אז מה לבשתם בליל הסדר?

i l0ve u

New member
חחחח למה חתכת ת'תמונה??

קיצר.... אויש כמה בגדים החלפתיייי חצאית חדשה והחלפתי לה 3 חולצות חדשות אחר כך שמתי ג'ינס חדש וגם עליו נסיתי כל מיני חולצות חדשות אחר כך ניסיתי סתם ג'ינס יפה שהיה לי עם איזהי חולצה והתחרפנתי!!! ואימא שלי אמרה לי שזה לא מתאים לליל הסדר כי זה משפוחה ולא צריך חשוף צריך משו נוח וחגיגי והיא שאלה כזה אם יש לי מכנס לבן ואני כזה וואלה כן יש לי מכנס לבן חדש מגניב כזה {3/4 כזה מודרני שאפשר לקווץ אבל השארתי פתוח זה יותר מגניב ועם שרשרת קיצר מכנס פצצה} וחולצה שחורה מאאזה יפה עם ציור של אישה משו בצבעים ורודים עם צווארון ורוד כאילו-זה גופייה שחורה עם ציור ומחובר לזה כמו צווארון סירה בעעע אני יצטלם או משו אי אפשר להסביר!} ובסוף יצאא פצצהההה ממש באתי מתאים!!!

i l0ve u

New member
איזה יפה!!!!!!!!!!!!

הבנתי הכל וזה נשמע ממש פצצה!!! רק שחצאית על מכנס זה לא קצת פאסה? אבל החולצה נשמעת ממש ממש יפה וגם המכנס+חצאית.... לי יש חצאית עם לבן מתקפל...

פאסה?

לא יודעת... פעם ראשונה שאני הולכת עם חצאית על מכנס.. חוצמזה, הרגשתי מאאאאאגניבה
יצא ממש יפה... אם יהיה תמונות אני אעלה..

O o O o O o O

New member
אני..

אני הלכתי על רק שחור! מכנסיים שחורות מתרחבות...יחד עם גופיה שבצדדים היה מן שילוב של ג'ינס כהה כזה יפה... יחד עם שרשרת צמודה לצוואר...שחורה כמובן!

shirunaway

New member
אני לבשתי.....

אממ....... קודם כל שלום לכולם וחג שמייח אני חדשה פה וקוראים לי שירן. אני לבשתי בליל הסדר חצאית מיני ג'ינס+חולצה שחורה שכל הגב שלה פתוח.... אהההה...ואם כבר אז כבר:נעלתי כפכפי מחט שחורות גבוהות

i l0ve u

New member
שאלה לכולם...

ליל הסדר? חשוף? בכל זאת ספתא וכל הדודים לא התפדחתם קצת???[התפדחתן יותר נכון...} ת'אמת שהייתי הולכת חשוף רק בשביל הקטע של הדווקא אבל לא הייתי חושבת מראש ללכת לספתא חשוף...לא נעים כזה...

אני...

לבשתי מכנס שחור מתרחב של רנואר >מי שראה ת'קולקציה החדשה עם כל מיני חוטים כתומים כאלה< וחולצה של כן ולא שחורה פצצה... ואחר כך שיצאתי לבשתי חצאית ורודה משבצות עד הברך עם גרבים פסים שחור לבן וחולצה שחורה ונעלי בובה...

סמוראית

New member
אני...

לבשתי חצאית עד הברכיים מג'ינס מ-ה-מ-מ-ת, משהו בסגנון מריצה (המבין יבין) שמאחורה יש מין הדפס/רקמה/לא יודעת של המספר 56. אני מתה על החצאית הזו! מ-H&O וסריג דק ארוך בצבע תכלת שתפור ברשלנות כזאת עליו sexy מג'ינס... לא יודעת איך להסביר, היה יפה וחגיגי... גם מ-H&O ונעלתי את הבאפלו שלי... זהו!

חרא16

New member
אני לבשתי...

