אז מה יש לכם להגיד על אנסי שלנו?

אז מה יש לכם להגיד על אנסי שלנו?

האמת אתמול ראיתי את הנאום שלו והזדעזתי . לא הבנתי מה הוא חשב לעצמו שהוא עשה את זה כי לדעתי הוא רק הזיק לעצמו יותר. היה ממש מביש ומשפיל

קיר קמט

New member
הא ובלי קשר

זה מביש ומשפיל שיש לנו נשיא בכלל, שכל התפקיד שלו זה לתת חנינות ולבוא לטקסים - והוא מקבל 46 אלף שקל לחודש (קיבל העלאה החודש, ממש מצדיק אותה) ולא משלם אגורה שחוקה של מס, כי לנשיא המדינה ( אך ורק לנשיא המדינה ) יש פטור ממס...

cobainos

New member
מסכים איתך

אבל אם משאירים את המוסד הדבילי הזה אז אפשר למנות אותך לנשיא. אתה לא תטריד אף אחת. אולי את אחד היועצים שלך.

cobainos

New member
גועל נפש

מגעיל כמעט כמו הקפה שהאפסנאים שותים שקרוי על שמו. ועכשיו ברצינות, לא ראיתי את הנאום..רק שמעתי. זה עכשיו מאבק של חייו והוא מתנהג כמו חיה במצוד..אין מה לעשות. שיתפטר.

אתם צבועים ומגעילים, ואני אסביר.

