queen - עברנו לשנות ה-90
. שיר קליט במיו

למעלה