אז מה נסגר?

faith2

New member
יכל להיות גם היא באה איתו../images/Emo13.gif

וזרת שלומית...גם היא כאן בפורום

faith2

New member
יכל להיות גם היא באה איתו../images/Emo13.gif

וזרת שלומית...גם היא כאן בפורום

anava1

New member
כן, ראית את אלה../images/Emo13.gif

תאמת אני ראיתי אותך כשרקדת עם חברים שלך...היו הרבה מבית שמש.... אבל אין מה לומר- היה כיייייףףףףףףף!!!!!
עליתי לישון ב-6 וחצי והתעוררתי ב-4 וחצי (יותר נכון העירו אותי למה אם לא הייתי עדיין חורפת..) ובקשר למה שכתבת יודה (או יהודה..:) ) אתה גדול מאיתנו בסה"כ בשנה וקצת...אז זה לא כ"כ הבדל עצום שאמרת- "כשהייתי בגילכם.." OK?!?

General Zod

New member
זה כן הבדל

ואני יסביר לך למה. כי תמיד קטנים נכנסים למסיבות של גדולים אז כשהייתי בכיתה י"א לא הלכתי להנגר כי זה היה לגילאי י-י"א והיו נכנסים גם ט´. מה שאני מנסה להגיד זה שתמיד הייתי הולך למועדונים של יותר גדולים ככה שביתה ט´ הייתי הולך להנגר וגם לאפאצ´י (אני חושב שכבר סגרו אותו), ובכיתה י´א הייתי כבר הולך למטרוק (כשהיו שם מסיבות של גילאי י"ב) למרות שפעם אחת הלכתי גם להנגר כשהייתי בכיתה י´א והתאכזבתי קשות!. ולפי מועדונים אני גדול ממך בשנתיים-שלוש כי אני הולך למסיבות של חוגרים. ההודעה שכתבתי היא לא בפרופורציות למה שאמרת (גם לא למה שאני אמרתי) אבל בסה"כ את פשוט לא הבנת את מה שאמרתי כי אני כתבתי שהיום זאת לא אופציה טובה.

idan307

New member
את זאת שלומית?

אגב בהתחלה עשו לנו בעיות..רצו תעודת זהות זיינו לנו ת´שכל עד שנכנסנו ורצו בהתחלה להכניס רק אותי כי אני נראה די גדול מהחברים שלי...

faith2

New member
לא זאת ענווה....

תגיד לבשת חולצה שיש בה חלק כחול??

General Zod

New member
אין לכם מה לעשות?

אתה רק דנים בזה שאם ראיתי אותך או אתה ראיתי אותי או את מי ראינו מה זה משנה את יודעים איך השני נראה ואם לא אז עידן גר בשיטה (לא יודע איזה מספר אבל אני פונה שמאלה עם האוטו) ושלומית גרה ליד פרטוש (אין לי מושג איפה השאר גרות). לסיכום "מה טוב ומה רע בעולם כי אין בו כל הגיון" משמע לכו לישון!!!

דן צ

New member
לא תאמינו מה אני עושה בסילבסטר

אני מוזמן לחגיגת בר מצווה של בן דוד באולמי רונטל . טוב בעצם תאמינו.

למעלה