אם הייתם לומדים קצת משפטים, הייתם מבינים שהחוק להטרדה מינית שנחקק בעשור הקודם במדינת ישראל הוא החוק היחיד להטרדה מינית שמפורש בצורתו המיוחדת רק בישראל, בשאר המדינות הנאורות החוק לא מפורש כפי שהוא מפורש בישראל שכל דבר קטן, מבט והרגשה של ה'נפגעת' יוביל להטרדה מינית, מילה כנגד מילה היוצרות תלונות שווא וסחבת במשטרת ישראל ומערכות הצדק החלודות. אני מכיר נשים ושמעתי סיפורים על נשים שהשתמשו בזכות השקרית שעומדת כנגד לחוק להטרדה מינית כדי לפגוע ביריב עסקי, פוליטי או סתם מסיבת זדון שהתלוננו ואי אפשר היה להוכיח אחרת. באשר למשה קצב. אני לא קובע כי הוא הבנאדם זכאי או אשם, את זה בית המשפט יעשה ואני מקווה שיעשה בתום לב ורגישות רבה. על מה שרציתי לדבר זה, משה קצב נשפט ע"י התקשורת והציבור במשך שישה חודשים, במשך שישה חודשים ברחבי ישראל מליצים על הנשיא כאנס וכהנה וכהנה, אפילו בשולחן הממשלה של רוסיה המושחתת צחקו על זה. היה קשה למנוע את ביזוי מוסד הנשיאות ולהוציא צו איסור פרסום? לא רצו להוציא! לפני 6 שנים כאב לתקשורת שמשתפת פעולה בצורה מסוכנת עם המשטרה, כאב להם שקצב נבחר ולא פרס, זה היה הפסד פוליטי עצום (ראה הצטרפות שלי יחימציצוביץ' לעבודה) אני מאמין שהיו דברים מעולם בין קצב לפחות לחלק מהנשים... א' ב' ג' ד' ז' ... אומרים שהנשים האלה חיות בהשפלה.. איזו השפלה ?! מישהו מהציבור חוץ מאשר הנוגעים בפרשה יודעים את שמן ? לא. התקשורת שאמורה להיות כלי דמוקרטי עבור האזרחים, ובמיוחד עבור האזרח מס' 1 שאמור לשקף במידה מסוימת את הציבור הרחב התקשורת אמורה להגן ולהוביל חשיפה מירבית, שופטת את נשיא מדינתנו, בלי שמיעת גרסתו, שופכת את דמו בלי לקבוע ראיות ולדעת עובדות, בלי לתת לנשיא, לנ ש י א , לתת את עדותו ולתת לו זכות להגן על עצמו. עכשיו עוד דבר, תחשבו על זה ככה, נגיד ואתם, וניקח לדוג' אותך גיסיטו אחי, כי נראה לי שאתה תגיב לי על ההודעה. נגיד שמחר אתה מנכ"ל מצליח של חברה גדולה בישראל. והפקידה\רל"שית שלך מתלוננת במשטרה נגדך על הטרדה מינית, מן הראוי כי תעזוב את עבודתך למרות שהינך בטוח בחפותך? לא! עליך לנהל את המאבק המתבקש מתוך הכס, ולא להכנע לסחטנות, הכפשה וניסיון הפגיעה האישית. כך רוצה הנשיא, במידה והמערכת המושחתת לרוב (משולש הפרקליטות\משטרה\תקשורת) יחליטו וכך יהיה להגיש כתב אישום נגד הנשיא, אז הוא יתפטר. הוא אמר זאת, מה אתם רוצים ממנו? כשכתב מלוקק שמאלן חסר גבולות כמו גדי סוקניק מתנפל עליו, על נשיא מדינת ישראל במשכנו ומפריע לנאומו, מה ציפיתם ? במדינה מתוקנת הכתב היה מוצא בכוח פיסי סביר החוצה, אבל לא אצלנו כשכל פלוץ וסליחה על הביטוי קופץ לאוויר וזורק מה שבא לו. במיוחד אם שמו לו מיקרופון בפה, ועל המיקרופון יש את סמל הערוץ הביזיוני שמאלני רקוב. משה קצב עלה עם נאום ארוך הרבה יותר ממה שתוכנן, הוא שינה את נאומו וקרא רק חלק מהנק' שהוא הכתיב לעצמו, הוא נאם את רוב נאומו מהלב, ראו את זה, סימני הגוף והפנים, בנאדם יכול לשחק, אבל לא יכול לשחק 50 דק' כשחצי שנה של טרור וסיוט עומדים מאחוריו, כשמשפחתו וחבריו לידו, וכשכל מדינת ישראל מסתכלת לו בעיניים. אני יודע שאני לא היחיד שהשתכנעתי ויש רבים שאפילו רוצים לצאת לכיכר להפגין. עוד נק'. אתם יודעים ששום אחת מא' וחברותיה לא התלוננו נגד משה קצב. עד היום לא הוגשה שום תלונה על הטרדה מינית ! המשטרה זימנה וחיפשה בנרות את כל הנשים שעבדו עם קצב כדי לבסס נגדו כתב אישום, ממתי המשטרה תקבע להפיל תיק על מישהו שלא התלוננו דרכיו, לא אלה דרכי הדמוקרטיה. חשבו שמחר יביאו נגדכם עדים על זריקת זבל ברחוב על המדרכה ואף אחד אפילו לא התלונן עליכם, המשטרה פשוט מסמנת לה. דבר זה היה קיים במשטרים אפלים שקצו מהעולם. ראה המשטר הנאצי, קומיניסטי ועוד. תתביישו לכם אזרחי ישראל. הלוואי ומשה קצב יצא זכאי, ואז אני מקווה שבתי הדין במדינה יעשו צדק עם המכפישות ותלונות השווא אני מקווה שיכניסו למאסר ארוך על הכפשה ושפיכת דם חסרת תקדים כלפי נשיא מדינת ישראל, אני מקווה שכל אותן נשים יכנסו למאסר וילמדו לקח. המדינה הזאת הולכת לאבדון, הממשלה מושחתת ורקובה, שמאלמרד העסקן מוביל אותנו לאבדון, פרץ לפי המשתמע מועדת וינוגרד בחר לצאת למלחמה ולא לפי המלצות הצבא לבצע מס' פעולות פחות מלחמתיות. פרץ! פרץ הוביל עשרות הרוגים והכל מתועד, הצבא לא רצה מלחמה בהתחלה. חלוץ לעומת זאת, כשהתחילה המלחמה, ניהל את המלחמה בחוסר אחריות חסר תקדים. צריך להחליף את ראשי המשטרה, הכל שם רקוב מהיסוד. והמדינה הזאת פועלת בסדר משונה, המערכת השופטת הפכה להיות גם המחוקקת והמבצעת. ברגע שאהרון ברק קבע ש'הכל שפיט' בג"צ מסכן יהודיםו מתערב בכל החלטה אי אפשר לנהל ככה מדינה מתוקנת.

