אז מה יש לכם להגיד על אנסי שלנו?

לפי זה שמשטרה מבצעת חקירת אונס במשך

שישה חודשים, נראה לך באמת שאם היו ראיות חקירת משטרה הייתה אורכת שישה חודשים? אבל לא, לא היה להם מאיפה לדלות מידע. אני מודע לכך שהגשת כתב אישום ומשפט יכול להתעכב בפרקליטות ובית המשפט בהתאמה. אבל לא במשטרה, החקירה הייתה צריכה להסתיים במהירות הנדרשת לחסוך את הבושה מהנשיא, מוסד הנשיאות והעם. אני יודע על מה שאני מדבר כשאני מכנה את התקשורת מושחתת ושמאלנית, אני לא אומר את זה כמושג שנזרק בבאסטה איך זה קשור למוסד הממלכתי? התקשורת רוצה שנציג מטעמם ימונה לשם והם רואים הכל באופן פוליטי ואני חושב שמעורבת פה גם קנוניה ששילמה מתחת לשולחן כדי שמשה קצב ירד מכס הנשיאות. רק בישראל יכול לקרות דבר כזה, ואנחנו חיים במדינת ישראל להזכיר לך, רפובליקת הבננות של שנות ה2000. סימן שיש דברים בגו? חקירה חצי שנה, זימון עדים לצורך איסוף עדויות כוזבות, לא הוגשה שום תלונה במשטרה נגד משה קצב. כן כן, הכל הכפשות, אני מאמין שהוא זיין או 'מיזמז' את חלק מהבנות הנסתרות א' וחברותיה אבל בטח שלא הטריד ובטח שלא אנס על אחת כמה וכמה, מדובר על יחסים מחוץ לנישואים בהסכמה, על זה הוא צריך לתת את הדין לעם ולמשפחתו, אבל פלילי, לא היה ולא נברא, רק לא מוסרי. למה לעזאזל שיוציאו צו איסור פרסום, כי כל עוד לא הוגש כתב אישום היה מן הראוי שהתקשורת לא תתערב והעם לא יכפה את דעתו בנושא שאין הוא מודע לכל הפרטים, הרי גם ככה יש איסור על פרטי החקירה, ועל שמות המתלוננות כי ככה מתבצע חוק העבירות מין כדי להגן על המתלוננות שבעצם לא התלוננו!!! יש פה מזימה והיא גדולה ממה שהציבור חושב, אני מאמין ומקווה שקצב ייצא זכאי, ואם לא, אז בושה לו כמו שאמרתי, בית המשפט יגיד את דברו אני מקווה שגם אתה וגם הציבור רוצה בחפותו ומקווה לכך שתימנע מאיתנו הציבור 'להנות' משפיכת הדם הציבורית ולמנוע את הבושה בעולם בכך שנשיאנו היה אנס או מטריד מינית. לא ככה? לילה טוב חביבי.

cobainos

New member
קנה אותך הנאום שלו, הא?

כל עוד אתה ממשיך לזרוק את השטויות האלו של תקשורת שמאלנית עם הסברים דביליים אין מה להתייחס לדברים שלך אפילו. ובחורות לא מתלוננות כ"כ מהר על אונס..כנראה אתה לא יודע הרבה על העניין הזה. יש בחורות שנאנסו ומעולם לא התלוננו בגלל הבושה והחרדה וכו'...ויש כאלו שלקח להן שנים עד שהתלוננו והוציאו את זה מהן. זה תהליך לא פשוט ולא קל. ואם בחרו להגיש כתב אישום ע אונס ולא הטרדה מינית אז יש לזה סיבה. ואוספים עוד ועוד ראיות כדי לא להעמיד אותו למשפט כל פעם על עבירה אחרת וכדי שלא יהיה מצב של חוסר ראיות סתם כך. אין לך כנראה מושג בזה אז אל תדבר סתם

