אז מה, מפגש?

מקמיקא

New member
אז מה, מפגש? ../images/Emo13.gif

יש פה דיבורים על מפגש פורום, ואני לגמרי בעד. אולי כבר נתחיל לזרוק תאריכים, מקומות? מה אתם אומרים? מבחינת תאריכים, אני חושב שמבחינתי הכי טוב זה בשבוע של ה15 למרץ והלאה. אני חושב שיום חמישי זה היום הכי טוב בשבוע - יש תחבורה ציבורית, והרוב גם לא עובדים למחרת, אז זה נותן חופש פעולה מסויים. בקשר למקום, תל אביב נראה לי הכי טוב, אפשר בפארק שליד הרכבת, או בפארק הירקון. מה אומרים? ובכלל, מי מתכנן\יכול להגיע?

Xylophone

New member
אני בעד אבל..

אנשים לא רוצים. לפי איך שזה נראה עכשיו יבואו איזה 3-4 אנשים.

inbardaf

New member
מה 'כפת לך כמה מגיעים?

אני מוכנה להפגש גם עם שני אנשים. ברור שהייתי שמחה להענות גדולה יותר, אבל לא הייתי מבטלת הכל בגלל זה. יש אותך, את מקמיקא, סנופי, ליאור ואני - זה כבר 5. ואולי יצטרפו עוד כשנחליט מתי ואיפה. תסתכלי על היתרון שבזה - הרבה יותר קל לקבוע תאריך ומקום שמתאים לכולם.
קיצר, לא להתיאש!

מקמיקא

New member
go inbar! ../images/Emo13.gif

אני גם בעד מפגש קטן. אז יאללה, מה אתם אומרים? תאריך? מיקום? יש הצעות?

Xylophone

New member
טוב בסדר שכנעת אותי../images/Emo13.gif

פשוט פעם שעברה היו איזה 10 ובפעם לפני זה באמת היו 5. ובדרך כלל הרבה אנשים שאומרים שהם יגיעו לא באים בסוף. בקשר לשעה- עדיף בערב, רצוי לא ביום שישי ולא במקום הומה אדם. לפארק הירקון היה קשה להחליט על מקום מפגש כי הפארק גדול ולא כולם מכירים אותו. נראה לי ניאלץ להיסתפק בפארק שמול תחנת הרכבת כמו פעם שעברה.

inbardaf

New member
טוב, אז ככה:

יום חמישי זה יכול להיות בסדר, אם זה נופל בשבוע שאני לא עם הבנות שלי... מיקום? אני גם ככה מטיילת כל היום בכל הארץ - אז מה שטוב לכם. אני גם בעד מקום קטן ולא הומה אדם. הייתי מזמינה אתכם לטבעון - אבל זה בטח רחוק לרובכם... קיצר, מבחינתי, תאריך ושעה זה החלק הקריטי (רצוי כמה שיותר מאוחר) ורצוי הודעה מספיק מראש כדי שאני אוכל להתארגן (החיים שלי זה פאזל מורכב..) אז תקבעו מקום ושעה ויאלה..

מקמיקא

New member
יאללה, כבר יש שש אנשים, זה יותר ממספיק

אז בואו נתחיל לקבוע! יום חמישי ה19 למרץ, תל אביב, הפארק שליד הרכבת. מה אתם אומרים?

Xylophone

New member
פעם שעברה זכור לי שהבאת סלט...

אני מניחה שחטיפים? הרי מה עוד אפשר להביא למפגש (חוץ מסלט כמובן
)

snoopytush

New member
המפ...

האמת שנטע תיבלה אותו בישול זה לא הצד החזק שלי כרגע... אבל חשבתי אולי להתאמץ ולהכין פסטה עם משהו אולי...

מקמיקא

New member
פסטה ואוכל אמיתי זה בעייתי אם נפגשים בחוץ

אולי מישהו מוכן לנדב את הבית שלו? או שאפשר להחליף מיקום לעזריאלי או מקום סגור כלשהוא, שזה טוב אם יהיה מזג אוויר סוער?

snoopytush

New member
לא נראה לי שזה בעייתי

אפשר לסגור את הקערה עם נייר כסף, והמזג אוויר בערב די קריר... אני אגב יכולה להפגש רק בערב, כי לימודים ואלי עבודה בקרוב ( מרוששת משהו...)

Xylophone

New member
חחחחח...

לא התכוונתי שתביאי סלט או משהו רציני בכך שאמרתי את זה. סתם זה היה מצחיק שאף פעם לא מביאים אוכל רציני כמו שאתן הבאתם למפגשים. אל תתאמצי. נביא חטיפים.

snoopytush

New member
לא נראה לי שזה בעייתי

אפשר לסגור את הקערה עם נייר כסף, והמזג אוויר בערב די קריר... אני אגב יכולה להפגש רק בערב, כי לימודים ואלי עבודה בקרוב ( מרוששת משהו...)

Xylophone

New member
לא, רק לא עזריאלי!

זה הומה אדם! אם נדבר על אסקסואליות אנשים ליד יתחילו לשים לב. בגלל זה אנחנו תמיד ארגננו מפגשים בפארקים, כדי לא למשוך תשומת לב. אם יהיה סוער נבטל ונעביר לשבוע הבא. וחוץ מזה אני שונאת את עזריאלי

inbardaf

New member
אני מוכנה לנדבר את הבית שלי

אבל זה ר-ח-ו-ק..
ורק לא עזריאלי!
אני מעדיפה משהו סגור, כי עדיין קריר בערב (ואני סובלת מקור..
) וגם כי ככה לא נהיה תלויים במזג האוויר ההזוי משהו, שפוקד אותנו החורף..

למעלה