אז מה נסגר עם מערכת התגובות החדשה?

אני גם רוצה עוגות גבינה!

ואני כבר לא מדבר על בעיות בפיירפוקס. אני האמת כבר התייאשתי מהבעיות עם פיירפוקס לא רק בתפוז, אלא בכל האתרים בארץ.

wranger

New member
אוי לא

אני כבר רואה את הפוסט שהוא יפרסם אחרי שבועות - "מר סלע מכין עוגת גבינה עם מלפפונים חמוצים", או משהו בסגנון.

wranger

New member
אני גם רוצה עוגות גבינה!

לי אין פיירפוקס ואני לא מכיר את הבעיות שיש איתו, אבל חלון התגובה הראשית (הנה עוד הזדמנות להגיד את זה: ) מעצבן. ומצטרף גם להצעה לתת לכל עורך בלוג את האפשרות לשרשר תגובות ברשומות שלו. לפחות זה.

siv30

New member
../images/Emo18.gif אצלי יש בעיה אחרת

אני משרשרת תגובות והן מופיעות כתגובות חדשות במקום משורשרות. זה לא קורה בצורה עיקבית ולכן כשהתלוננתי על זה בתמיכה טכנית בצדק שאלו אותי אם לא טעיתי ועניתי בחלון הפתוח. אבל זה קורה בבלוג שלי יותר מסבירות שאני אטעה בצורה כזו, מה גם שאני מקפידה ללחוץ על תגובה. זה ממש מבעס אותי כשזה קורה

ע ל ו מ ה

New member
לא, זו לא. מדובר בבאג

מדובר בתגובה מודעת לגמרי - לחיצה על הקישור האדום (+ הוספת תגבוה לתגובה זו), התבוננות בשני המופעים השונים של תגובה, בחירה מודעת במופע הנכון (העליון), שליחת תגובה - והתגובה לא משורשרת.

siv30

New member
תודה עלומה../images/Emo140.gif

כרגיל הבהרת את הבעיה טוב ממני

חהמן

New member
חה!

אנחנו גם לא הכי מסתדרים עדיין עם חלון התגובה החדש, וגם לנו כבר קרה שמבקרים (בעיקר כאלו שהם לא תפוזייים במיוחד) התבלבלו וכתבו תגובה ראשית במקום שרשור. מצד שני, אנחנו מאמינים שיש הגיון מאחורי חלון התגובות הפתוח, ושמנו לב שיש בבלוג שלנו יותר תגובות מאז שהוא קיים, אז יכול להיות שהוא כן מעודד לתגובה. בכל מקרה, מבחינת שימושיות, יש לזה גם צדדים יעילים. אז מה בעצם אנחנו מנסים להגיד? אממ. לא יודעים. אנחנו לא באמת בעד, אבל אנחנו גם לא נגד. אנחנו היינו שמחים אם תפוז היו מוצאים דרך לעשות את זה מודולרי, ככה שהבלוגר מחליט אם החלון יהיה פתוח מראש או סגור, אבל מצד שני, אנחנו היינו רוצים את כל המרכיבים של הבלוג שלנו מודולריים, מכל הבחינות (קיום, מיקום, עיצובים וכו'). לסיכום, אין לנו באמת שום דבר חדש להגיד בנושא, אז החלטנו להגיד הרבה דברים ישנים. חה! אנשי חה! נ.ב. מה שכן, אם זה באמת יוצר כמות תקלות לא פרופורציונלית בשועל-אש (אוי, לאן נעלמו המאושפזים, לאן?!) אולי כדאי באמת שבדפדפן הזה תתבצע עבודת תיקון זריזה.

לא מסתדרת עם זה,

אני טועה כל הזמן ופותחת תגובות ראשיות במקום תגובות לתגובות וזה מטריף אותי, ואני דווקא לא אישה אנלוגית בעולם דיגיטלי. ועם השועל אני בכלל לא יכולה לעבוד ולשלוח תגובות.

אתה מודע לזה

שלא כל הבלוגרים באים לכאן להצביע כן? בחיים לא תוכל לדעת מה הרוב באמת חושב ככה..

suki da yo

New member
זה מבלבל

אין ספק.... אבל יותר נוח שהחלון התגובה הוא חלק מהפוסט ולא נפתח כחלון נפרד. מה שהייתי רוצה זה שהוא יהיה לחיץ, ויפתח כשנלחץ על ,הוספף תגובה חדשה", כמו שקורה כשמגיבים לתגובה קיימת. העיצוב מוצלח, יותר טוב מהקודם, אבל העובדה שהחלון הזה פתוח תמיד יוצרת פתח להמון טעויות מעצבנות...

לזה אני מתכוון

שהוא ייפתח כמו שהוא היה נפתח קודם. לא בהכרח בחלון חדש, אלא בתוך הבלוג עצמו. אבל שיהיה סגור אלא אם כן הגולש פותח אותו.

suki da yo

New member
הבנתי../images/Emo13.gif

אני מסכימה איתך שהוא צריך להיות נפתח-כפי-בקשתך ורק מוסיפה שאתה העיצוב שלו אני אוהבת...

sigalitbi

New member
מערכת התגובות החדשה מאד לא לעניין

מה שאומר שגם לא מקבלים הודעה על תשובה לתגובה שמעלים בבלוגים אחרים אפילו אם מסמנים את החלון הקטן של תגובה במסרים. הסתדרתי טוב יותר עם המערכת הישנה. למה צריך כל כך הרבה פעמים את: הוסף תגובה? ממש אין צורך בזה.

למעלה