נכון! אני מסכים איתך אבל זה לא

המקרה הנכון ואני אסביר.. מכיר את כל החארטות של קשר השתיקה ובנות שמתביישות ושותקות אבל בפנים הן כואבות ושונאות את הבנאדם, אז למה פאקין שיט לשלוח לו פתקי אהבה, מחוות מזל טוב בימי ההולדת, וטלפונים ומכתבים של הערכה? זה דרך אגב גם עדות הנשיא, גם ראיות שנאספו בשבילו, וגם הדלפה של המשטרה לתקשורת מחומר החקירה.. אישה שנאנסת מתנתקת מהאדם שאנס אותה, ולא ממשיכה להיות איתו בקשר חיובי וחם ... יש פה ניגוד עצום! חצי שנה של חקירה? זה לא איסוף ראיות. זה לא קרוב לאיסוף ראיות. זה ניסיון להביא עדי שקר בני בליעל כדי לגבש כתב אישום חמור ככל האפשר נגד הנשיא של מדינת ישראל. אל תגיד סתם דברים גיסיטו, חקירה במשטרה אמורה במקרים הכי חמורים והכי קשים להערך חודש... אולי חודש וחצי.. במקרה של זדורוב זה נערך כחודש... וזה היה המון המון זמן..... במקרה של הנשיא.. זה היה ביזוי המשטרה, המדינה ומוסד הנשיאות, התקשורת הציתה את החגיגה.

cobainos

New member
את האמת?

לא התעמקתי כ"כ בפרשה הזאת. אבל גם אם כל מה שאתה אומר נכון-תפסיק לדחוף את ה"שמאלנית" המטומטם הזה לכל מקום. דבר שני קשר השתיקה וכל זה זה לא חארטות. לא יודע מה בעניין פתקי האהבה וימי ההולדת...אבל אני מאמין שיש דברים בגו והנשיא יצא פה ממש מסריח. מאיפה אתה מבין גדול כ"כ בחקירות? היו חקירות שנמשכו גם יותר מחצי שנה ואתה ממש לא הסמכות לקבוע מה גם שזמן חקירה ואיסוף ראיות זה לא מדד. אתה יודע שאני לא חסיד של המשטרה (בלשון המעטה) ולכן אני לוקח את זה בעירבון מוגבל ולא מאשים את הנשיא... פשוט קשה לי להאמין בו. ומקרה זדורוב זה סתם עצוב...מצאו איזה פועל אומלל ונטפלו אליו.

אם לא התעמקת אז למה נכנסת לדיון ?:)

יש לי מילה אחת, שירת הסטיקר - הדג נחש !!! השמאל עוזר לערבים, בג"צ מסכן יהודים. העם עם הגולן, העם עם הטרנספר... התקשורת שמאלנית וזה לא סטיגמה או ביטוי של שוק הכרמל, זאת עובדה מוגמרת ראית את גדי סוקניק היפה נפש הזה.. בושה לערוץ 2. בושה ששלי יחמציצוביץ' התפקדה ונכנסה לכנסת תחת מפלגת העבודה בושה למפלגה שפעם כיבדתי אותה אבל היום היא ביזיון. אם יבחרו בעמי איילון אולי המפלגה תחזור להיות קמצוץ ממה שהייתה פעם. אני לא חושב לפי דעותיו של עמי איילון ולא חושב שיש לו סיכוי להיות רה"מ הבא, אבל לפחות אני אכבד אותו ואני אשמח לראות אותו תחת תפקיד שר הבטחון למשל. אבל עמיר פרץ.. והמינוי הזה של שר ערבי ? תגיד לי ? זה לא שוחד פרמיירס ?! צריך להעמיד לדין פלילי את עמיר פרץ! נותן לו תפקיד שר בלי תיק.. אוכל חינם ערבי בין רגלינו וכל זה תחת שרביטו של יהודי ! מה נהיה !? יהודי ששלח יהודים להרג במלחמת אין ברירה שנוהלה באופן כושל ממנה ערבי פלסטיני בוגד לשר ?! כבוד למגזרררררררררררררררררר כושלדודה של המגזר ! בואו נגזור אותם באמת ושיהיו נגזרת בארץ אחרת, רחוקה ככל האפשר. אני מבין בהכל :) ואישה שנאנסת לא שולחת פתקי אהבה ואומרת מזל טוב בימי הולדת ולא מתקשרת בחו"ל וכו' וכו' וכו'.. כל זה התברר במשפט ויוכח שבסופו של דבר, קצב התנהג לא ראוי ובגד בגילה, אבל לא הטריד ובוודאי על אחת כמה וכמה לא אנס. קצב הכחיש כדי לשמור על משפחתו... הוא היה יכול להודות ובכך לשפר את מעמדו המשפטי ולמנוע הגשת כתב אישום ואת מחול השדים שהתקשורת.. כן כן.. השמאלנית עשתה סביבו. בושה למדינה. בושה לעם שמרשה זאת ולא מחרים את ערוץ 2 כן כן אותו ערוץ 2 ! ואתה יודע שאני תמיד צודק !! אני היורש של אורי גלר ! חח המשטרה ביזיון. מקרה זדורוב זה המראה של המדינה שלנו !! בושה למשטרה בושה למשטרה שאתמול בבלומפילד לא הרשו להכניס מטריות כי רצו לצלם את זורקי הרימונים הם סיכנו את בריאות הציבור ופגעו ברכושם הפרטי של רבבות אוהדים .. הנחייה אשר לא נרשמה בכרטיס המשחק ולא הודיעו מבעוד מועד. כבר היום פנה עו"ד מכובד וסוף סוף כל ראשי האוהדים מתאחדים נגד המשטרה.. אם זה נמני ואם זה אוהדי הפועל ופונים לערכאות משפטיות ויגיעו עד לבג"צ, ונראה את קראדי עומד במבחן בג"צ .. בושה.