אתם צבועים ומגעילים, ואני אסביר.

אם הייתם לומדים קצת משפטים, הייתם מבינים שהחוק להטרדה מינית שנחקק בעשור הקודם במדינת ישראל הוא החוק היחיד להטרדה מינית שמפורש בצורתו המיוחדת רק בישראל, בשאר המדינות הנאורות החוק לא מפורש כפי שהוא מפורש בישראל שכל דבר קטן, מבט והרגשה של ה'נפגעת' יוביל להטרדה מינית, מילה כנגד מילה היוצרות תלונות שווא וסחבת במשטרת ישראל ומערכות הצדק החלודות. אני מכיר נשים ושמעתי סיפורים על נשים שהשתמשו בזכות השקרית שעומדת כנגד לחוק להטרדה מינית כדי לפגוע ביריב עסקי, פוליטי או סתם מסיבת זדון שהתלוננו ואי אפשר היה להוכיח אחרת. באשר למשה קצב. אני לא קובע כי הוא הבנאדם זכאי או אשם, את זה בית המשפט יעשה ואני מקווה שיעשה בתום לב ורגישות רבה. על מה שרציתי לדבר זה, משה קצב נשפט ע"י התקשורת והציבור במשך שישה חודשים, במשך שישה חודשים ברחבי ישראל מליצים על הנשיא כאנס וכהנה וכהנה, אפילו בשולחן הממשלה של רוסיה המושחתת צחקו על זה. היה קשה למנוע את ביזוי מוסד הנשיאות ולהוציא צו איסור פרסום? לא רצו להוציא! לפני 6 שנים כאב לתקשורת שמשתפת פעולה בצורה מסוכנת עם המשטרה, כאב להם שקצב נבחר ולא פרס, זה היה הפסד פוליטי עצום (ראה הצטרפות שלי יחימציצוביץ' לעבודה) אני מאמין שהיו דברים מעולם בין קצב לפחות לחלק מהנשים... א' ב' ג' ד' ז' ... אומרים שהנשים האלה חיות בהשפלה.. איזו השפלה ?! מישהו מהציבור חוץ מאשר הנוגעים בפרשה יודעים את שמן ? לא. התקשורת שאמורה להיות כלי דמוקרטי עבור האזרחים, ובמיוחד עבור האזרח מס' 1 שאמור לשקף במידה מסוימת את הציבור הרחב התקשורת אמורה להגן ולהוביל חשיפה מירבית, שופטת את נשיא מדינתנו, בלי שמיעת גרסתו, שופכת את דמו בלי לקבוע ראיות ולדעת עובדות, בלי לתת לנשיא, לנ ש י א , לתת את עדותו ולתת לו זכות להגן על עצמו. עכשיו עוד דבר, תחשבו על זה ככה, נגיד ואתם, וניקח לדוג' אותך גיסיטו אחי, כי נראה לי שאתה תגיב לי על ההודעה. נגיד שמחר אתה מנכ"ל מצליח של חברה גדולה בישראל. והפקידה\רל"שית שלך מתלוננת במשטרה נגדך על הטרדה מינית, מן הראוי כי תעזוב את עבודתך למרות שהינך בטוח בחפותך? לא! עליך לנהל את המאבק המתבקש מתוך הכס, ולא להכנע לסחטנות, הכפשה וניסיון הפגיעה האישית. כך רוצה הנשיא, במידה והמערכת המושחתת לרוב (משולש הפרקליטות\משטרה\תקשורת) יחליטו וכך יהיה להגיש