אז מה, מפגש?

Xylophone

New member
הייתי מוכנה לבוא

הרי זה חד-פעמי ואני אוהבת את הצפון ולא יוצא לי לנסוע הרבה אבל... אני לא חושבת שכולם היו גמישים כמוני והיו מוכנים לנסוע כול כך רחוק.

snoopytush

New member
אכן רצוי בערב אך לא מאוחר מדי

אני גרה בחור משום שיש לנו ביום טוב אולי 3 אוטובוסים... לכן נניח 6 זה טוב אבל 9 או מעל 8 מתחיל להיות מאוחר בעיקר אם המפגש יהיה במקום שרחוק לי להגיע... אבל אני אבוא בכל מקרה כי מפגשי פורום זה אירוע נדיר ( כמו ליקוי חמה ) שקורה במקרה הטוב פעם בשנה...ככה הבנתי

גם אני מעדיפה מקום סגור- קר בעונה זאת

לא מתאים לשבת במקום פתוח בטמפרטורות הנמוכות האלו, ואי אפשר לשוחח בנחת כשקופאים מקור.

snoopytush

New member
גם המזג אויר לא החלטי במיוחד

רק אתמול הספיק להיות לי חם-קר...

inbardaf

New member
אז רוצים לבוא אלי - או שזה רחוק?

יש לי אומנם דירה קטנטנה - אבל 5 אנשים (ואפילו 10...) יכולים להכנס בה. יהיה חם ונעים! ובעיות צחבורה אפשר לפתור..

Xylophone

New member
בקשר לתחבורה

אם נעשה את המפגש בערב, אפשר היה לחזור אח"כ הביתה או שאיפה שאת גרה התחבורה בערב לא משהו. זה דיי ידוע שבישובים בצפון התחבורה בערב לא משהו ונוטה להבריז.

inbardaf

New member
התחבורה בערב לא משהו, אבל

א. אני יכולה להקפיץ לרכבת בחיפה את מי שצריך. ב. מבחינתי, מי שרוצה מוזמן לבלות את כל הלילה (בשינה או לא...) ולסוע למחרת. אני מסתובבת בביתים של אחרים מגיל צעיר, כך שאני לא מתרגשת, לא מלישון אצל אחרים ולא מזה שישנים אצלי.. אפשר לעשות מסיבת פיז'מות! חחה, דווקא מגניב! מה שנוח לכם. הצעה נוספת: שישי בוצר (בוקר-צהריים). - היתרון הגדול הוא שאם יהיה יום יפה, אפשר פשוט לצאת ולעשות פקניק, ואם לא - אז בבית. אז מה אתם אומרים? אתם באים?

Xylophone

New member
אני מוכנה לבוא

לא יודעת בקשר לאחרים. איך שהרוב יחליט אני מניחה...

queen helen

New member
אני אגיע

מעדיפה בת"א כמובן, כי קשה לי להגיע לצפון אחרי העבודה. הייתי מנדבת את הבית שלי, אבל שותפתי היקרה (NOT), והמאד מינית (כפי ששמעתי לפני יומיים) עלולה להיות, ולהוציא את כל הכייף. אין מישהו אחר מת"א שיכול לנדב בית? אני אביא רוגלעך כמו במפגש הקודם? (מקווה שעדיין אין נמלים בתקופה הזאת).

אני אגיע, אבל רק אם זה יסתדר לי.

מה שמאוד בעייתי בהתחשב בעובדה שבמהלך השבוע אין לי בכלל זמן [אני עובדת 13 שעות ביום בערך, ככה שבקושי יש לי זמן לישון] ורק שישי-שבת [בדגש על שישי בבוקר] פנויים לי. וכתל-אביבית הייתי מנדבת את הבית שלי, לו לא הייתי בארון בפני המשפחה... כך שמפגש פורום אסקסואלים מעט יעורר את חשד ההורים שלי, שעוד לא יודעים דבר
בכל מקרה, אם המפגש יהיה באזור המרכז ובמקרה היום שיהיה הכי נוח לכולם יהיה שישי בבוקר... אגיע, כמובן

inbardaf

New member
אפשר להפגש בארון אצלך בבית ../images/Emo6.gif

למרות שאנחנו מתחילים להיות הרבה. ואז נשיר את שיר הארון של כוורת
ועכשיו ברצינות: אם כל הבעיה בלבוא אליך זה שאת בארון, לא צריך להגיד שאנחנו א-מיניים. אפשר להמציא שם אחר לחבריך לפורום - את מוזמנת להעלות רעיון של משהו שיסתדר להורים שלך (פורום צימחונים?
) גם אני מעדיפה שישי בוקר. (אני גם עובדת המון שעות במשך השבוע, וכשלא - אני עם בנות שלי)

האמת שזו לא הבעיה היחידה

באופן כללי הבית שלי לא אידיאלי בשום צורה. אבל אני סתם מחפשת מספיק מקומות להתלונן על זה שאני בארון כדי שזה יציק לי מספיק, על מנת לאזור אומץ ולספר למשפחה >< כוורת זה תמיד טוב. אפשר לשיר כוורת גם בלי להפגש בארון בבית שלי ^^ וחוץ מזה, יש לאמא חדר ארונות ~עצום~. אנחנו בטוח נצליח להיכנס כולנו לתוכו
[אה, וזה יכול היה להיות די בעייתי לומר שאנחנו פורום צמחונים, בהתחשב בעובדה שאני לא
]

למעלה