cobainos

New member
בלה בלה בלה....

תמחק את כל השטויות, תתמצת...אולי אני אקרא את זה.

אני בטוח שקראת את זה:)

וכל הרשומה הלא ארוכה שלקחה לי בדיוק דקה עד 2 דק' לרשום היא כתובה בשיא התמצות.. אנג'וי !!! וזה לא ויכוח איתך .....זה ויכוח על הדעה שלך ! אני עוד אשנה אותך והאמת תאיר לך ימים יפים יותר...

cobainos

New member
קראתי בערך שליש

עד שהגעתי לרמה הגבוהה של השטויות ולא היה לי כח.. רפרפתי וראיתי כל מיני "זהבה גלאון" וקללות כמו בפורום של בית"ר י-ם אז החלטתי לוותר. אבל אתה לא צודק בשיט ואתה חי בסרט שתשנה אותי, כי ההיסטוריה מוכיחה שהאידיאולוגיה(בשקל) שלך ושל אנשים כמוך היא כושלת. מתי רואים אותך יא דרעק?

האידיאולוגיה שלי היא הדרך הנכונה.

אלוהים מסלק, מפטר, כותב כתבי אישום, ומכפיש את כל בעלי האידיאולוגיה שלך..... ראה שמאלמרד(חקירות פקה פקה),חלוץ הטייס שאיבד ת'כנפיים ונחת על הקרקע, פרץ שכל מילה מיותרת, רבין שכולנו יודעים מה קרה לו :( חבל.. הוא היה בנאדם גדול אבל חילק שטחי ישראל, פרס(אני לוזר?!@ אני לוזר?!@.. רק עכשיו בזמן האחרון הוא יוצא נגד איראן ונגד הפלשתינים וגורמי הטרור והוא התפכח לעומת לפני 15 שנה ובגלל זה אולי אלוהים יסלח וייתן לו להיות נשיא עכשיו.. חיים רמון...אלוהים שלח את לשונו לנגב אסלות במעשיהו.. משה קצב.. העונש הוא (ערוץ 2.. כן כן אותו ערוץ 2) + גילה חח קיצר........ ולמה הערבים לא נפגעים מכל העניין אתה בטח שואל ? הם משחקים את צד ג'.. הם מכוסים.. שחקנים בהצגה הקבועה של אלוהים, חוקי היקום לא השתנו, הגלגל מסתובב וחוזר.. הכל חוזר במעגלים .. ובכל דור ודור קמים עלינו לכלותינו.. אנו שומטים את אדמתנו מתחת לבין רגלינו..... מתי יקום גואל לישראל וחבר'ה, אני חילוני :) לילה טוב.

קיר קמט

New member
ברור שיאספו ראיות חצי שנה.

שוב, כשמדובר באדם שהוא נשיא המדינה - קודם כל, יש לו חסינות, מה שמקשה על איסוף ראיות. חוץ מזה, כשאתה מתעסק עם אדם כזה, אתה צריך להיות בטוח ב-100 אחוז שאתה יכול להגיש כתב אישום לפני שאתה מאשים. ושוב, אלו לא האשמות של מה בכך, אז בכלל.. אם אתה באמת מאמין שמישהו קושר קשרים כדי להדיח מישהו מתפקיד שלא מעניין אף אחד, שיבושם לך... יכול להיות גם שאני רצחתי את קנדי, אי אפשר לדעת..

אתה מדבר שטויות גדולות ומטעה...