כתב אישום נגד הנשיא, אז הוא יתפטר. הוא אמר זאת, מה אתם רוצים ממנו? כשכתב מלוקק שמאלן חסר גבולות כמו גדי סוקניק מתנפל עליו, על נשיא מדינת ישראל במשכנו ומפריע לנאומו, מה ציפיתם ? במדינה מתוקנת הכתב היה מוצא בכוח פיסי סביר החוצה, אבל לא אצלנו כשכל פלוץ וסליחה על הביטוי קופץ לאוויר וזורק מה שבא לו. במיוחד אם שמו לו מיקרופון בפה, ועל המיקרופון יש את סמל הערוץ הביזיוני שמאלני רקוב. משה קצב עלה עם נאום ארוך הרבה יותר ממה שתוכנן, הוא שינה את נאומו וקרא רק חלק מהנק' שהוא הכתיב לעצמו, הוא נאם את רוב נאומו מהלב, ראו את זה, סימני הגוף והפנים, בנאדם יכול לשחק, אבל לא יכול לשחק 50 דק' כשחצי שנה של טרור וסיוט עומדים מאחוריו, כשמשפחתו וחבריו לידו, וכשכל מדינת ישראל מסתכלת לו בעיניים. אני יודע שאני לא היחיד שהשתכנעתי ויש רבים שאפילו רוצים לצאת לכיכר להפגין. עוד נק'. אתם יודעים ששום אחת מא' וחברותיה לא התלוננו נגד משה קצב. עד היום לא הוגשה שום תלונה על הטרדה מינית ! המשטרה זימנה וחיפשה בנרות את כל הנשים שעבדו עם קצב כדי לבסס נגדו כתב אישום, ממתי המשטרה תקבע להפיל תיק על מישהו שלא התלוננו דרכיו, לא אלה דרכי הדמוקרטיה. חשבו שמחר יביאו נגדכם עדים על זריקת זבל ברחוב על המדרכה ואף אחד אפילו לא התלונן עליכם, המשטרה פשוט מסמנת לה. דבר זה היה קיים במשטרים אפלים שקצו מהעולם. ראה המשטר הנאצי, קומיניסטי ועוד. תתביישו לכם אזרחי ישראל. הלוואי ומשה קצב יצא זכאי, ואז אני מקווה שבתי הדין במדינה יעשו צדק עם המכפישות ותלונות השווא אני מקווה שיכניסו למאסר ארוך על הכפשה ושפיכת דם חסרת תקדים כלפי נשיא מדינת ישראל, אני מקווה שכל אותן נשים יכנסו למאסר וילמדו לקח. המדינה הזאת הולכת לאבדון, הממשלה מושחתת ורקובה, שמאלמרד העסקן מוביל אותנו לאבדון, פרץ לפי המשתמע מועדת וינוגרד בחר לצאת למלחמה ולא לפי המלצות הצבא לבצע מס' פעולות פחות מלחמתיות. פרץ! פרץ הוביל עשרות הרוגים והכל מתועד, הצבא לא רצה מלחמה בהתחלה. חלוץ לעומת זאת, כשהתחילה המלחמה, ניהל את המלחמה בחוסר אחריות חסר תקדים. צריך להחליף את ראשי המשטרה, הכל שם רקוב מהיסוד. והמדינה הזאת פועלת בסדר משונה, המערכת השופטת הפכה להיות גם המחוקקת והמבצעת. ברגע שאהרון ברק קבע ש'הכל שפיט' בג"צ מסכן יהודיםו מתערב בכל החלטה אי אפשר לנהל ככה מדינה מתוקנת.

עוד משו...

