אז מה לבשתם בליל הסדר?

QueIronia

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo118.gif הכל שחור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני אני אני ו........

אני! אני לבשתי ג'ינס כזה שהלמעלה שלו לבן מתקפל (
מקווה שהבנתם...) ומעליו חצאית לבנה שהלבן התקפל עליה. וגופיה לבנה ועליה רשת בז', שיש עליה פאץ' שרשום עליו ARMY.

keren201

New member
אמממ...אני :)

ג'ינס(מן הסתם)אבל תתפלאו,לא של קרוקר.... חחחחח....ג'ינס של דיזל(מה שנדיר אצלי) גזרה נמוכה עם כיסי קופיקו.... וסטרפלס שחור כזה שרשום army ומעל זה חולצת כפתורים לבנה כזאת :)

i l0ve u

New member
פצצותתתתת!!!!!!!!!

אבל למה ההשקעה? טוב מילא היינו עושים השנה אצל הסבתא השניה הייתי משקיעה כי כולם שמה מלא דודים והרבה אנשים אבל השנה עשינו אצל הספתא השניה ודי שקט שמה כי רק 2 דודות שלי באות ואחת רק עם בעלה ואחת עם 3 ילדים קיצר לא היה בבשביל מי לעשות רושם אז פחות השקעתי ובסוף זה יצא ממש יפה!!! זה נשמע מפגר ומגעיל אבל אני יצלם את זה או משו כי זה פשוט יפה!!

"אני הלכתי לים"

אני עמדתי שעה ו-7 דקות מול הארון ולא ידעתי מה ללבוש... (כאן אני חוסכת במילים, מדדתי כל חולצה וחלוצה שיהתה בארון
) בסוף לבשתי ג'ינס וגופייה בצבע זית וסבא שלי כזה "שירה מה את בחוף הים
זה ליל הסדר
לא ככה מתלבשים (לחשתי לאמא שלי שתחנוק אותו והיא כזה "את רוצה שאני אחנוק אותו
חזק, בכוונה שהוא יכעס... מה איכפת לי את המתנת יומולדת שלי (1000 שקל בצ'ק) הוא הביא לי 6 דקות לפני זה...) אז הלכתי ומעל זה לבשתי טופ ממש יפה מפול אנד בר עם מחשוף ענק, וכשהצטלמתי עם בסא עמדתי מאחוריו ושניה לפני הפלאש הוצאתי לשון ומשכתי את הגופייה למטה... ראו בדיוק מה שצריך לראות (שזה כמובן השיזוף הנהדר שלי מלפני שבוע כששיחקתי ואליבול)

מאיה1983

New member
חחחח אני הייתי מתפדחת ללכת

ככה לסבא וסבתא... וזה מה שפסל 99% אחוז מהארון שלי... בסוף מצאתי סריג חום בהיר עם שקניתי לפני כמה חודשים בזארה.. (עוד בסתיו...) והוא היה דיי נחמד. שמתי גם שרשרת של מגן דויד גדול וג'ינס. הייתי חמודה

נשמע מגניב../images/Emo13.gif

אני לבשתי גי'נס מקסטרו (הנה תמונה של חלק מהג'ינס - תמונה שלי שחתכתי בצייר) וסריג מפוקס מן בצבע אדום כזה עם 3 פסים לאורך הידיים ועד הכתפיים (אחת שתיים שלוש! חח סתםם) ויש כזה ריצ'רץ' שאם סוגרים אותו עד למעלה אז זה גולף ואם פותחים....... אז פותחים
התמונה נראית קצת מעוותת כי זה באמצע ריקוד שצילמו אותי במועדון סלסה

אור P

New member
מכיר את הג'ינס...

יש לי אותו. גם אני לבשתי ג'ינס מקסטרו אך עם חולצה לבנה ארוכה של כאוס.

flowers girl

New member
טחח..../images/Emo26.gif

זה משהו חדש.. בחיים לא אמרו לי את זה.. תודה- אני מניחה. אבל אני לא נראית כמו בתמונה הזאת. האף שלי יצא מעוות.

i l0ve u

New member
../images/Emo46.gif תיזהרי להתחיל עם נועה!!!

זונ* מזד*ינת!!!! יש לך בעיות איתה???????????????????????????? אומנם היא כולה בכיתה ז' אבל מה שבטוח זה שמידת החזייה שלה יותר גדולה משלך!!! לפחות בגודל ציצי!! שלך בטח 200000-A יש לך רוחב של פרה י'מפגרת מה את באה לפה לרדת על אנשים?! יאללה עופי עופי

למעלה