אז מה יהיה לנו היום?

Moosahka

New member
אבל אחיין שלי איציק אוהד ב"ש

ואני שונא אותו על זה. הזיין הקטן לפעמים נכנס לי בניק ניים

Moosahka

New member
מי שרשום באתר האוהדים שלכם, אז

הכינוי שלו אדום מקום או אדום כל מקום משהו כזה לא זוכר טוב משהו כזה בערך..

Moosahka

New member
אז ככה

בעלים חרא יו"ר שמחרבן עליך שחקנים שיכלו להוביל קבוצה לאליפות עוזבים ושונאים אותך נוער מעאפן, הכל שמה פרוטקציה אחת גדולה בקיצור שכונה.. אבל זה רק חלק קטן בגלל שאני כבר לא אדום.. יש עוד סיבות שהלב נמשך אליהם רק רציתי להוסיף שיש לנו מלך חדש!!! אליייייייניבבב ברדההההההההה הוא שחקן בית שלנו ! שחקן נששששמה

RED OR DEAD BS

New member
חחחחחח טעות בידך

הבעלים יתחלפו, השחקנים יתחלפו אבל הלב נשאר אדום, לכם יש רק דבר אחד, כ-ס-ף !, לשחקנים שלכם אין נשמה, כולם שייכים לקבוצות אחרות, חוץ מקטן ודוידוביץ שחקן בית אחד אין לכם, וכאשר הכסף ייגמר גם השחקנים יחזרו לקבוצות האם שלהם ואז תבינו, שאתם לא שווים כלום !

Moosahka

New member
כמו שאני יודע, זינו יתנחל אצלכם

עוד כמה שנים טובות..

RED OR DEAD BS

New member
כמו שאני יודע, ברדה עוד יחזור

תפנים אתם לא שווים כלום !, בניון הרי לא מחיפה, ברדה, בנאדו, עידן טל, באדיר, זנדברג וחבריהם הזרים. כולם לא מחיפה, מה שאתם שווים זה רק קטן, אבל כמו שז'ינו יעוף, גם שחר יחלוף זמנו וכך יחלוף זמנה של חיפה במהרה בימנו, וד"א, למה קבוצה שכבר לקחה אליפות, דורסת ת'ליגה לא מביאה קהל? כל קבוצה אחרת והיינו רואים כל משחק 10 אלף זה רק מראה לחיפה אין בסיס ואין עתיד. !

RED OR DEAD BS

New member
אחי אני מבטיח לך אם המצב היה הפוך

היית אוהד הפועל ב"ש, וד"א אני לא יודע איך מחליפים קבוצות, הרי לב אדום לא מחליף צבע.

blueman1

New member
לפי דעתי אנחנו מנצחים היום

קודם כל זה משחק בית, ובמשחק בית יש אווירה ואנחנו משחקים יותר טוב כמו המשחק נגד מכבי ת"א ולא לשכוח שבייתר לא קבוצה כזאת שמככבת גם היא משחקת גרוע וזהו אני חושב שאפשר לעשות את זה. ולפי דעתי לא צריך להעיף את אלי כהן כי למרות שהוא כמעט 8 מחזורים איתנו הוא עדיין לא הוכיח את עצמו, הוא קיבל קבוצה מפורקת אל תשכחו ואז הוא החליף כעמט חצי סגל ורק עכשיו שחקנים מתחילים לשחק כולם ביחד כל הסגל. ואני חושב שצריך לתת לו את ההזדמנות עוד כמה משחקים ויהיה יותר טוב אני מקווה.

X יו יו S

New member
אממ

מסכימה איתך בקשר לאלי כהן אבל לא בקשר לניצחון היום כי דווקא בגלל שביתר נראת גרוע הם ינצחו כי כולם בלי יוצא מהכלל יוצאים משברים על חשבונו

רוני 2112

New member
אחי אמר לי עכשיו שהוא רואה את שחקני

ביתר במלון בבאר שבע, אמרתי לו שאם במיקרה קורנפיין יעבור לידו, או שחקן אחר, שיתן לו קטנה בכאילו בלי כוונה, כמו אז עם נימני לשופט, חחחחחחחחחחחחחח

למעלה