קצב לא רק שחשף את השקרים, את התרמית, את המשטר האפל שפועל בחסות ה'דמוקרטיה'. משפט דרייפוס זה תיאור קטן לעומת הפצצה שעומדת ליפול פה, הלוואי ובכל מסכת העדויות יפתחו הרבה חורים אפלים. ותגידו לי? נראה לעניין שהמשטרה מזמנת עדים כדי לבסס חקירה וכתב אישום ?! נראה לעניין שהמשטרה מזמנת אישה חרדית תמימה נשואה עם 3 ילדים, שעבדה עם משה קצב בהרמוניה ומנסה להוציא ממנה דברים מכפישים על קצב, ולאחר שלא צולחים החוקרים המזוויעים של המשטרה, אז הם פונים אליה ואומרים לה "אנחנו נשב ונעקוב עלייך, ניכנס לך לתחתונים" בושה, בושה למשטרה, שזה מתחיל בפשע, במגוון ברציחות, באמון הציבור, בכדורגל ועד למעלה העם, נשיא המדינה. המשטרה צריכה להתבייש וראשיה צריכים לשים את המפתחות. המדינה הזאת בדרך לאבדון .... גוג ומגוג.

cobainos

New member
מה שאמרת על המדינה ועל המשטרה נכון

וכמו שאמרת בית המשפט יקבע אם קצב אשם או לא. אבל הוא מואשם באונס ולא בהטרדה מינית וזה שונה לגמרי.

נכון, אבל בבית המשפט יופיעו טיעונים

ברורים ויעלו המון סימני שאלה כלפי א' וחברותיה. אונס בשונה מהטרדה מינית נעשה בכוח ושימוש באלימות פיסית ונפשית. מדוע כאשר לכאורה נאנסה א', לא זעקה, צעקה, וכו'? מדוע המשיכה להרעיף על אונסה שבחים, פתקי חיבה, ומזל טובים ביום ההולדת, דברים שמעבר ליחסי חיבה בין עובד מעביד, אלא גובלים ביחסי ידידות אהבת נפש והוקרה ? ממתי אנחנו מוקירים את הבנאדם שאנס אותנו ? בושה וחרפה לשקרים! וגם אם נאנסה, מדוע עד היום זמן כתיבת טקסט זה, לא הוגשה שום תלונה במשטרה על אונס נגד משה קצב ! על זה אני מדבר, המשטרה מושחתת מהיסוד, מישהו שילם הרבה כסף כדי להוריד את משה קצב מכס הנשיאות. יכול להיות תקשורת, יכול להיות גורמים פליליים שמעורבבים במשטרה ולא שמחו לראות את קצב יושב שם(הרי הוא החונן הראשי של מדינת ישראל), אולי זה יריבים פליליים של משפ' אברג'יל, אולי אולי, את זה צריך לחקור, וטוב אחת כמה וכמה שועדה שתקבע כי חברת חקירות מקצועית פרטית תעסוק בחקר העניין ולא משטרת ישראל שעשויה להיות חלק מהפשע.

קיר קמט

New member
אתה מדבר על שקרים

מאיפה בדיוק לך ברורות העובדות כביכול?!?! למה לעזאזל שיוציאו צו איסור פרסום על משהו שכל הציבור צריך לדעת?! אתה פשוט מקשקש בלי גבולות על "תקשורת שמאלנית" (איך זה קשור למוסד שהוא ממלכתי ביסודו כמו נשיא המדינה רק אתה יודע.) ולא חושב שאם האשימו אותו מספר אנשים, סימן שיש דברים בגו - ניחא על אחת אתה יכול להגיד שהיא סתם מכפישה, אבל קבוצה של מתלוננות בנושאים שונים ומשונים? כן, הכל הכפשות. כולם רקמו מזימה כי יש להם משהו נגד יוצאי קרית מלאכי.

cobainos

New member
../images/Emo45.gifבכוונה לא הגבתי על הקטע

שהוא מכניס שמאלנים לכל שטות כמו איזה בעל בסטה בשוק הכרמל יניב אתה יודע את דעתי על העניין...תפסיק לקשקש.

