אז מה נסגר? ייאלההה תתחילו לשרשר מה התוכנית שלכם בסילבסטר?
G General Zod New member 31/12/02 #2 יוצא!!! יוצא למוב (The Move) בתל-אביב. תהיה שם מסיבת השנה בארץ ובעולם.
א אמיתי טויטי New member 31/12/02 #3 ככה? ואפילו לא מודיע לי? הרבנות תשמח לשמוע על זה! (סתם יודה...תירגע...אל תבכה...נו אוף...כל פעם אותו סיפור..אני מצטער...נו די... )
ככה? ואפילו לא מודיע לי? הרבנות תשמח לשמוע על זה! (סתם יודה...תירגע...אל תבכה...נו אוף...כל פעם אותו סיפור..אני מצטער...נו די... )
G General Zod New member 31/12/02 #4 מה??? המפשט הראשון והשני היו בסדר, אפילו העלו חיוך על הפני שלי, אבל מה הקשר המשפט האחרון??
א אמיתי טויטי New member 31/12/02 #5 אפילו אני לא יודע... בכל מקרה (ובלי קשר), מסור לרם ד"ש כי אני לא בא לשיעור שלו (המיקרו שלי כידוע...שווה לאיזור בו השמש לא תזרח לעולם).
אפילו אני לא יודע... בכל מקרה (ובלי קשר), מסור לרם ד"ש כי אני לא בא לשיעור שלו (המיקרו שלי כידוע...שווה לאיזור בו השמש לא תזרח לעולם).
G General Zod New member 31/12/02 #6 מה????? שוב הרסנו שרשור שלם על הודעות פרטיות, אז Faith תכתבי שרשור חדש על הסילבסטר.
א אמיתי טויטי New member 31/12/02 #7 לא לא... אבל את יכולה למחוק את התגובה הראשונה שלי להודעה של יודה (מה שימחק את כל שאר התגובות).
S SurfinGirl New member 31/12/02 #8 ובחזרה לעניינינו... אני יוצאת להאנגר, יש שם הופעה של מוקי ובכלל- נראה כי הולך להיות ממש סבבה. (פליז אל תבאסו ותגידו שכיתות ט´ יהיו שם... גם אם זה מה ששמעתם- זה לא נכון). לאן אתם הולכים?
ובחזרה לעניינינו... אני יוצאת להאנגר, יש שם הופעה של מוקי ובכלל- נראה כי הולך להיות ממש סבבה. (פליז אל תבאסו ותגידו שכיתות ט´ יהיו שם... גם אם זה מה ששמעתם- זה לא נכון). לאן אתם הולכים?
A anava1 New member 31/12/02 #10 כן...גם אנחנו../images/Emo13.gif לא נראה לי שיהיו שם הרבה מ-ט´...אולי רק מעט.. (דונט וורי...יהיה כייף!!!) ושלומה-נראה לי שאת מושפעת מהניסוחים של פלומבו בהיס´... מה זה "כי" כל הזמן?! אומרים נראה ש...לא נראה כי זה רק בשפה "הגבוהה" של יוסי...
כן...גם אנחנו../images/Emo13.gif לא נראה לי שיהיו שם הרבה מ-ט´...אולי רק מעט.. (דונט וורי...יהיה כייף!!!) ושלומה-נראה לי שאת מושפעת מהניסוחים של פלומבו בהיס´... מה זה "כי" כל הזמן?! אומרים נראה ש...לא נראה כי זה רק בשפה "הגבוהה" של יוסי...
G General Zod New member 31/12/02 #12 כל הכבוד כל הכבוד למרות שעכשיו האנגר לא נראה לי כאופציה טובה (בשבילי) כשהייתי בגילכם זה היה מקום הבילוי האולטימטיבי (למרות שהייתי שם רק פעמיים ). תהנו!
כל הכבוד כל הכבוד למרות שעכשיו האנגר לא נראה לי כאופציה טובה (בשבילי) כשהייתי בגילכם זה היה מקום הבילוי האולטימטיבי (למרות שהייתי שם רק פעמיים ). תהנו!
F faith2 New member 31/12/02 #15 גם אנחנו בהאנגר.... חפש פרצופים מוכרים...דרך התמונות כאן ייאלה בה ביייי תהנו כולם!
I idan307 New member 1/1/03 #16 הייתה מסיבה סוף הדרך..ראיתי שם מלא אנשים מבית שמש..חבל"ז אבל מזה משנה הייתה מסיבה אחלה
I idan307 New member 1/1/03 #17 ראיתי קבוצת בנות משייבר הגדול יכול להיות שהיית שם? אבל לא הסתכלתי ממש..
F faith2 New member 1/1/03 #18 יאפ... הייתי עם שיער ארוך.....ואמממ חולצה שחורה עם שרוולים בצבע של נחש?
F faith2 New member 1/1/03 #19 סימן מזהה 2 כל התחת שלי היה לבןןן....ישבתי על הריצפה מרוב כאבי רגלייייים...וכל המכנס שלי התלכלך.............
סימן מזהה 2 כל התחת שלי היה לבןןן....ישבתי על הריצפה מרוב כאבי רגלייייים...וכל המכנס שלי התלכלך.............
I idan307 New member 1/1/03 #22 אני ראיתי את זאת אם אני לא טועה http://img.tapuz.co.il/forums/10482233.jpg ההכי ימנית