כל זה אחרי שתכיני לי אוכל. אישה.
T The Cat Woman New member 13/4/07 #97 אין בעיה. רק אל תתפלא אם זו תהיה הפעם האחרונה שתאכל אי פעם... או שלא תקום אחרי זה... מה שיבוא קודם
P Prophet Of God New member 14/4/07 #101 אל תדאגי לי, אני קשוח[הרי אני גבר] חוץ מזה, אם את לא יודעת לבשל, את אשה מקולקלת ונחליף אותך [בתכל'ס, אני מבשל לעצמי רוב הזמן, ככה שדי נהייתי טוב בזה. בכל מקרה, כל הויכוח הוא בצחוק לכל הפמיניסטיות הפלצניות שיש פה ]
אל תדאגי לי, אני קשוח[הרי אני גבר] חוץ מזה, אם את לא יודעת לבשל, את אשה מקולקלת ונחליף אותך [בתכל'ס, אני מבשל לעצמי רוב הזמן, ככה שדי נהייתי טוב בזה. בכל מקרה, כל הויכוח הוא בצחוק לכל הפמיניסטיות הפלצניות שיש פה ]
T The Cat Woman New member 14/4/07 #103 מישהו אמר שאני לא יודעת לבשל? אני מבשלת מצוין, פשוט אתה יודע... לא כ"כ בעיה לשים היום משהו לא ידידותי לאדם באוכל שלך...
מישהו אמר שאני לא יודעת לבשל? אני מבשלת מצוין, פשוט אתה יודע... לא כ"כ בעיה לשים היום משהו לא ידידותי לאדם באוכל שלך...
B BrowN EyeD GirL1 New member 13/4/07 #79 ואני אצטרף אלייך../images/Emo123.gif |שולפת חרב| צריך לעשות לגברים בפורום הזה טיפול נגד שוביניזם
B blacknwhite New member 13/4/07 #82 אבל... אבל... אני כולה ילדה קטנה../images/Emo10.gif איתי, אתה מרביץ לילדות קטנות???
B blacknwhite New member 13/4/07 #95 אבל... אבל.. אני כולה ילדה קטנה!../images/Emo10.gif עוד פדופיל בפורום?
S Super Alonit New member 15/4/07 #109 זה אחד השירשורים הכי מצחיקים שקראתי בפורום הזה... כולל זה שצוחק על הקשת הורודה של איתי. אתם הפורום הכי מקסים בארץ!
זה אחד השירשורים הכי מצחיקים שקראתי בפורום הזה... כולל זה שצוחק על הקשת הורודה של איתי. אתם הפורום הכי מקסים בארץ!
D dralan New member 15/4/07 #113 ../images/Emo45.gif הרגתם אותי ובנוגע ל"השאלת הגרזן", זה עולה 50 שקלים ליום. תשלום מראש בבקשה