דוגמא קטנה, פיצפונת לתקשורת השמאלני

כנס לכתבה הבאה בוואלה, קבל קישור. http://news.walla.co.il/?w=//1047755 ותקרא את הכתבה אם תרצה, אבל לא העניין, בצד העמוד יש סקר. סתכל על השאלה של הסקר שהיא מקובלת, סתכל על שלושת התשובות! סתכלו כולם על שלושת התשובות! ב י ז י ו ן ! תקשורת רפוית שכל שמאלנית חסרת חוט שדרה ! סתכלו על כל התגובות בעמוד שזועקות מדוע אין תשובה שהם ירצו לשים כגון, כל הכבוד, צעד ראוי וכו' וכו' רק תשובות שליליות שנראו ע"פ הכתב ועורכי וואלה כהוגנים כלפיהם !@ בושה. אין דמוקרטיה אין חיים.

cobainos

New member
נונסנס

מה הקשר בין תחושת בטחון אישית לתקשורת שמאלנית? ומה הקשר בין הכתבה לתקשורת שמאלנית? כמו שגילעד אמר ושאל: הנשיאות זה סתם תפקיד ממלכתי וטיפשי ולא פוליטי. למה שהתקשורת תתנכל לנשיא? וגם אם כן- אין קשר לשמאל או ימין. בקיצור תפסיק לדבר כמו איזה בסטיונר מהשוק. כמו שבתקופת שלטון הליכוד כשיש פיגוע הם צועקים "הכל בגלל שולמית אלוני". אתה נשמע פתטי. (יא פטט!)

נכנסת קצת באיחור חביבי.

הסקר שנמצא שם כנראה לא קשור לכתבה אלא זה סקר מהיום. הסקר ש"שכב" שם לפני כמה ימים היה כזה.. לפי זכרוני מה דעתך על נאום משה קצב והתשובות להלן: חוצפה צריך להתפטר גועל נפש לא הייתה תשובה אחת לאנשים התומכים בו או בדבריו ! על זה אני מדבר !!! ועל זה הייתה התרעומת בתגובות הכתבה ! גם מלכת אנגליה זה תפקיד טיפשי ויותר טיפשי מהנשיא שלפחות נותן חנינות, נותן ייצוג בכנסים ואירועים ממלכתיים שלא צריך לסחוב את רה"מ שעסוק(עלק..) בתפקוד המדינה.. אז טוב שיש תפקיד ייצוגי כזה.. הנשיא הולך למשפחות שכולות, מביע ממלכתיות שחסרה קצת בעם הזה וטוב שיש תפקיד אחד כזה, אני אישית חושב שהיו צריכים להוריד את השכר של זה מ45 ל30 וככה גם את חברי הכנסת.. אבל זה נושא אחר. אבל התפקיד צריך להשאר במתכונתו הנוכחית... למה שהתקשורת תתנכל לנשיא? יש הרבה אפשרויות, אני לא רוצה להיות 'חכם בלילה' ולזרוק השערות, צריך לחקור את זה ע"י ועדת חקירה שמורכבת מאנשים מבחוץ, פרופ' ואנשים שלא קרובים לגועלי האומה. יש קשר בין שמאל לימין כי הנשיא ב10-20 שנה האחרונות נבחר בהצבעה טיפשית בכנסת בין ימין לשמאל למה אתה חושב שפרס לא נבחר !? הוא הכי ראוי, אבל לא היה רוב לשמאל. אז בטח שזה קשור. ומה קשור בסטיונר מהשוק ? למה אתה עכשיו מבלבל נושאים ועושה פה דמוגוגיה ? ומה רע בבסטיונר מהשוק? שווי אחוז ההצבעה שלו שווה לאחוז ההצבעה שלך.. אף אחד לא צועק הכל בגלל שולמית אלוני. אבל צועקים למה זהבה גלאון ימ"ש, מדברת בעד הפלסטינים ונגד פשעי מדינת ישראל, וכשיש פיגוע או יש פשעים נגד האנושות שמבוצעים נגד יהודים היא שותקת? איסמעיל הניה מ*יין אותה? היא מוצ*ת לחלאת הכנסת עזמי בשארה? היא מקבלת כסף מהפלסטינים? זורם לה דם מוסלמי בעורקים ? מה מה מה מה הסיבה שבנאדם שמח בנפילת עמו? מה הסיבה שהתקשורת מעלה לשידור, ערביי ישראל, פלסטינים, ראשי הטרור, וראשי השמאל המגנים על הפלסטנים תמיד? מה הסיבה? תחשוב לבד, הכל מכור ובגלל זה אין סיבה לראות טלויזיה ובייחוד ערוץ 2, כן כן, אותו ערוץ 2 חחחח

