אז מה נסגר עם מערכת התגובות החדשה?

אז מה נסגר עם מערכת התגובות החדשה?

היא תמשיך להשאר פתוחה ולהרוס שירשורים בבלוג או שמתכוונים להפוך אותה לנוחה? יש פה בכלל מישהו שבעד המערכת החדשה? עד היום לא מצאתי אפילוגולש אחד שאמר שהוא ואהב את זה שחלון התגובה נישאר פתוח אוטומטית...

יש לנו גולשת אחת! ../images/Emo5.gif

עוד מישהו?

Tali1912

New member
כאילו מה מפתיע?

כן גולשת אחת, מה לעשות שזאת שלא ציפית שתענה לך היא זאת שעונה לך, למה מי שלא מתאים את עצמו למה שאתה רוצה שיענו לך הוא אצלך חבול, שרוט, עוד לא הבנתי ת'קטע. מה לעשות מערכת התגובות החדשה מצויינת

אני סופר את כמות האנשים שבעד הדבר הזה

וכן, טלי, יש לי בעיה עם הדיעה שלך. תפלאי, אבל אנשים עם דיעות מנוגדות לשלך - אז הדיעות שלהם, מנוגדות לשלך! כן, ככה זה פועל.

Tali1912

New member
אתה יכול מצידי גם לספור כבשים

יש לך את עדר הבלוגיסטים מהפורום השכן שיחזק את הדיעות שלך וממש אני לא מתפלאת ולא עושה עליי רושם שהדיעות שלי מנוגדות לשלך או שלהם. אני לא צריכה להתאים את עצמי לדיעה שלכם בגלל שהיא מנוגדת אפילו אם היא קיימת באופן בסיסי. הממשק נוח ואין מה להסיר אותו. יש דברים שהם נראים פשוט בלתי נסבלים בבלוג עצמו וגם אגיד אותם כשצריך כמו שאתה יודע שאני עושה את זה ויש את הדברים שהם בסדר שעושים את הבלוג לכיף וגם אותם אני אגיד כשצריך. אה....
וגם כשצריך אני אגיד מילה טובה גם לעלומה <עיין ערך הבול -מדבקה לבלוג מומלץ> לנץ או לשרוט. ואני מזמינה עוגת גבינה רגילה עם פירורים למעלה שבטח גם תהיה חריגה לעומת המתכונים שהזמינו אצלך.

לא ביקשתי שתתאימי את הדיעה שלך לשלי

את מוזמנת להמשיך ולאהוב את הממשק החדש. אף אחד לא מכריח אותך ללכת עם שאר העדר.

הוא מדבר על משהו אחר לגמרי

גם אני אוהב נורא את חלון הוספת התגובה החדש אבל הוא לא מותאם לפיירפוקס, אי אפשר להגיב בפיירפוקס כי לא רואים אותו בכלל. את זה הם צריכים לתקן לדעתי ולא להחזיר את החלון הישן.. פשוט להתאים לפיירפוקס/להיות תקינים.

אני אגיד לך מה דעתי

הנתונים שיש להם הם נתונים כמותיים, אני צודק? אולי זה בגלל שכל האנשים שטעו בשירשור התגובה שיגרו תגובה נוספת?

mary lou

New member
מצטרפת לעכבר+ חשיפה מזעזעת

טוב, אולי היא לא כל כך מזעזעת, אבל אילן אמר שאין לו בעיה עם תלונות חוזרות כי ככה אתם יודעים שהבעיה נפוצה. רציתי לראות על מה הרעש והורדתי פיירפוקס, איך אמרה סבתא של כיפה אדומה? "כדי שאוכל לראות את הפגמים של תפוז יותר טוב". ומלבד העובדה שיש בעיה מזעזעת עם השקיפות, התגובות החדשות הן באמת בעייתיות. לא רק שיש את הבעיה הרגילה של של האנשים שמתבלבלים ולא משרשרים, אלא שלחלק מהבלוגים אי אפשר בכלל להגיב. [האמת שנתקלתי בזה רק בבלוג של חרגולית, וזה נראה בדיוק כמו צילום המסך שספי הביא בשבוע שעבר]. התגיות משתלטות גם על חלון התגובה (ומן הסתם "הוסף תגובה חדשה" מפנה לחלון התגיות הנוסף שנוצר) בקיצור, בלאגן. בבקשה, לפתור את העניין הזה ו/או לתת למנהלי הבלוג לשרשר תגובות או להחזיר את המצב (לפחות חלקית) לקדמותו. |עושה פרצוף ממש חמוד ומכינה לכם עוגת גבינה|

למעלה