אני אסביר לך למה רשמת עכשיו שטויות גדולות. ברור שיאספו ראיות חצי שנה?! למי זה ברור? למה לא שנה? למה לא שנתיים ? למה לא חודשיים ? מי קבע שזה ברור? אתה יודע מזה חסינות? חסינות זה עזר לאישי ציבור שמונע מהם את העמדתם לדין, אבל החסינות לא מונעת שום שלב בחקירה ככה שזה לא תירוץ לחקירה הארוכה! מבין? החסינות של קצב קיימת עד היום אפילו בנבצרות הזמנית. אבל זה לא מונע שום שלב בחקירה, כשרצו לבוא לביתו עם צו בימ"ש ולקחת מסמכים ומחשבים עשו זאת כמו לכל אזרח במדינת ישראל, אז החסינות לא מנעה ועצרה שום שלב בחקירה אז לפחות אל תבלבל את המוח עם קשקושי סרק ! עכשיו אני אסביר מה ההבדל בין משטרה לפרקליטות. המשטרה אמורה אך ורק לאסוף ראיות ולהגיע לחקר האמת. זה תפקידה, ולא לשמש בנזין להלהטת המקרה ולרצון להביא לידי הפרקליטות תיק מנופח שיאפשר הגשת כתב אישום מה שקורה לרוב במשטרה עם אישי ציבור כי אז הם ירגישו שעשו את 'עבודתם' בצורה הכי טובה (או יותר נכון, בצורה שהתקשורת רצתה לראות..דם דם דם) להיות בטוח ב100 אחוז שאתה יכול להגיש כתב אישום לפני שאתה מאשים את הנשיא והאזרח מס' 1, נכון, מסכים איתך, צריכים לעבור המון ימים ושבועות וחודשים בכדי להגיש, זאת החלטה רצינית ויש לשקולה בשיא הרצינות. אם זה היה מתעכב בפרקליטות חצי שנה, לא הייתי אומר מילה, הייתי אומר שהם בוחנים את הראיות, עורכים שימועים ורוצים להגיע להחלטה הכי נכונה אם להגיש לבימה"ש. אבל זה שזה התעכב במשטרה מראה על ביזוי המוסד הזה. מראה על כוונות נסתרות. מראה על המון דברים שאני מקווה שחברת חקירות פרטית, או עיתונאות ליברלית תחשוף את המחטף הביזיוני הזה. שיבושם לי? שיבושם לך שכואב לך ! כואבבבבב לך שיש מישהו שאתה אולי לא רוצה לראות כנשיא אז קל לך לשמוע האשמות וללכת עם הזרם ולהגיד וואלה הוא צריך לרדת מכס הנשיאות ופרס צריך להיות הנשיא. הלוואי שפרס יהיה הנשיא והוא יהיה, וקצב יתפטר בקרוב אל תדאג, אתה ואנשים מסוגך דגי הפיראנה המסוכנים לציבור העיפו את קצב מתפקידו, כל הכבוד, מכרתם את הדמוקרטיה בשביל כמה לירות. מה קשור קנדי? ודרך אגב אתה רק מחזק אותי במשפט האחרון? נכון, אם יבואו 10-15 איש שאתה רצחת את קנדי, ויהיו ראיות שנוגדות את האירוע ואפילו יהיה לך אליבי. יגידו שזייפת את האליבי ואתה משקר ובסוף יעמידו אותך לדין רצח. אבל זה היה קורה רק במדינה שלנו מדינת ישראל, ורק בזמן הזה.. בשנים האחרונות. לא בארה"ב. אז סע לשלום, כי הכל עובר חביבי.