cobainos

New member
כמה שטויות..אלוהים ישמור

הקשר לבסטיונר מהשוק זה שאתה מדבר כמו איזה בן אדם מהרחוב בלי השכלה מינימלית שזורק שטויות בלי קשר למציאות. אתה חי בסרט ואין לי כח להתווכח איתך. לא יניב, אני ממש לא חושב שאתה צודק אתה פשוט תמשיך לחפור לי כאן ואני עייף אין לי סבלנות כבר לקרא את המגילות רצופות הקללות והשטויות חסרות הבסיס שלך. חבל על החברות שלנו
לך לישון.

כרגיל השמאלנים תוקפים את האדם

ולא את הרעיון שעומד מאחוריו ! ואל תתן דוג' שאני תקפתי גם אנשים כמו גלאון ובשארה.. כי הם הרעיון בעצם קיומם חח קיצר אני צודק ולא נתווכח על כך ... דרך אגב, מצאתם מערה בדרך לאילת להסתתר בה בסביבות תחילת אפריל ? אם לא מצאתם, אז כדאי, ותתחילו לאגור מים ומזון לכמה שבועות אני מדבר על היהודים שביננו ...

בקשר להתערבות הבוטה של מזוז בנבצרות

תגובה שהובאה ע"י שמשקפת את רוב האוכלוסיה כלפי הצעד החסר תקדים של מני מזוז שמנסה למלוך על ישראל ורמיסת הדמוקרטיה שהוא כמשפטן הבכיר במדינה מייצג. בושה. תקראו ותהנו. תמוה מאוד שהיועץ המשפטי לממשלה רודף את הנשיא עד כדי כך שאפילו מהלכים חוקיים ביותר הננקטים ע"י הנשיא כמו כל אזרח בישראל במתרה לשמור על כבודו ולנסות להוכיח את חפותו, נרמסים ע"י מזוז!!! מה כ"כ מפריע למזוז שאושרה הנבצרות? האם זה בניגוד לחוק? האם זה לא כשר? למה הוא בכלל מתערב בזה?! אין שום ספק שיש מאפיה אליטיסטית שמאסה בנשיא קצב והחליטה בכל דרך להעיף אותו ממשכן נשיאי ישראל ולהכניס לשם את נציגה, פרס!!! ברור עכשיו יותר מתמיד שקצב זכאי וכל הסיפור הוא בדיה ועלילת דם!!! רדיפתו הלא מוצדקת בעליל של מזוז כנד קצב היא מחליאה!!! יש לפתוח בחקירה פלילית נגד מזוז, מדוע הוא מתערב במהלכים חוקיים וחוקתיים לחלוטין של הכנסת ושל הנשיא!!!

cobainos

New member
בלה בלה בלה...