אני מאוד אהבתי את האופנה שהגיעה אלינו... המכנסיים הרחבים וכל זה. אז יום שלישי נסעתי לקניון עזריאלי.. נכנסתי לגריפ וקניתי שם 2 מכנסיים רחבים.. ו2 חולצות רשת כאלו שמתחת יש גופייה. וקניתי מגזית נעל גבוהה כזאת, לא מגף יותר נראית כמו ספורט כזה, שמתאימה בדיוק למכנסיים. ולא נשכח שלפני שבוע וחצי קניתי מכנס גם רחב ו3/4 חאקי. אז התלבטתי מה ללבוש. בסוף לבשתי את החאקי. ולמחרת את המכנס השני שהוא בצבע גינס כזה עם חולצה לבנה ומעל זה כזה רשת...ולא נשכח את הנעליים היפות.. וכמובן חגורה מתאימה בדיוק...

גם אני רוצההההההההה קודם כל אני

נטלי ואני חדשה פה!!! ואני לבשתי בליל הסדר...אממממממ.... ג'ינס שקניתי מהוניגמן משהו פצצה...וגופית קולר עם רשת בגב של TNT ו...אההה בגלל שיצאתי והיה קצת קר לבשתי מעל ג'יקט גינס..בקיצר היה חמוד לאללה ..

איזה ג'ינס מהוניגמן?

הקולקציית נשים שלהם די מבוגרת.. ואני מאמינה שלרוב קצת קשה להדחס לקול' של הילדים (למרות שלפני שבוע ראיתי חצאית יפה בילדים-החלטתי למדוד והייתי בהלם שראיתי שהיא קצת גדולה.. מה הצעד הבא? הסתערות על שילב?!
)

אני לבשתי...

ג'ינס כהה גיזרה נמוכה... וגופיה ורודה עם ציור של קופיפון... לא ממש השקעתי... כי זה גם היה אצלינו בבית....בד"כ זה אצל סבא וסבתא שלי ואז אני ממש משקיעה...

גמני חדשה....../images/Emo9.gif

ואולי זה לא ממש יעניין אתכם... אבל אני גרה בבריטניה... והחולצות רשת עם הגופיה מתחת והמכנסיים המתרחבים עם החוטים וכל זה... כבר פה באופנה איזה חצי שנה... לא משנה, נחזור לעניינינו... חיחיחי... אני לבשתי ג'ינס (כמובן) שקניתי בעיר (גלזגו שבסקוטלנד) באיזה חנות פצצה אבל יש לי בעיה עם שמות... (חחח...) ג'ינס כזה עם חיספוס לבן ועל זה מין חרוזים נוצצים בקרם (נשמע מגעיל אבל מזה יאאפה...
) חולצה לבנה טריקו של ראלף לורן עם כיתוב בנצנצים תכולים... ועל זה ג'אמפר לבן שכתוב עליו SEXY GIRL חביב כזה...
זהו... אין לי פה ממש משפחה רק את אחות של אבא שלי... והיא באה עם הבן שלה ככה שלא היה בשביל מה להתלבש... אז לא ממש השקעתי...

i l0ve u

New member
וולק'אםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ממצף??? את באמת גרה בבריטניה? ואיך היה הליל סדר שלכם שמה??? ומה באמת את עושה שמה בכלל אם אין לך דשמה כל כל משפוחה???

תודה...

מאוד כיף אבל מתגעגעים למשפחה וכאלה... ליל הסדר... בלעכס כזה שיעמום... מזל שלא איבדתי את החוש הומור אחרי ששתיתי חצי בקבוק יין (מהשיעמום...) ועוד התקשרתי לחברה שלי (שגם היא ישראלית) כשהיא היתה לבד בבית...(רבה עם ההורים לא הלכה לליל הסדר) ועבדתי עליה שאני רוצח... חחח.. עשיתי לה את הטריקים מ"צעקה"... (DO U LIKE SCARY MOVIES? WHAT UR FAV?) זה היה קורע... ואז הלכתי לישון אצלה אז לא היה ממש מבאס.. אבל עדיין... היה משעמםםםםםםםם!!!!! זהו, מה איתכם? איך היה ליל הסדר?

למעלה