מביש ומשפיל, אנסי, הזדעזעת, הזיק

אני רוצה להבין כמה נק', השתמשת במילים חזקות וקשות, אני מקווה שאת מבינה מה את מדברת למה את קוראת לו אנסי ? את יודעת חלק מפרטי החקירה? את יודעת שלא הוגשה נגדו תלונה אחת? את שמעת את גרסתו ? שמעת את גרסת הנאשמת ? את שמעת את מה שכתבו בתקשורת ! בתקשורת המושחתת והרקובה !!! שטפו לך את המוח, הלווווו פקחי עיניים? את מתנהגת כמו תוכנת מחשב, מטפטפים לך זכרון וכותבים לך את התוכנה בראש. עוד לא הוגש נגדו כתב אישום, צריך להערך שימוע אצל היועהמ"ש ורק אז יוחלט. וגם כאשר יוגש נגדו כתב אישום, הוא יהיה בחזקת נאשם ולא אשם וחפותו תדון בבית משפט. אז אל תקראי לו אנסי, כי כמו שהוא אנס, גם את אנסת לבנתיים. סבבה? מביש ומשפיל? את מי זה הביש? את מי זה השפיל ? ברגע פתיחת הנאום יכולת לקום ולהחליף ערוץ, או לכבות את הטלויזיה, אבל בחרת להקשיב, כי זה מעניין כי אולי את צמאת דם, כי אולי חמלתך נחבאה מאחורי אבן ורצית כמו הרבה עיתונאים, דם דם דם, אש אש אש. אזרחי ישראל בחיים לא יהיו אזרחי סוג סקנדיביה, כי אנחנו רקובים מהיסוד ואני מדבר על כל העם, אנחנו אוכלים את עצמנו ולא שמים לב. אנחנו כל הזמן נגד ורוצים ברעתו של האחר. הזדעזעת? בעיה שלך, את בחרת להסתכל, גשי לפסיכולוג קרוב לבדוק את נפשך, אם צריכה שיחות נפש אני יכול לעזור. הזיק? ממתי את מומחית במשפט וצדק שאת יכולה לקבוע אם הוא השחיר או הלבין את מצבו? לדעתי הוא עשה רק טוב, כי העם שמע את גרסתו ואת כל התגלגלות האירועים לפי ראייתו שהיא האמת, העם היה צריך לשמוע זאת ולא להאחז בעיתונים וערוצים שמקבלים כסף מתחת לשולחן מי יודע מאיזה גורמים. אני יודע שאני מסתבך עם מנהלת הפורום הזה, אבל זכותי לומר את דעתי, ובחרי במילים הוגנות לפני שאת שופכת את דמו תודה.

אל תדאג לא הסתבכת עם אף אחד

זכותך ללחשוב כפי שאתה חושב ולהגיב על דברים שנאמרו פה. אני אמרתי את דעתי והשתמשתי במילים שאני רציתי , ואתה תאמר את דעתך עם מילים שאתה תבחר.

אוי לבושה אם הנשיא מדינה

מתבטא ככה לעיניי התקשורת. אגב ראיתם רעך הוא התקפיף מילולית את גדי סיקניק מערוץ 2? חח איזה תת רמה? אבל היה לו קטעים שהוא נשבר גם בקול שלו

בושה למדינה שיש לנו אזרחים כמוך.

קרה לך פעם שכולם היו נגדך במקרה כלשהו? קרה לך פעם שידעת שאתה צודק אבל הרוב בחר ללכת נגדך..? קרה לך פעם ? קרה לך שנשברת עד שהקמת זעקה כל כך גדולה כדי שישמעו את קולך ? קרה לך שאחרי זה צחקו עליך בגלל ההיסטריה של דבריך ? אני בטוח שזה קרה לחלקנו ואם לא, נסו להבין. הבינו, משה קצב הוא רק בנאדם, יש לו משפחה. הוא בטוח באמת שלו, אבל לא, כל אזרחי ישראל בעזרת שטיפת מוח ארסית מהתקשורת במשך חצי שנה קיבלו מידע על כך שנשיא מדינת ישראל הטריד ואנס.. מה עוד צריך בנאדם חף מפשע כדי להשבר ? במיוחד מול כל המדינה ומול מצלמות הטלויזיה ומול כתב מגעיל מצחין. אני רוצה שתראו את הקטע הזה, הוא משודר בהמון מקומות באינטרנט. תסתכלו על החיוך של גדי סוקניק בזמן השתלחות הנשיא. שימו לב לחיוך השטני, בחנו כל זיק בפניו של העיתונאי בחנו את כאבו הניכר בפניו של קצב, שימו לב, רק לקטע הזה אני מבקש ממכם. אם פה לא תרגישו הצטמררות בגופכם וחמלת האמת לא תגיע לליבכם אז עצוב וחבל כי איפשהו ליבכם מסתתר מאחורי אבנים, ושכלכם מאחורי סלעים. דרך אגב, מישהו יודע באיזה פסוק סיים קצב את נאומו ? אתם יכולים להביא ספר פרק פסוק ? וגם את הציטוט המקורי ? תודה.

או קיי... אז לפחות בחני את מילותייך

בקפידה רבה. הבנאדם לא אשם באונס, הוא אפילו לא נאשם עדיין באונס, הוא רק בשלבי סיום החקירה והשימוע. חזקת החפות עומדת לו כמו לך ולכל אזרח אחר בישראל. אם הוא ימצא אשם באונס, בכיף, אני אהיה הראשון שירשום פה ת'הודעה חבר'ה מוישל'ה אנס. סבבה? אבל בנתיים עד אשר ישפטו אותו ואני מקווה שהמשפט יערך בתום לב ואני מאמין בחלק משופטי ישראל כשופטי צדק אז אני מקווה שיהיה משפט אמת וצדק.

cobainos

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

למעלה