כרגיל שטויות בגרוש בלבוש יפה... כמובן, רודפים את הנשיא וכולם שמאלנים מושחתים ומניאקים. סבבה? אולי השחיתות והאינטרסים היא אצל חברי הכנסת (וידוע שאחוז המושחתים ביניהם גדול בהרבה מאשר בפרקליטות) ולא אצל מזוז? אף אחד לא רודף את הנשיא ואם הוא עשה את הטעויות שלו שישלם עליהן. שיתפטר כמו שחיים רמון יתפטר כשהאשימו אותו...למה שנשיא נבצר (משמע לא מתפקד) ימשיך לעלות כ"כ הרבה כסף למדינה? צא מהסרט הדבילי שלך ותפסיק לחפור עם שטוית ותפסיק לפרש חוסר רצון של אנשים להתווכח איתך (כי אתה עקשן ופולט שטויות בכל מה שקשור לדברים האלה) כהסכמה. כי אתה צודק בערך כמו בערך כמו שאני אוהד בית"ר מהיציע המזרחי (ואל תתחכם עכשיו, אני עייף)

איך אתה מעז לפתוח את תיבת פנדורה

ששמה חיים רמון ?! זה שפל המדרגה הגדול ביותר שמערכת המשפט הישראלית שאמורה לשפוט בין היתר ע"פ החוק העברי ירדה בשנים האחרונות, כל עבודת שופטי ישראל ירדה לטימיון בהכרעת הדין הבזויה הזאת חסרת הצדק ומלאת ריקבון וסירחון מן היסוד. אני מקווה שהערעור יתקבל והכרעת הדין הראשונה תיזכר לדראון עולם ! בושה וכלימה. היום דיברתי עם כמה בנות.. ותראה את התקדים החמור שנוצר בחוק. מחר אני מנשק מישהי (והרי כולנו יודעים שנשיקה צרפתית לא תעשה בכוח כי אי אפשר לדחוף לשון בכוח.. יש שיניים שפתיים ראש אחורה וכו' וכו' תנועות אינסטקטיביות של הגוף, תנועות לא רציונליות) ונגיד אותה מישהי מחרתיים רבה איתי ומעלילה עליי הכשפת שווא שכביכול נישקתי אותה בניגוד לרצונה והחדרתי את לשוני לפיה, תאר לך גם שהאישה הזאת לאורך כל החקירות תדבוק באותה גרסה ותהיה אישה מהימנה עם עדי אופי רבים, וגם נחונה בכושר משחק מצוין. אז הופ, אני הורשעתי במעשה מגונה, אלו הם השטויות שהיום בית משפט השלום הוציא לפועל. בושה.. בכלל כל הפסקי דין האחרונים של בתי המשפט שערורייתים.. גוג ומגוג מישהו אמר ? היכונו. תוהו ובוהו, זה מה שהולך בארצנו בזמן האחרון, בכל התחומים, אם ברציחות וכלה במזג האוויר, אם במושחתים ובפשעים של מנהיגנו וכלה בפשוטי העם שרוצחים אונסים ושופכים אקונומיקה על קשישים.. הכל מדרדר, ונשמט מתחת לכפות רגלינו. מה שאני בא להגיד, שהיה אפשר להאשים את רמון בנוהל דין משמעתי ולהעביר אותו מתפקידו לאחר בירור בתוך הרשות המחוקקת, אך להביא דבר זה לדין פלילי ולהעמיד אדם שלא חטא ולא במאומה וסה"כ במקרה הכי לא נכון קרא לא נכון את צעדיה של האישה מנגד, ולא כי פגע בה פיסית או נפשית ולא הותיר כל צלקת נפשית רגשית, סה"כ נשיקה חביבי... בושה. אני לא אהבתי את חיים רמון כפוליטיקאי ואני לא אוהב את דרכו היום, אבל מה שעשו לו זה פשוט זובור פוליטי ציבורי. כנראה זה העונש לכל תומכי גירוש היהודים מאדמתם.... אלוהים רואה הכל ... אריק שוכב צמח ואלוהים לא משחרר את נשמתו אל העולם הבא אולמרט סובל ברה"מ... חקירות חקירות ואי אמון בעם חלוץ אין על מה לדבר.. הפיטורים אמרו הכל .. כל קברניטי ההתנתקות הולכים פייפן... מזכיר לכם עוד תהליך ? אוסלו ? נק' למחשבתכם. גיסיטו אני מצפה לתגובה רצינית ולא כמו מקודם..!

למעלה