אתם צבועים ומגעילים, ואני אסביר.
אם הייתם לומדים קצת משפטים, הייתם מבינים שהחוק להטרדה מינית שנחקק בעשור הקודם במדינת ישראל הוא החוק היחיד להטרדה מינית שמפורש בצורתו המיוחדת רק בישראל, בשאר המדינות הנאורות החוק לא מפורש כפי שהוא מפורש בישראל שכל דבר קטן, מבט והרגשה של ה'נפגעת' יוביל להטרדה מינית, מילה כנגד מילה היוצרות תלונות שווא וסחבת במשטרת ישראל ומערכות הצדק החלודות. אני מכיר נשים ושמעתי סיפורים על נשים שהשתמשו בזכות השקרית שעומדת כנגד לחוק להטרדה מינית כדי לפגוע ביריב עסקי, פוליטי או סתם מסיבת זדון שהתלוננו ואי אפשר היה להוכיח אחרת. באשר למשה קצב. אני לא קובע כי הוא הבנאדם זכאי או אשם, את זה בית המשפט יעשה ואני מקווה שיעשה בתום לב ורגישות רבה. על מה שרציתי לדבר זה, משה קצב נשפט ע"י התקשורת והציבור במשך שישה חודשים, במשך שישה חודשים ברחבי ישראל מליצים על הנשיא כאנס וכהנה וכהנה, אפילו בשולחן הממשלה של רוסיה המושחתת צחקו על זה. היה קשה למנוע את ביזוי מוסד הנשיאות ולהוציא צו איסור פרסום? לא רצו להוציא! לפני 6 שנים כאב לתקשורת שמשתפת פעולה בצורה מסוכנת עם המשטרה, כאב להם שקצב נבחר ולא פרס, זה היה הפסד פוליטי עצום (ראה הצטרפות שלי יחימציצוביץ' לעבודה) אני מאמין שהיו דברים מעולם בין קצב לפחות לחלק מהנשים... א' ב' ג' ד' ז' ... אומרים שהנשים האלה חיות בהשפלה.. איזו השפלה ?! מישהו מהציבור חוץ מאשר הנוגעים בפרשה יודעים את שמן ? לא. התקשורת שאמורה להיות כלי דמוקרטי עבור האזרחים, ובמיוחד עבור האזרח מס' 1 שאמור לשקף במידה מסוימת את הציבור הרחב התקשורת אמורה להגן ולהוביל חשיפה מירבית, שופטת את נשיא מדינתנו, בלי שמיעת גרסתו, שופכת את דמו בלי לקבוע ראיות ולדעת עובדות, בלי לתת לנשיא, לנ ש י א , לתת את עדותו ולתת לו זכות להגן על עצמו. עכשיו עוד דבר, תחשבו על זה ככה, נגיד ואתם, וניקח לדוג' אותך גיסיטו אחי, כי נראה לי שאתה תגיב לי על ההודעה. נגיד שמחר אתה מנכ"ל מצליח של חברה גדולה בישראל. והפקידה\רל"שית שלך מתלוננת במשטרה נגדך על הטרדה מינית, מן הראוי כי תעזוב את עבודתך למרות שהינך בטוח בחפותך? לא! עליך לנהל את המאבק המתבקש מתוך הכס, ולא להכנע לסחטנות, הכפשה וניסיון הפגיעה האישית. כך רוצה הנשיא, במידה והמערכת המושחתת לרוב (משולש הפרקליטות\משטרה\תקשורת) יחליטו וכך יהיה להגיש כתב אישום נגד הנשיא, אז הוא יתפטר. הוא אמר זאת, מה אתם רוצים ממנו? כשכתב מלוקק שמאלן חסר גבולות כמו גדי סוקניק מתנפל עליו, על נשיא מדינת ישראל במשכנו ומפריע לנאומו, מה ציפיתם ? במדינה מתוקנת הכתב היה מוצא בכוח פיסי סביר החוצה, אבל לא אצלנו כשכל פלוץ וסליחה על הביטוי קופץ לאוויר וזורק מה שבא לו. במיוחד אם שמו לו מיקרופון בפה, ועל המיקרופון יש את סמל הערוץ הביזיוני שמאלני רקוב. משה קצב עלה עם נאום ארוך הרבה יותר ממה שתוכנן, הוא שינה את נאומו וקרא רק חלק מהנק' שהוא הכתיב לעצמו, הוא נאם את רוב נאומו מהלב, ראו את זה, סימני הגוף והפנים, בנאדם יכול לשחק, אבל לא יכול לשחק 50 דק' כשחצי שנה של טרור וסיוט עומדים מאחוריו, כשמשפחתו וחבריו לידו, וכשכל מדינת ישראל מסתכלת לו בעיניים. אני יודע שאני לא היחיד שהשתכנעתי ויש רבים שאפילו רוצים לצאת לכיכר להפגין. עוד נק'. אתם יודעים ששום אחת מא' וחברותיה לא התלוננו נגד משה קצב. עד היום לא הוגשה שום תלונה על הטרדה מינית ! המשטרה זימנה וחיפשה בנרות את כל הנשים שעבדו עם קצב כדי לבסס נגדו כתב אישום, ממתי המשטרה תקבע להפיל תיק על מישהו שלא התלוננו דרכיו, לא אלה דרכי הדמוקרטיה. חשבו שמחר יביאו נגדכם עדים על זריקת זבל ברחוב על המדרכה ואף אחד אפילו לא התלונן עליכם, המשטרה פשוט מסמנת לה. דבר זה היה קיים במשטרים אפלים שקצו מהעולם. ראה המשטר הנאצי, קומיניסטי ועוד. תתביישו לכם אזרחי ישראל. הלוואי ומשה קצב יצא זכאי, ואז אני מקווה שבתי הדין במדינה יעשו צדק עם המכפישות ותלונות השווא אני מקווה שיכניסו למאסר ארוך על הכפשה ושפיכת דם חסרת תקדים כלפי נשיא מדינת ישראל, אני מקווה שכל אותן נשים יכנסו למאסר וילמדו לקח. המדינה הזאת הולכת לאבדון, הממשלה מושחתת ורקובה, שמאלמרד העסקן מוביל אותנו לאבדון, פרץ לפי המשתמע מועדת וינוגרד בחר לצאת למלחמה ולא לפי המלצות הצבא לבצע מס' פעולות פחות מלחמתיות. פרץ! פרץ הוביל עשרות הרוגים והכל מתועד, הצבא לא רצה מלחמה בהתחלה. חלוץ לעומת זאת, כשהתחילה המלחמה, ניהל את המלחמה בחוסר אחריות חסר תקדים. צריך להחליף את ראשי המשטרה, הכל שם רקוב מהיסוד. והמדינה הזאת פועלת בסדר משונה, המערכת השופטת הפכה להיות גם המחוקקת והמבצעת. ברגע שאהרון ברק קבע ש'הכל שפיט' בג"צ מסכן יהודיםו מתערב בכל החלטה אי אפשר לנהל ככה מדינה מתוקנת.